Moterys noriu pasidalinti visai šviežia savo patirtimi, tikrai manau ne vienai padės

Buvau išsigandus, kai pradėjau krypuoti kaip antis, judėti lėtai kaip vėžlys ir dar tie nežmoniški skausmai su kiekvienu kojos statymu, iš pradžių nesupratau, pagalvojau kad man radikulitas, nes pirmus du

nieko panašaus nebuvo. Kaimynė mane paprotino, nes sakė jai taip buvo, po gimdymo nuotrauką padarė ir skylę dubenį rado, tai dvi svaites hamake ligininėje pragulėjo ir dar metus krypavo kaip antis, dar prisiskaiciau Jusu pasakojimu, senesnių ir netokių, galvojau, kad bus šakės, bet sužinojusi, kad reikia būti hamako pozoje sugalvojau ir, pries tai pabandžiusi nuspirkau sėdmaišį, visai netyčia facebook aptikau. Pagulėjau jame puse dienos ir jau vaikščiojau kaip turbo antis ir pati be pasirėmimo atsistoti galėjau, supratau, kad padės ir neapvylė, su kiekviena diena mano eisena gerėjo, matyt dubuo atsistatinėjo. Pirkau iš tante., nes ten individualiai siuva, dar iš pradžių nelabai tikėjau kad padės, tai galvojau nors prie baldų kad tiktų vėliau... Visai seimai patinka. Tik visoms rekomenduoju, kad tas maisas skystesnis butu. nieko panašaus nebuvo. Kaimynė mane paprotino, nes sakė jai taip buvo, po gimdymo nuotrauką padarė ir skylę dubenį rado, tai dvi svaites hamake ligininėje pragulėjo ir dar metus krypavo kaip antis, dar prisiskaiciau Jusu pasakojimu, senesnių ir netokių, galvojau, kad bus šakės, bet sužinojusi, kad reikia būti hamako pozoje sugalvojau ir, pries tai pabandžiusi nuspirkau sėdmaišį, visai netyčia facebook aptikau. Pagulėjau jame puse dienos ir jau vaikščiojau kaip turbo antis

ir pati be pasirėmimo atsistoti galėjau, supratau, kad padės ir neapvylė, su kiekviena diena mano eisena gerėjo, matyt dubuo atsistatinėjo ir skausmų neliko. Pirkau iš Tante., nes ten individualiai siuva, nes iš pradžių nelabai tikėjau dar kad padės, tai galvojau nors prie baldų kad tiktų vėliau... Visai seimai patinka. Tik visoms rekomenduoju, kad tas maisas skystesnis butu, na labiau įkrenti į jį, švelniai apspaudžia iš visų pusių, vien žo super negaliu išlipti.
Papildyta:sori vaikai lenda tai du kartus tą patį parašiau