Na pasiskaičiau, ir tokios susivėlusios mintys dabar
Neatsimenu nuo kelintos savaitės, bet kažkur apie 20 prasidėjo "gėris". Nors kiek permečiau pasisakymus, tai toli gražu ne blogiausias variantas. Pirmiausia pradėjau jausti tempimus dubenyje žemyn, tarsi koks kiaušinis mėgintų išlįsti. Tai maždaug sutapo su smarkokais gimdos kietėjimais. Gyd. dėl to jausmo dubenyje pasakė tik tiek, kad - gali būti toks jausmas, bet nieko nenormalaus. Na tai aš ir kenčiu - maniau taip būna, raiščiai ir pan.
Dabar po dviejų mėnesių skausmai jau labai pasikeitę. Miegodama negaliu apsiversti paprastai - turiu rankomis kojas persinešti į kitą pusę, kitaip skausmas ir jausmas - lyg plyšiu per klyną

kai atsikeliu tai būna skirtingai. Kartais atsistoju (ypač jei staigiau), ir susilenkusi beveik rėkiu - paskauda, negaliu žengti nei žingsnio, nes ant vienos kojos nepastoviu anei kiek. Taip pakrypuoju vietoje, paskui jau galiu krypuot mažais žingsniukais. Paskutiniu metu įpratau kad reikia šiektiek atsisėdus pasėdėti, palinguoti - tada atsikėlus lengviau būna eiti. Vaikščiot vaikštau apskritai, bet tik nedidelius atstumus paeinu (gerai kad automobilis po ranka visad

), ir kaip ir pagulėjus - kai pasėdžiu, atsistojus būna sunkiausia, paskui šiektiek "prasimankština".
Negaliu rengtis tradiciškai - kišt kojos į klešnę, ar bato mautis atsistojus - nes nepastoviu ant vienos kojos.
Na, klubų raiščiai ir sąnariai irgi atsipalaidavę, tai pas mane eisena kartais būna
Man išvis tik šiandien paaiškėjo dėl ko visa tai! Džiaugiuosi atradusi to pavadinimą, priežastis ir t.t. Mėginsiu 30 sav. per vizitą pasitarti su gydytoja - kaip čia išties viskas yra... CP tikrai nenoriu, bet sunkių pasekmių nenoriu dar labiau

Tai dėl to ir sakau - susivėlė mintys. Na, lyg ir turiu dar laiko išsiaiškinti ir pasistengti kad būtų padaryta kas įmanoma, kad pasirinkti mažiausiai rizikingą variantą.
Kaip matau Kaune niekas nieko negali parekomenduoti šiuo klausimu