Iš vaikystės atsimenu daug. Nuotrupas nuo 2,5 metų ir kuo vyresnė, tuo geriau viską pamenu.
Candy Candy ir Speed Raser animacinius filmukus žiūrėtus kaime su pussesere. Popieriukus iš kramtomos gumos I love, Barbie, Donaldas ir pan

Vis dėlto geriausi prisiminimai susiję su žmonėmis. Būdama 3 metų, per 10 namų gyvenvietės kelią perbėgau pas pusseserę į pradinę mokyklą, gavau nuo močiutės į užpakalį už tokį darbą. Tada verkiau ir pykau, o dabar juokinga ir smagu prisiminti.
Vis prisimenu kaip norėdavo sėsti ant rogučių žiemą kurias tempdavo dėdė (A.A.), aš sėsdavausi, jis patraukdavo ir nukrisdavau ant užpakalio

Kaip senelis (A.A.) mokė važiuoti dviračiu. Vėliau liepdavo pasidėti jį pavėsyje, aš taip ir padarydavau, bet kol pavalgydavau ir namuose kažką nuveikdavau ten jau atsisukdavo saulė, jis vis sakydavo 'aš išsiversiu diržą ir duosiu į kailį' aš jam atkirsdavau 'jei išsiversi tau kelnės nusmuks'

Jis ir pats pradėdavo juoktis

Atsimenu labai labai daug visko

Galėčiau daug prirašyti, bet su kai kuriais žmonėmis atsiminimai patys pačiausi, nes tų žmonių jau nėra

Daug išdaigų su pussesere, geriausi atsiminimai iš kaimo
Dar gerai atsimenu 4 savo gimtadienį, kaip krikšto mama atvežė man tortą ir labai negražias žvakutes (čia man taip atrodė), tai sėdėjau ant stalo kol mama jį pakavo ir nurinkinėdama jas mečiau ant stalo ir sakiau kaip jos man nepatinka.

Per tą patį gimtadienį važiavom prie Kauno marių, atsimenu tik kad sėdėjau mašinoje ir labai džiaugiausi kad grojo 'išdalinau savo liūdesį džiaugsmą ir nerimą, ir svaigulį naktų...' daugiau ir neatsimenu šios dainos