Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

Pirma, mamos ir tecio rietenas, tada man buvo 3m. , kai tetis pagavo balandi wub.gif , kai matuodavausi mamos sukneles ir batelius wub.gif , kai mociute atvezdavo daug gramtomos gumos biggrin.gif , kai lovyteje nakti kalbedavausi su savo meskiuku, teveliu netekti... ziaurius zmones ir nuostabu gyvenima pas mociute, pirmaji triratuka 5 gimtadenio porga, tiesa, Benas belekdamas nuo kalniuko nulauze ratuka mad.gif , vezimeli lelytems bigsmile.gif , dede supynes padare, kaip pamiskeje skindavau pakalnutes wub.gif , sededavau po senu klevu ir dainuodavau savo lelytem. wub.gif biggrin.gif Grazi vaikyste buvo. wub.gif
Papildyta:
Dar prisiminiau, kaip su pusesere i medzius lipome, per tvoras sokinejome biggrin.gif , ji tokia berniukiska padauza buvo, o as su sijoneliais visada, medziais niekada nelaipiojusi, tai koja istrigo, verkti pradejau, o kai per tvora sokau, pasikabinau ant sijono doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , mociute tada velniu man israse. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Seriala "Candy", didziulius gumulus kramtomos gumos, kurios dali pasilikdavau ant lentyneles virtuveje "kitai" dienai biggrin.gif doh.gif (ir kodel mama tada leisdavo tokias nesamones? biggrin.gif ), sokinejima per istempta guma (gal kas prisimena "obuoliukus", "varlytes", iki keliu, iki juosmens, iki kaklo lygius lotuliukas.gif ir ta skaiciavima: viens, du, trys...viens, du, trys..), karstymasi ant "turniko" kuris is tiesu buvo skirtas kilimams dulkinti doh.gif biggrin.gif Ir nuostabiausio pasaulyje senelio pasakas vakarais, vasarojant kaime wub.gif rolleyes.gif

Dar atsimenu labai aiskiai viena epizoda: senelis mane 3-4 metu dama isiveze pas savo pussesere i kaima rokiskio raj. mes rinkom obuolius, krovem abu i karuti ir vezem priduoti i supirktuve (toks atvaziuodavo sunkvezimis supirkti obuoliu). Senelis mane isisodino i karuti su maisais ir veza, man taip linksma, ir as jam sakau: tau taip sunku, atgal as tave vesiu biggrin.gif prisimenu kaip senelis atsisedo i ta karuti, o as jo pajudinti negaliu biggrin.gif jis juokiasi, o as is visu jegu stengiuosi ivykdyti pazada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza21: 29 spalio 2011 - 22:17
Prisimenu žaislų parduotuvę Kaune - Du gaideliai, kavinę Pasaką, vaikišką spektaklį Karlsonas, ir dar pamenu, kaip eidavom vogti gėlių iš dėlių darželių, paskui prisiklijuodavom gėlių lapelius ant nagų ir vaidindavom damas biggrin.gif
Atsakyti
As is vaikystes atsimenu praktiskai viska nuo 4m. Pas mane turbut gera atmintis, kad nepamirstu kazkada vykusiu ivykiu, nebent retai biggrin.gif
Atsakyti
O as dar pamenu, kai mano tevai vazinedavo i lenkija bizniaut ir gryzdavo su daaaaaaaaaaug daug Donaldo gumos (budavo tokiais blokais net), poto toki susikramtomi budavo Mumba vadinosi, dar meskiukai guminukai.. viskas tada buvo tooooooooooks deficitas ir taaaaaaaip skanu.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=meduza21,2011 10 29, 23:01]
Seriala "Candy",

Japonišką serialą aš ir gi labai puikiai prisimenu. Patiko man.
Didžiausias mano prisiminimas yra vasaros atostogos. Pats geriausias mano vaikystės laikas. Didžiulė nostalgija rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=seeramuun,2011 11 20, 16:45]
As is vaikystes atsimenu praktiskai viska nuo 4m. Pas mane turbut gera atmintis, kad nepamirstu kazkada vykusiu ivykiu, nebent retai biggrin.gif
[/quote]
Pas mane lygiai taip pat, jau kas brangaus įrašyta, tas lieka labai ilgam galvoje.
Pamenu, kaip su mama žaisdavom gaudynių namie, kada pirmą kart išėjau į kiemą ir kokie pirmi buvo kiemo vaikų žodžiai. Pamenu, kaip su metaliniais plaustais visai dar maži plaukėm ežeru nemokėdami patys plaukti
, kaip iš baidarių klubo mus pargabeno atgalios su kateriu (tada atrodė buvo wow diena). Pamenu kaip gaudėm rankomis žuvį su kiemo draugais, kaip laipiojom medžiais, rodžiau triuką kol nukritus gaudžiau orą. Pamenu kaip šokinėjom garažų stogais, žaidėm lėlėm...Pamenu, kaip pirkdavome girą iš bačkos ir vaisinius ledus po šešeias kapeikas. Pamenu, kaip rytais atsikėlus mokyklai rasdavau išlygintus baltus kaspinus, gražiai sudėtus rūbus. Pamenu, kaip pykau ant mokytojos,kad liepė skaityti klasėje "Kliudžiau" ir kaip nekenčiau autoriaus, kad tokį sukūrė. Pamenu knygas "Lukija", "Čiauškutė".
Pamenu kaip kvepėjo rytai, kaip kvepėjo ruduo, žiemą sniegas, pavasaris ir vasara. Pamenu, kaip buvo gera nerūpestingai gyventi, godžiai gėrėtis , lytėti, pažinti ,pajusti rolleyes.gif

[quote=starlove,2011 11 22, 15:04]
[quote=meduza21,2011 10 29, 23:01]
Seriala "Candy",
[/quote]
Pamenu, labai patiko, noriu dukrai partemti, bet nesugebu rasti verysad.gif
Atsakyti
Pamenu lėlių vežimėlį bordavos palvos, ir tą vargšą kačiuką kuris buvo vietoj lėlės. Pamenu gulėjimą lovoje,o už kambario durų tyliai mama tvarkydavosi. Pamenu gumą, ir visus tuos lygius. Pamenu daug ką, ir tie prisiminimai nerealūs wub.gif
Atsakyti
visi aiškūs prisiminimai prasideda nuo 3 metų.

pamenu, kai patevis mane pakėlęs is miegų išveže pas savo mamą . man įstrigęs važiavimas autobusu (tuomet mamai prasidėjo gimdymas ir ja išvežė i ligoninę, o tetis mane vežė pas savo mamą, kad galėtų trintis aplink gimdymo namus)

taip pat pamenu, aukštai padėtus permatomam stiklainyje konditerinius spalvotus drožliukus, jais mama puošdavo manų košę, tai buvo jos paskutinis koziris, kad ją valgyčiau:) wub.gif iki šiol jos pakęst negaliu:)

taip pat įstrigęs prisiminimas, kai nakti labai kosėju, šalia budi mama ir siūna lėlytes (turėjau kelias jos balerinas wub.gif ) ir pirmasis košmaras, apie gyvates, kuomet mama pasodino mane ant kelių ir ramiai supavo wub.gif

taip pat pamenu, kaip lakstau bendrabutyje surinkus šaiką tokių pat ir mažesnių vaikų, aprėdžius juos mamos apatiniais dainavau o visi šoko pagal laidotuvių maršo melodiją... na tą- tam tam tatam ta rara rara raram...tuomet kaimynas eidamas pro šalį, manęs paklausė, ar tu žinai, kad dainuoji laidotuvių maršą? blink.gif
man buvo šokas, tokia graži melodija niekaip nesisiejo su laidotuvėm...

dar pamenu kaip su broliu išsirengę paišėm ant vienas kito doh.gif
žodžiu daug visokių prisiminių wub.gif
Atsakyti
As pamenu kaip mociute kiekviena diena duodavo po irisi saldaini smile.gif tie mazi kvadratiniai kur yra biggrin.gif O seip visi daugiau, ar maziau bet pamenam daugmaz viska is vaikystes.. ax.gif
Atsakyti
Jei kalbama apiec saldainius , prisimenu , kaip išieškodavom vuisą močiutės sekciją kaime , kad rastumėm saldainius popierinėje dėžutėje- geltonus žirniukus tokius kaip "Rūtos" geltoni dideli žirniukai . Prisimenu kaip mama po blatų gaudavo šokoladinių saldainių dėžes , norėdama nešti dovanų mūsų su seserim mokytojoms . Anksčiau saldainių dėžės nebuvo aptrauktos plėvele , tik perrišamos siauromis juostelėmis . Nusikeldavom dėžes nuo sekcijos viršaus , dailiai juosteles nuimdavom ir nuvalgydavom saldainių ir atgal gražiai uždėdavom . smile.gif Paskui , kai mano mokytoja gavusi tokią " dovaną " mamai pasakė , ką gavo "dovanų".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 24 lapkričio 2011 - 08:30
Dar buvo tokie anyžiniai saldainiai, kaip apsidžiaugiau prieš porą metų juos parduotuvėje aptikus, nusipirkau, paragavau, tik jokio malonumo jau nebepajutau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juza: 24 lapkričio 2011 - 19:34