o as nusipirkau tas Veet vasko juosteles, tik dar neprisiruosiu isbandyt.. gal kuri bandziusi?
As depiliacijoje derinu du budus: depiliacija vasku pas kosmetologe ir depiliatorius namie.
Pas kosmetologe mazdaug 3 savaitem nusidepiliuoju kojas, rankas, bikini ir pazastis. kojos pradeda ataugineti- pereinu su depiiatorium, kadangi maziau plauku ir svelni atauga- su depiliatoriumi praktiskai visai neskauda
Na i bikini su depiliarorium dar nebuvau ivairavusi...
Kai ten jau nebegrazu- as vel pas kosmetologe keliauju ...
Kol kas man tai geriausias budas
Pas kosmetologe mazdaug 3 savaitem nusidepiliuoju kojas, rankas, bikini ir pazastis. kojos pradeda ataugineti- pereinu su depiiatorium, kadangi maziau plauku ir svelni atauga- su depiliatoriumi praktiskai visai neskauda

Na i bikini su depiliarorium dar nebuvau ivairavusi...

Kai ten jau nebegrazu- as vel pas kosmetologe keliauju ...
Kol kas man tai geriausias budas
QUOTE(Ugnia @ 2007 05 20, 21:44)
o as nusipirkau tas Veet vasko juosteles, tik dar neprisiruosiu isbandyt.. gal kuri bandziusi?
Prisiskaiciau cia visko ir dabar nesumastau ka isbandyti veet vasko juosteles, ar veet depiliacines putas, gal kuri nors patartumet kas geriau

asiu

QUOTE(elenytele @ 2007 05 21, 10:21)
Prisiskaiciau cia visko ir dabar nesumastau ka isbandyti veet vasko juosteles, ar veet depiliacines putas, gal kuri nors patartumet kas geriau
asiu

asiu

Tai jei nori ilgiau isliekancio rezultato - aisku bandyk juosteles

Uzvakar kaip tik atvargau bikini su juostelem

QUOTE(VILTE20 @ 2007 05 21, 11:28)
Tai jei nori ilgiau isliekancio rezultato - aisku bandyk juosteles
Nes man pvz. nuo tu visu putu ir depiliaciniu kremu plaukeliai islenda po poros dienu
kazkokia tragedija kaip skauda
Bet tas skausmas ilgiausiai 10sekundziu tesiasi. O as dar uzklijavusi juostele ja atsaldau gerokai su kokiu stiklainiu is saldytuvo
tada man maziau skauda 

O tu veet juosteles naudoji?
QUOTE(Bajm @ 2007 05 21, 11:36)
aš tai su pincetu sutvarkiau bikini, pažastis ir kojas
nes neseniai pirktą titanium vašką išmečiau
gaila laiko su juo kankintis, ypač kai rezultatas būna vos ne ššš
reikia daba eiti į Nagavitą
nes neseniai pirktą titanium vašką išmečiau
gaila laiko su juo kankintis, ypač kai rezultatas būna vos ne ššš
reikia daba eiti į Nagavitą

tai su vašku kankintis gaila laiko, o įdomu kiek trunka bikini, pazastis ir kojas su pincetu issipesiot?

QUOTE(princesyte @ 2007 05 21, 12:55)
tai su vašku kankintis gaila laiko, o įdomu kiek trunka bikini, pazastis ir kojas su pincetu issipesiot? 

tikrai ne trumpiau
beje, po pinceto bikini praktiškai jokių paraudimų nelieka po kelių valandų

QUOTE(Bajm @ 2007 05 21, 13:37)
tikrai ne trumpiau

Su pincetu? Tuo kur antakiams skirtas? Kojas nusipincetuot trunka tiek pat kiek su vašku??? Nu netikiu, tikrai netikiu.. gi vašką tik užtept ant juostelės ir plėši, galima sakyt 10 judesių ir blauzdos jau plikos, o su pincetu, taigi atsiprašant užsiknisimas..
QUOTE(princesyte @ 2007 05 21, 14:04)
Su pincetu? Tuo kur antakiams skirtas? Kojas nusipincetuot trunka tiek pat kiek su vašku???
taip
pvz. kojas tvarkau su pincetu kai žiūriu kokį filmą
QUOTE(Bajm @ 2007 05 21, 14:07)
Tai aš tą ir sakau, kad su pincetu tai ilgam atsisėst reikia, o su vašku nėr ten ką veikt beveik..
Labutis
gal galit ka papasakoti apie lazeriu salinamus plaukelius. per telika reklama maciau
gal kuri esat isbandzius kazin kiek tai kainuotu ir kokiam laikui.
gal galit ka papasakoti apie lazeriu salinamus plaukelius. per telika reklama maciau