Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

Kalbant apie Candy, tai as buvau isimylejus Antoni.. kaip as verkiau, kiekviena kart, kai jis arciau Candy prieidavo.. dievesventas.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Na,o as gaila,negaliu psigirt tokia atmintim,bet is vaikystes laaabai mazai ka atsimenu verysad.gif , tik va paskaicius cia, vis kazkas lyg ir atgydavo,kad aha,nu ir pas mus kazkas panasaus buvo . nezianu kodel, bet galva kaip tuscia puodyne, be vaikystes prisiminu unsure.gif
Atsakyti
Iš vaikystės atsimenu daug. Nuotrupas nuo 2,5 metų ir kuo vyresnė, tuo geriau viską pamenu.
Candy Candy ir Speed Raser animacinius filmukus žiūrėtus kaime su pussesere. Popieriukus iš kramtomos gumos I love, Barbie, Donaldas ir pan smile.gif
Vis dėlto geriausi prisiminimai susiję su žmonėmis. Būdama 3 metų, per 10 namų gyvenvietės kelią perbėgau pas pusseserę į pradinę mokyklą, gavau nuo močiutės į užpakalį už tokį darbą. Tada verkiau ir pykau, o dabar juokinga ir smagu prisiminti.
Vis prisimenu kaip norėdavo sėsti ant rogučių žiemą kurias tempdavo dėdė (A.A.), aš sėsdavausi, jis patraukdavo ir nukrisdavau ant užpakalio laugh.gif
Kaip senelis (A.A.) mokė važiuoti dviračiu. Vėliau liepdavo pasidėti jį pavėsyje, aš taip ir padarydavau, bet kol pavalgydavau ir namuose kažką nuveikdavau ten jau atsisukdavo saulė, jis vis sakydavo 'aš išsiversiu diržą ir duosiu į kailį' aš jam atkirsdavau 'jei išsiversi tau kelnės nusmuks' laugh.gif Jis ir pats pradėdavo juoktis smile.gif
Atsimenu labai labai daug visko smile.gif Galėčiau daug prirašyti, bet su kai kuriais žmonėmis atsiminimai patys pačiausi, nes tų žmonių jau nėra smile.gif

Daug išdaigų su pussesere, geriausi atsiminimai iš kaimo wub.gif
Dar gerai atsimenu 4 savo gimtadienį, kaip krikšto mama atvežė man tortą ir labai negražias žvakutes (čia man taip atrodė), tai sėdėjau ant stalo kol mama jį pakavo ir nurinkinėdama jas mečiau ant stalo ir sakiau kaip jos man nepatinka. doh.gif lotuliukas.gif Per tą patį gimtadienį važiavom prie Kauno marių, atsimenu tik kad sėdėjau mašinoje ir labai džiaugiausi kad grojo 'išdalinau savo liūdesį džiaugsmą ir nerimą, ir svaigulį naktų...' daugiau ir neatsimenu šios dainos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 27 lapkričio 2011 - 20:05
QUOTE(Dieter @ 2011 11 27, 19:59)
Iš vaikystės atsimenu daug. Nuotrupas nuo 2,5 metų ir kuo vyresnė, tuo geriau viską pamenu.
Candy Candy ir Speed Raser animacinius filmukus žiūrėtus kaime su pussesere. Popieriukus iš kramtomos gumos I love, Barbie, Donaldas ir pan smile.gif

As irgi juos ziurejau lotuliukas.gif Patys mylimiausi multikai wub.gif
O pirmas prisiminimas buvo gal kokiu 3 metu, buvo pietu miegas, o kazkokia jauna mergina raudonai lakavo nagus biggrin.gif
O siaip pamenu labai daug ka, pamenu netgi pagrindines datas, kada kokiais metais vyko man svarbus dalykai blush2.gif
Atsakyti
mano turbut pirmasis prisiminimas yra laaaaabai daug naktipuodziu viens ant kito sustatytu prie tokios tarybines-storo stiklo sienos. vaizdas is zemai aukstyn smile.gif gerai pagalvojus tai galejo buti darzelis, i kuri pradejau eiti budama vos vieneriu. tai, matyt, man mazai tie puodai atrode kaip piramide, nors ju tirbut, nebuvo tiek ir daug 4u.gif
Atsakyti
Prisimenu,kaip is ligonines parveze gimusi broli.Man buvo 2,5 metu...
Atsakyti
Atsimenu kaip pas mamą darbe tetulytės duodavo po lenino galvą lotuliukas.gif (rublį) toks sunkus jis atrodydavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamenu kazkokius momentus is darzelio, iki to - nieko
Atsakyti
o aš prisimenu kaip su a.a. tėčiu (man tada buvo ketveri metai) nuvažiavom į Trakų pilį ir kaip aš bijojau per tą mažą tiltuką , kur pily ant grandinių pakabintas, pereit... toks ryškus tas prisiminimas išliko- daug visokių kitokių yra, bet šitas nepamirštamas...arba kaip draugė versdamasi per kilimų dulkinimo vamzdžius (na, tokie, kur kiemuose metaliniai stovi) išsimušė dantį ir mes bijodami jos tėčio pusę dienos rūsy pratupėjom...
arba kaip būdama septynerių trise ant vieno dviračio važiuodavom- viena sėdėdavo ant sėdynės kojas ant rėmo susidėjusi ir vairuodavo, antra ant "bagažinės"ir pedalus mindavo o trečia ant vairo ir vadovaudavo, ir nuo kalno įsivertėm tiesiai į dilgėles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgulia: 17 vasario 2012 - 15:30
Aš atsimenu vieną ryškų įvykį, kai man buvo gal porą trejetą metukų. Taigi aš lipdavau ant stalo, virš kurio būdavo langas ir sėdėdavau bei žiūrėdavau ir laukdavau tėtuko, nes buvau jį juodai įsimylėjus biggrin.gif Mano vyresnė sesė darydavo įvairius kulinarius ir konditerinius bandymus, nes šalia gyveno senutė, kuri ją pamokydavo visko. Ir labai ryškiai pamenu kaip sesė atnešė man tokį rudai geltoną burbulą, įdėjo man į burną ir sako - griliažas, valgyk. Ir čiaumoju aš pilna burną tą griliažą, o skanu, o saldu wub.gif
Po kelių metų aš tai prisiminiau ir sakau sesei: pameni, tu darei griliažą, padaryk man dar, ką? Sesė galvą purto, nieko ji nepamena, sako nežinau kaip, kokį griliažą? Aš jai aiškinu, kad toks saldus burbulas ir taip ir taip. Ji sako, nu nežinau, gal iš cukraus kažką ir padariau, bet žodžiu ji nieko neatsiminė unsure.gif g.gif
Atsakyti
Prisimenu nuotrupas nuo labai anksti..Kaip su vyresniu broliu visalaik turejau buti nes tevu nebudavo namie..Tetis komandiruotese o mama tik kas trecia para dirbdavo bet man atrode kad ju niekad nera namie. Kaip brolis liepdavo and puoduko sestis..kaip veziodavo karutyje..Kaip su kaimynu vaikais palepeje zaisdavom 'seima' ir visokius baisius dalykus,nes vyresniai vaikai mus megdavo pagasdinti. Sokoladinis sviestas,irisai,atviras langas ir visu garsu kazkas panasaus i 'Aliukus' doh.gif Kaip mama nupirkdavo lapeli su c vitaminu, tokie zirniukai,ir juos padedavo ant spintos,o as laukdavau kas ryta ju biggrin.gif Zaidimai kieme,kaip gerdavom kefyra is stikliuku ir vaidindavom 'pijokus', prisimenu kaip ikando kaimynu suo..dukart verysad.gif Palapines lauke ir namuose, savadarbiai uogu ir batono 'pyragai' ..daug dar visko.. O kur dar darzelis wub.gif Geriausi metai gyvenime turbut tas darzelis buvo wub.gif Mazdaug tuo metu kai pradejau mokykla,pasikeite situacija namuose labai ir man atsiliepe,mokykloj visu ir visko pradejau bijoti,i lauka retai beiseidavau sededavau namie ir skaitydavau arba spalvindavau. Kai pagalvoju tai gaila man to vaiko verysad.gif Prisimenu pradejau sakyti mamai koks ilgas gyvenimas, kaip noreciau buti senute ir mirti greitai.. O man gal kokie 8 buvo doh.gif Prisimenu kaip mokindavo gatveje einant zvalgytis o as specialiai neziuredavau nes tikejaus kad masina nutrenks verysad.gif Aisku tais laikais pas jokius psichologus nieks nevede ir sakydavo 'nu tik tylek!',tai geruoju nesibaige,iki siol kosmarai kankina. Bet na nors tie 6 pirmi metai wub.gif Dekinga is esmes broliui uz juos wub.gif
Atsakyti