seniai zadėjau sukurti tokia tema,kadangi pati labiausiai mėgstu gaivius kvepaliukus.Šiuo metu mėgstamiausi Chanel Chance Eau Fraiche
Man iš gaivių patys patys Laura by Laura Biagiotti. Bet jie taip šiltai gaivūs. Iš šaltų gaivių nieko Lanvon Oxygene, Davidoff Cool water....
QUOTE(Supergirl @ 2007 11 20, 08:59)
Iš gaivių turiu tik Moschino 'I Love Love'. Bet naudoju tik vasarą, ir tai labai retai.
Kažkaip retai kada mane gaivus kvapas patraukia, anskčiau kažkaip daugiau tokius mėgdavau.
Kažkaip retai kada mane gaivus kvapas patraukia, anskčiau kažkaip daugiau tokius mėgdavau.
Senstam matyt mes
Man gaivus-bvlgari-omnia crystaline
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 09:08)
Tai matyt Anksčiau mano mama negalėdavo nė pauostyt mano kvepalų, jai visi per gaivūs būdavo, todėl nepatikdavo. O va dabar žiūriu, jau beveik visi mano kvepalai patinka
Ir žiūriu, kad man kuo tolyn, tuo vis sunkesni kvapai patinka. Mielai dieną vakariniais kvepinuosi. Na, bet aš net neskirstau jų vakariniai-dieniniai/vasarinia-žieminiai. Tik čia kartais perskaitau: 'kaip tu gali dieną vakariniais kvepintis, juk toks sunkus kvapas' or smth.
QUOTE(Supergirl @ 2007 11 20, 09:59)
Iš gaivių turiu tik Moschino 'I Love Love'. Bet naudoju tik vasarą, ir tai labai retai.
As irgi vasara jais kvepiu
O tu manai skonis keiciasi del amziaus?O gal kartais po gimdymo cia tau taip pasikeite?
Nelabai ir man gaivus kvepalai jau patinka,bet kai patikdavo,kvepinausi Escada visais gaiviais,Clinique-happy arba heart,moschino-i love love,anna sui.
QUOTE(Supergirl @ 2007 11 20, 10:44)
Tai matyt 
Anksčiau mano mama negalėdavo nė pauostyt mano kvepalų, jai visi per gaivūs būdavo, todėl nepatikdavo. O va dabar žiūriu, jau beveik visi mano kvepalai patinka
Netgi nusižiūrėjus kelis nuo manęs yra.
Ir žiūriu, kad man kuo tolyn, tuo vis sunkesni kvapai patinka. Mielai dieną vakariniais kvepinuosi. Na, bet aš net neskirstau jų vakariniai-dieniniai/vasarinia-žieminiai. Tik čia kartais perskaitau: 'kaip tu gali dieną vakariniais kvepintis, juk toks sunkus kvapas' or smth.
Anksčiau mano mama negalėdavo nė pauostyt mano kvepalų, jai visi per gaivūs būdavo, todėl nepatikdavo. O va dabar žiūriu, jau beveik visi mano kvepalai patinka
va man irgi panasiai... gaivius vienu turiu (kurie man atrodo gaivesni) chanel chance... o sisip, tokie gaivus kaip moschono i love love arba green tea visos, na ne mano kvapai....
vatvat as irgi kazkaip vakariniai ar dineiniai neskirstau perdaugiausiai...kvepinuos kuom norisi kvepet ta diena..
gaivus kvepaliukai yra gerai
jie neipareigojantis. manau, tinka ir i darba, ir pasivaiksciojimui lauke, ir shopingui, ir pasimatymui. sakyciau, visiems gyvenimo atvejams. tik gaivus nelygus gaiviam.
aisku, visokios zaliosios arbatos yra gaivios. bet man tai sterilumo kvapas. jo tarsi isvis nera
tai kam tada isvis kvepalai, jei niekuo nekvepi
na, cia mano kvailas suvokimas toks
kaip ir koks davidoff cool water... brrr
daznai i gaivius ieina citriusiukai, kurie mano nosytei nelabai patinka
kai pagalvoju, is visu turimu mano kvepalu, vieninteliai gaivesni yra Miracle, nors kai kam jie ir lb saldus
ir salierais kvepiantys, tai net nzn
noreciau dar kazko gaivaus. bet kad nuejus pasiuostinet, niekaip nepakliunu ant gaiviuju, vis uz sunkesniu nosyte uzkliuna...
gal kokie Cacharel Eden
na, reiks eit ieskot kazko
aisku, visokios zaliosios arbatos yra gaivios. bet man tai sterilumo kvapas. jo tarsi isvis nera
kai pagalvoju, is visu turimu mano kvepalu, vieninteliai gaivesni yra Miracle, nors kai kam jie ir lb saldus
noreciau dar kazko gaivaus. bet kad nuejus pasiuostinet, niekaip nepakliunu ant gaiviuju, vis uz sunkesniu nosyte uzkliuna...
gal kokie Cacharel Eden
QUOTE(leliux @ 2007 11 20, 14:30)
gaivus kvepaliukai yra gerai
jie neipareigojantis. manau, tinka ir i darba, ir pasivaiksciojimui lauke, ir shopingui, ir pasimatymui. sakyciau, visiems gyvenimo atvejams. tik gaivus nelygus gaiviam.
tai kam tada isvis kvepalai, jei niekuo nekvepi
na, cia mano kvailas suvokimas toks
kaip ir koks davidoff cool water... brrr
ir salierais kvepiantys, tai net nzn
gal kokie Cacharel Eden
na, reiks eit ieskot kazko 
gal kokie Cacharel Eden
As taip "pasivaiksciodama" savo Feraud nutveriau