Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 07, 21:44)
tas beprotiskas supynes atsimenu ir as  doh.gif  nu bet rimtai, kiek ant ju supdavomes, ka? Kaip mums bloga nebudavo?

Aš tai suptis nemėgdavau. Kažkaip nuo vaikystės nepatiko man tas jausmas, kai esi prisvaigęs ir sutrikusios koordinacijos.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 09 16, 15:36)
Siųstis nesinori , dėl virusų , o internetinio pažiūrėjimo niekur nėra .

Kapitoną Tenkešą galima pažiūrėti čia http://smailas_net/l...s-1-serija.html
Papildyta:
Yra 12 serijų.
Atsakyti
oi gera tema thumbup.gif
Na ka prisimenu lopseli kai prie rankoves prisiudavo nosine ir ja sukisdavo i rankove jetau man kaip vaikui nepatikdavo tas guzulas rankoj, o kai dar liepdavo issipusti nosi ir ta slape nosine sukisdavo atgal i ranove tai isvis man budavo kancia ir didelis nesusipratimas kam ta slapia daikta sukisa man uz rankoves. Dar prisimenu geltonus metalinius vituves puodus vaikiskus oi kaip zaizdavau, medines kaladeles, buratina limonada stikliniam butelyje ir sausainius gaidelis oi kaip valgydavau.
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2011 10 10, 17:28)
oi gera tema  thumbup.gif
Na ka prisimenu lopseli kai prie rankoves prisiudavo nosine ir ja sukisdavo i rankove

Oi geras lotuliukas.gif Jus man dar priminet pirstines prisiutas ant gumos,kad nepamestume lotuliukas.gif
Atsakyti
o as atsimenu tokia kavine kaune Pasaka vadinosi... kaip truksta tokios kavines vaikam wub.gif ten budavo is vitrazu sudelioti pasaky herojai.. tokia faina buvo... labai man istrigo
Dar atsimenu Vytauto parka.. budama 3 metuku supausi su teciu orbitoje biggrin.gif tetis tik sake laike stipriai mane, kad neislysciau per apsaugas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 15 spalio 2011 - 18:44
QUOTE(Alta @ 2011 10 09, 22:35)
Kapitoną Tenkešą galima pažiūrėti čia http://smailas_net/l...s-1-serija.html
Papildyta:
Yra 12 serijų.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 10 09, 20:35)

Yra 12 serijų.

Šiaip jau 13, čia įkelta ta pati versija iš Torentų.
Atsakyti
Na, aš Torentais nesinaudoju, žiūriu filmus Smaile (truputį ne į temą paplepėjau ax.gif ).
Atsakyti
Bet tai kai kurios kokias baisybes esat patyrusios darželiuose... čia tikrų tikriausias vaikų psichikos žalojimas blink.gif
Man turbūt pasisekė. Turėjom dvi auklėtojas...labai ryškiai prisimenu viena buvo jauna žydaitė Liuba vardu, didelėm rudom akim, apvalaus kūno sudėjimo, ilgais juodais garbiniuotais plaukais, nuo jos tokia šiluma sklido, mes ją labai mylėjom wub.gif vėliau mama pasakojo, jog ji emigravo į Izraelį, o kita keičianti auklėtoja buvo Onutė, irgi jauna moteris, šviesiaplaukė, kūda, aštrių veido bruožų, supykus mokėdavo skaudžiai savo kaulėtais pirštais sugnybti ausį arba nosį... mes jos nebijojom bet ir nemėgom labai jau ax.gif

Vieno berniuko darželyje nemėgau... net nežinau kodėl, nu žiauriai nemėgau. Jis toks tylenis, ramus, ne chuliganas koks, nu bet kaip jis mane diorgindavo vien tik savo būvimu doh.gif lotuliukas.gif mus atvesdavo panašiu laiku rytais tėvai į darželį ir palikdavo rūbinėj nusirengti, sėdim abu, rengiamės o aš visa pasipūtus, kad man tenka čia būti su juo, mėtau baisius žvilgsnius į jo pusę ir vis drebiu į akis jam.. nu ko žiūri?... nespoksok čia į mane... o tas tyli nieko nesako, nė pypt..... nu dabar tai tikrai gėda net prisiminti kokia pati vriedna tam berniukui buvau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 10 16, 17:33)
nu dabar tai tikrai gėda net prisiminti kokia pati vriedna tam berniukui buvau  doh.gif

Tikrai taip būna, kad vaikystėj prikreti kažko, o užaugus būna gėda. Prieš kelias dienas feisbuke buvusi klasiokė pasiprašė į draugus, galvojau nepriimti, ji gi mane storule ir drimba vadino, o po to prisiminiau, kad ir aš nenusileisdavau, vadindavau ją "kačerga" (lietuviškai būtų žarsteklis), vėliau per TV išgirdau frazę ir ją vadinau "vaikščiojančia armatūra". Dabar jau kažkaip atėjo supratimas, kad gi abi vienodos buvome- tai ko čia dabar pyktis.

Atsakyti
net prisimint nesinori...vien tik blogiausi ir skaudžiausi prisiminimai.
Atsakyti
Man įstrigę visi tie rusiški dalykai: metalinės sūpynės, vandens gazuoto aparatai, gira, telefono būdelės biggrin.gif
Taip pat mieli, gerosios animacijos filmukai....
Žaidimai su lėlėmis lauke ant pievutės....
Laukimas tėvų, pareinančių iš darbo....
Pamokų ruošimas....
Et, nostalgija wub.gif
Atsakyti