Įkraunama...
Įkraunama...

Namų tvarkymas

http://www.manjana.lt/
va dar cia neblogu priemoniu yra,
girdejau labai daug geru atsiliepimu, tai dabar pati pradejau po truputi susipirkineti is ten viska, kol kas turiu tik purskiama sveitikli voniai, wc valikli, kempineles, sluostes, kolkas labai patenkinta! nepalyginsi su priemonem is maximos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2013 09 24, 17:49)
http://www.manjana.lt/
girdejau labai daug geru atsiliepimu, tai dabar pati pradejau po truputi susipirkineti is ten viska, kol kas turiu tik purskiama sveitikli voniai, wc valikli, kempineles, sluostes, kolkas labai patenkinta! nepalyginsi su priemonem is maximos thumbup.gif

as ir nuziurejau. o ten pataria normaliai atejus pirkti?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 09 24, 17:55)
as ir nuziurejau. o ten pataria normaliai atejus pirkti?

na as du kartus buvau ir abu kartus puikiai aptarnavo, patare, pasidalino savo asmenine patirtim ka isbande ir pan.
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2013 09 24, 18:28)
na as du kartus buvau ir abu kartus puikiai aptarnavo, patare, pasidalino savo asmenine patirtim ka isbande ir pan.

suuuper thumbup.gif
ryt leksiu plyteliu impregnanto, maciau, kad toki turi, ne tik siulem smile.gif gal pagaliau baigsis mano vargai, va pries 15min isploviau grindis, o plyteles vel visos tokios pilkai rudos, kaip kad isplovus kalketu vandeniu blink.gif
ryskiai reikia kazkuom impregnuoti
Atsakyti
parasykit po to ispudzius! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 24, 16:05)
Na, ir toks mažmožis kaip mėlynos tabletės vandens bakelio rezervuare labai labai palengvina gyvenimą. Keramika blizga, kalkės nesikaupia ir tuo pačiu rečiau reikia naudoti valiklius  4u.gif

O kokias konkrečiai tabletes naudojat ? g.gif
Kiek esu pirkus, tai tas poveikis kažkoks keistas - labai lėtai matyt jos tirpsta, tai mėlynas vanduo būna tik po nakties, o visi kiti kartai per dieną kartais net nenuspalvinti... Gal teip ir turi būti unsure.gif . Bet kitąkart norėdavos tarsi išjudinti tą tabletę pabaksnojant, nes lyg ir neištirpus, o vandens nespalvina visai...
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 09 24, 17:14)
o kuri valikli pirkot? ten keli yra

Glasfee, jau paruoštas su purkštuku. Jei atmintis nepaveda, tai šią priemonę taip pat turėjo prieš daug metų. Žiūrėsiu, ar lygiai taip pat ilgai išliks švarus stiklas.

QUOTE(incultino @ 2013 09 24, 17:49)

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 09 24, 21:37)
O kokias konkrečiai tabletes naudojat ?  g.gif
Kiek esu pirkus, tai tas poveikis kažkoks keistas - labai lėtai matyt jos tirpsta, tai mėlynas vanduo būna tik po nakties, o visi kiti kartai per dieną kartais net nenuspalvinti... Gal teip ir turi būti  unsure.gif . Bet kitąkart norėdavos tarsi išjudinti tą tabletę pabaksnojant, nes lyg ir neištirpus, o vandens nespalvina visai...

kur į vandens bakelį dedasi. Instrukcijoj rašo, kad reikia į priešingą pusę įmest nenuėmus to mėlyno apvalkalo ( priešingą nuo ten, kur pildosi vanduo). Po nakties ar po savaitgalių, kai nebūnam namie, net labai mėlynas vanduo bėga. Svečiai klausia, iš kur atiteka antifrizas hihihi.gif O pirktos buvo Thomas Phillipse wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 24, 23:08)
Po nakties ar po savaitgalių, kai nebūnam namie, net labai mėlynas vanduo bėga. Svečiai klausia, iš kur atiteka antifrizas  hihihi.gif O pirktos buvo Thomas Phillipse wink.gif

Taip taip, po nakties - mėlynas net tirštas drinks_cheers.gif . Bet per dieną naudojantis intensyviai blush2.gif , visgi 5 asmenys šeimoj bigsmile.gif , tai praktiškai nenudažytas bėga... Turbūt taip ir turi būti, nes jei greičiau tirptų, tai kasdien reiktų mest po tabletę. Tai vat, dėl to man ir nelabai patinka - ly ir yra priemonė, bet lyg ir ne... O kur tokį stebuklą gauti, kad po kiekvieno nuleidimo gražiai paputotų ar paspalvintų vandenį g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 25, 08:52)
O kur tokį stebuklą gauti, kad po kiekvieno nuleidimo gražiai paputotų ar paspalvintų vandenį  g.gif .

drinks_cheers.gif
Man tai reikia, kad nukalkintu. Nes pas mus stipriai kalketas vanduo. Net galima sakyti - ziauriai unsure.gif Man nereikia, nei kad putuotu, nei kad dazytu. Nemegstu papildomos chemijos + alergenu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 25 rugsėjo 2013 - 08:05
Oi, palaukit biggrin.gif O tai visi 5 namie per dieną tik didelį reikalą daro? biggrin.gif Pas mus su stabdžiu vandens nuleidimas, tai tik po pusę bakelio ar net mažiau nuteka. Aišku, tos tabletės gan laikinas reikalas. Reiktų rimtesnių filtrų. Na, bet kiek matau pagal el virdulį, tai pavasarį, vasarą lėčiau prisikaupia kalkių, šiuo metu ypatngai greit.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 25, 10:40)
Oi, palaukit  biggrin.gif O tai visi 5 namie per dieną tik didelį reikalą daro?

lotuliukas.gif
Nu, jeigu taip paskaičiuot, tai po 2 kartus visai realu mirksiukas.gif - jau gaunas visi 10 kartų unsure.gif lotuliukas.gif
O po mažo reikaliuko Jūs nenuleidinėjat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 rugsėjo 2013 - 12:26
QUOTE(Juodai @ 2013 09 25, 13:25)
O po mažo reikaliuko Jūs nenuleidinėjat? g.gif

Leidžiam leidžiam biggrin.gif Tik nuleidimo sistemos gali būti skirtingos. Pas vienus juk būna toks mažesnis paspaudimas, kur vienu kartu visas bakelis neišbėga, o paspaudus didesnį - pilnai išteka. Tai bent pas mus ne du, o pats mechanizmas su stabdžiu. Po paspaudimo reikia antrą kartą spaust ir neišbėga visas vanduo.

Beje, japonai labai taupūs žmonės, tai vienos laidos metu ( Fine Living, kažkas apie remontus ir dizainus) rodė, kiek vandens buteliukų iš bakelio ištraukė. Tokiu būdu mažino tūrį biggrin.gif Aišku, pastatė naujovišką, su stabdžiu.
Atsakyti