Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

QUOTE(princesyte @ 2007 05 17, 19:13)
Šiaip kiek žinau tai tas skystas, be jokių popierių nuplėšiamas vaškas daugiau skirtas stipresniems plaukams ir paprastai naudojamas pvz bikini sričiai.. O tas kur ant popieriaus tepas ir paskui juo reikia nuplėšti tai va jau naudojamas kojoms, rankoms..  4u.gif  bet aš ne kosmetologė, tik kažkada man kosmetologė aiškino (dabar jau gal kažką maišau)..

Galbūt tu ir teisi, nes sakau kiek buvau pas kosmetologes, kojoms visuomet naudodavo vašką kuris nusiplėšia su juostelėmis.

Nepatingėjau ir perskaičiau seną temą, taigi išsiaiškinau, kad kaunietės perka Nagavitoje vašką, atsidariau jų internetinį puslapį, o ten to vaško galybės ir kurį dabar išsirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 05 13, 17:20)
Vat aš pradėjau nuo antro galo. doh.gif Dar neįsigijau vaško elastinio, bet jau ieškau šito Byly Retard. Ir taip pat niekur jo nerandu... verysad.gif

Merginos, pasidalinkit patirtim ir parašykit, ką naudojat , kad neįauginėtų plaukeliai? Apie šveitimą įvairiais pylingais žinau, gal dar ką nors naudingo galit patarti.

Aš gal prieš pora mėnesių Byly Retard pirkau Eurokos parduotuvėj Kaune. Buvo prie visų kitų Byly produktų, mokėjau apie 36 Lt (jei gerai pamenu). O prieš kelias dienas irgi mačiau jo vienoj Eurokos parduotuvėj. Tad manau, jo tikrai dar yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *smile*: 17 gegužės 2007 - 18:51
QUOTE(*smile* @ 2007 05 17, 19:50)
Aš gal prieš pora mėnesių Byly Retard pirkau Eurokos parduotuvėj Kaune. Buvo prie visų kitų Byly produktų, mokėjau apie 36 Lt (jei gerai pamenu). O prieš kelias dienas irgi mačiau jo vienoj Eurokos parduotuvėj. Tad manau, jo tikrai dar yra smile.gif

Jau man šitas kremas galiu pasakyti stebuklingas thumbup.gif . 4 metus vaikščiojau spuoguotomis kojomis, nes po depiliacijos plaukeliai įaugdavo, išklidavo spuogelis aš jį pakrapštydavau..., na vienu žodžiu nenoriu prisiminti. Taigi panaudojus šį kremą tris mėnesius pajutau efektą, taigi jį naudoju jau 1,5 metų diena iš dienos, ir esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai jo yra Eurokose ir Kosmadoj, kartais net būna akcijos po 28 Lt.
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 05 17, 16:13)
Šiaip kiek žinau tai tas skystas, be jokių popierių nuplėšiamas vaškas daugiau skirtas stipresniems plaukams ir paprastai naudojamas pvz bikini sričiai.. O tas kur ant popieriaus tepas ir paskui juo reikia nuplėšti tai va jau naudojamas kojoms, rankoms..  4u.gif  bet aš ne kosmetologė, tik kažkada man kosmetologė aiškino (dabar jau gal kažką maišau)..

Taip tas "skystas be popieriu" skirtas bikini pazastu veido sriciai, o kasetinis kur dedamos juosetles depiliuojama kojos rankos mirksiukas.gif
Atsakyti
O as visdar nenusipirkau savojo epiliatoriaus Brauno, nors ir zadejau smile.gif
Dar noriu apsvarstyti visus "uz" ir "pries". O ar gali buti, kad del kapiliaru as negalesiu juo naudotis; ar jis bus saugesnis nei peiliukai, ta prasme, ar mazesne tikimybe isipjauti; ir ar sugebesiu as istvert skausma? Patarkit ir padekit man apsisprest, mergaites
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 05 16, 14:38)
šaltuoju metų laiku tai dažniausiai nieko, nes ataugę braukiant ranka beveik nesijaučia, tai leidžiu odai pailsėt, nes kai anksčiau kelis kartus iš eilės epiliatorium pereidavau, tai dažnai tose vietose įaugdavo  doh.gif  tiesą sakant nežinau ką dabar reiks daryt, mat kai paskutinį sykį bandžiau su vašku nuimt, tai buvo per silpni ir nutrūkinėjo, o skust nenoriu  schmoll.gif

tai jums gerai mergaites, pas mane ir ten gauruota labai blush2.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 18 gegužės 2007 - 10:17
QUOTE(Mona187 @ 2007 05 18, 00:22)
O as visdar nenusipirkau savojo epiliatoriaus Brauno, nors ir zadejau smile.gif
Dar noriu apsvarstyti visus "uz" ir "pries". O ar gali buti, kad del kapiliaru as negalesiu juo naudotis; ar jis bus saugesnis nei peiliukai, ta prasme, ar mazesne tikimybe isipjauti; ir ar sugebesiu as istvert skausma? Patarkit ir padekit man apsisprest, mergaites
mirksiukas.gif

Del kapiliarų keik žinau kai kurios naudot negali, bet jie turi būti labai paviršiniai, kiek suprantu g.gif mano vienai draugei su kapiliarais buvo panašių problemų, tai ji negalėdavo vašku depiliuotis, o su elektriniu epiliatorium tai jau galėdavo smile.gif įsipjaut tai nelabai įsivaizduoju kaip su juo įmanoma būtų ax.gif o dėl skausmo tai nežinau - anksčiau kai pradėjau epiliuotis tai aišku iš pradžių skaudėdavo, paskui kažkaip pripratau, o kelios mano draugės tai nuo skausmo pasakojo net verkė, bet jos tokios jautruolės labai ir kartais vaidybos dadeda, tai negaliu pasakyt šitam klausime nieko ax.gif na jei labai bijai skausmo tai nepirk, nes skaudėt tai tikrai skaudės.. o šiaip tai nežinau, jei tą su led pirktum gal ten mažai skauda, o gal tie aparatai išvis pasikeitę g.gif
Man tik nepatiko, kad aš vis nusiepiliuodavau, paskui jau išeidavau iš vonios ir žiūrėk dar tų plaukų vietomis yra doh.gif
Atsakyti
Na va, ir dar kartelį aš pasireikšiu smile.gif
Man labai knieti nors vienąkart nueiti į grožio saloną, dėl depiliacijos smile.gif blush2.gif Tik va, neapsisprendziu, kur būtų geriau - Vilniuj ar Kaune? Kur mažesnės kainos, malonesnė aplinka? Ir ar būtų galima užsirašyti, kad priimtų elektroniniu variantu? Prašau dar kartelį pagalbos man, tokiai "geltonsnapei" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 05 19, 00:09)
Na va, ir dar kartelį aš pasireikšiu smile.gif
Man labai knieti nors vienąkart nueiti į grožio saloną, dėl depiliacijos smile.gif  blush2.gif Tik va, neapsisprendziu, kur būtų geriau - Vilniuj ar Kaune? Kur mažesnės kainos, malonesnė aplinka? Ir ar būtų galima užsirašyti, kad priimtų elektroniniu variantu? Prašau dar kartelį pagalbos man, tokiai "geltonsnapei" lotuliukas.gif

Manau, kad kainos panašios tiek Vilniuje tiek Kaune, priklausys kokio lygio saloną išsirinksi. Pasiskambinti būtų papraščiau, nes taip patogiau susiderinti laiką, bet gal galima ir el.paštu užsiregistruoti, bet jei tau laikas tiks, kosmetologei netiks, tai taip ir susirašinėsit. Geriau jau skambint.
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 05 16, 10:55)
Ką darote su plaukeliais ant šlaunų? ar nieko nedarot?

as nieko nedarau smile.gif
Atsakyti
Aš labai bijau skausmo. Tai apie depiliatoriu net negalvoju. O kojytes tvarkau su kremuku. U\tepi paliakai keleta minučių ir po to su mentele nugrandai. Tai tokia proceduta man laiko iki savaites. Plaukeliai atauga minkstuciai (nešeriai) o beda ta kad oda labai sauseja. Tai tepu kremukus kad plaukai lečiau augtu ir šiaip kad neišsausėtu oda. Perku eurokoje, nera jis labai brangus iki 10 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2007 05 20, 17:02)
Aš labai bijau skausmo. Tai apie depiliatoriu net negalvoju. O kojytes tvarkau su kremuku. U\tepi paliakai keleta minučių ir po to su mentele nugrandai. Tai tokia proceduta man laiko iki savaites. Plaukeliai atauga minkstuciai (nešeriai) o beda ta kad oda labai sauseja. Tai tepu kremukus kad plaukai lečiau augtu ir šiaip kad neišsausėtu oda. Perku eurokoje, nera jis labai brangus iki 10 Lt.

Bet kokia čia chemija sad.gif
Atsakyti