Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

Sveikutės,
seniai zadėjau sukurti tokia tema,kadangi pati labiausiai mėgstu gaivius kvepaliukus.Šiuo metu mėgstamiausi Chanel Chance Eau Fraiche wub.gif
Atsakyti
Man iš gaivių patys patys Laura by Laura Biagiotti. Bet jie taip šiltai gaivūs. Iš šaltų gaivių nieko Lanvon Oxygene, Davidoff Cool water....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 19 lapkričio 2007 - 19:19
Is gaiviu kvepalu nelabai ka esu turejus, o ir siaip gaivus gaiviams nelygu ax.gif Is tokiu lengvesniu man patinka Hilfigerio Tommy girl, Escados vasaros kvapai ax.gif Turbut daugiau ir nepapasakosiu... blush2.gif
Atsakyti
Iš gaivių turiu tik Moschino 'I Love Love'. Bet naudoju tik vasarą, ir tai labai retai.
Kažkaip retai kada mane gaivus kvapas patraukia, anskčiau kažkaip daugiau tokius mėgdavau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 11 20, 08:59)
Iš gaivių turiu tik Moschino 'I Love Love'. Bet naudoju tik vasarą, ir tai labai retai.
Kažkaip retai kada mane gaivus kvapas patraukia, anskčiau kažkaip daugiau tokius mėgdavau. smile.gif

Senstam matyt mes lotuliukas.gif
Atsakyti
Man gaivus-bvlgari-omnia crystaline smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 09:08)
Senstam matyt mes lotuliukas.gif
Tai matyt smile.gif
Anksčiau mano mama negalėdavo nė pauostyt mano kvepalų, jai visi per gaivūs būdavo, todėl nepatikdavo. O va dabar žiūriu, jau beveik visi mano kvepalai patinka biggrin.gif Netgi nusižiūrėjus kelis nuo manęs yra.
Ir žiūriu, kad man kuo tolyn, tuo vis sunkesni kvapai patinka. Mielai dieną vakariniais kvepinuosi. Na, bet aš net neskirstau jų vakariniai-dieniniai/vasarinia-žieminiai. Tik čia kartais perskaitau: 'kaip tu gali dieną vakariniais kvepintis, juk toks sunkus kvapas' or smth. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 11 20, 09:59)

As irgi vasara jais kvepiu drinks_cheers.gif Tik nelabai jie man laikosi..

O tu manai skonis keiciasi del amziaus?O gal kartais po gimdymo cia tau taip pasikeite? bigsmile.gif
Atsakyti
Nelabai ir man gaivus kvepalai jau patinka,bet kai patikdavo,kvepinausi Escada visais gaiviais,Clinique-happy arba heart,moschino-i love love,anna sui.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 11 20, 10:44)
Tai matyt smile.gif
Anksčiau mano mama negalėdavo nė pauostyt mano kvepalų, jai visi per gaivūs būdavo, todėl nepatikdavo. O va dabar žiūriu, jau beveik visi mano kvepalai patinka biggrin.gif  Netgi nusižiūrėjus kelis nuo manęs yra.
Ir žiūriu, kad man kuo tolyn, tuo vis sunkesni kvapai patinka. Mielai dieną vakariniais kvepinuosi. Na, bet aš net neskirstau jų vakariniai-dieniniai/vasarinia-žieminiai. Tik čia kartais perskaitau: 'kaip tu gali dieną vakariniais kvepintis, juk toks sunkus kvapas' or smth. unsure.gif

va man irgi panasiai... gaivius vienu turiu (kurie man atrodo gaivesni) chanel chance... o sisip, tokie gaivus kaip moschono i love love arba green tea visos, na ne mano kvapai....
vatvat as irgi kazkaip vakariniai ar dineiniai neskirstau perdaugiausiai...kvepinuos kuom norisi kvepet ta diena..
Atsakyti
gaivus kvepaliukai yra gerai biggrin.gif jie neipareigojantis. manau, tinka ir i darba, ir pasivaiksciojimui lauke, ir shopingui, ir pasimatymui. sakyciau, visiems gyvenimo atvejams. tik gaivus nelygus gaiviam.

aisku, visokios zaliosios arbatos yra gaivios. bet man tai sterilumo kvapas. jo tarsi isvis nera unsure.gif tai kam tada isvis kvepalai, jei niekuo nekvepi rolleyes.gif na, cia mano kvailas suvokimas toks blush2.gif kaip ir koks davidoff cool water... brrr blush2.gif

daznai i gaivius ieina citriusiukai, kurie mano nosytei nelabai patinka unsure.gif

kai pagalvoju, is visu turimu mano kvepalu, vieninteliai gaivesni yra Miracle, nors kai kam jie ir lb saldus blink.gif ir salierais kvepiantys, tai net nzn rolleyes.gif
noreciau dar kazko gaivaus. bet kad nuejus pasiuostinet, niekaip nepakliunu ant gaiviuju, vis uz sunkesniu nosyte uzkliuna...

gal kokie Cacharel Eden g.gif na, reiks eit ieskot kazko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 11 20, 14:30)
gaivus kvepaliukai yra gerai  biggrin.gif jie neipareigojantis. manau, tinka ir i darba, ir pasivaiksciojimui lauke, ir shopingui, ir pasimatymui. sakyciau, visiems gyvenimo atvejams. tik gaivus nelygus gaiviam.

aisku, visokios zaliosios arbatos yra gaivios. bet man tai sterilumo kvapas. jo tarsi isvis nera  unsure.gif tai kam tada isvis kvepalai, jei niekuo nekvepi  rolleyes.gif na, cia mano kvailas suvokimas toks  blush2.gif kaip ir koks davidoff cool water... brrr  blush2.gif

daznai i gaivius ieina citriusiukai, kurie mano nosytei nelabai patinka  unsure.gif

kai pagalvoju, is visu turimu mano kvepalu, vieninteliai gaivesni yra Miracle, nors kai kam jie ir lb saldus  blink.gif ir salierais kvepiantys, tai net nzn  rolleyes.gif
noreciau dar kazko gaivaus. bet kad nuejus pasiuostinet, niekaip nepakliunu ant gaiviuju, vis uz sunkesniu nosyte uzkliuna...

gal kokie Cacharel Eden  g.gif na, reiks eit ieskot kazko  rolleyes.gif

As taip "pasivaiksciodama" savo Feraud nutveriau lotuliukas.gif Nors kai kam jie irgi neatrodo gaivus rolleyes.gif
Atsakyti