puslapio dizainas tai nuo sephoros nukopijuotas

QUOTE(ginxtaxre @ 2008 02 08, 12:02)
Šiek tiek ne į tema
Dar nepirkau, bet buvau nuėjus pavartyti naujo puslapio www.kosmetika.lt
kainos gal nėra lb mažos, bet pasirinkimas gana didelis, bent jau moteriškų kvepalų
gal reikės kada pabandyti 

kainos tai

o puslapio dizainas man visai patiko

QUOTE(katalike @ 2008 02 08, 12:24)
pastabi

brangiau net negu parfumexpresse (gal ne viskas brangiau, bet keli kuriuos ziurejau)

Kalbant apie Duty Free. Gal galėtumėt parekomenduot, kur pigiau, o kur nelabai. Na, pavyzdžiui, Amsterdame tikrai neapsimoka pirkt, tas pats, kaip Kristianoj. O ,tarkim, Frankfurte arba Milane. Juk artėja vasra - skrydžių ir kvepalų pigiau pirkimo metas...

AR yra LT pirkti Guerlain Eau de Fleurs? Je taip, tai kur?

QUOTE(vardė @ 2008 02 14, 22:53)
Kalbant apie Duty Free. Gal galėtumėt parekomenduot, kur pigiau, o kur nelabai. Na, pavyzdžiui, Amsterdame tikrai neapsimoka pirkt, tas pats, kaip Kristianoj. O ,tarkim, Frankfurte arba Milane. Juk artėja vasra - skrydžių ir kvepalų pigiau pirkimo metas...

Na, remdamasi savo nuosavu patyrimu, tai padariau išvadą, kad labiausiai apsimoka pirkti Kopenhagos duty free. Frankfurto prie Maino irgi liuks, bet šiek tiek brangiau. O Milane man pasirodė ženkliai mažesnis pasirinkimas nei pirmuose dviejuose. Va, šią vasarą išbandysiu Lisaboną

Ar kas perkat parfumerją iš užsienio e-parduotuvių, jei taip tai kokių? Iš kokių geriausia. Aš ROCHAS ieškau...

QUOTE(jbs @ 2008 02 15, 14:35)
Turbūt ten pat, kur ir Eau de Fleur de Cedrat

QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 15, 18:54)
Ar kas perkat parfumerją iš užsienio e-parduotuvių, jei taip tai kokių? Iš kokių geriausia. Aš ROCHAS ieškau... 

Aš esu pirkus iš www.parfumebay.com ir www.fragranceshop.com (taip pat Rochas)

QUOTE(Frosta @ 2008 02 15, 21:10)
Aš esu pirkus iš www.parfumebay.com ir www.fragranceshop.com (taip pat Rochas)
Likau patenkinta 

Ok ačiū žvilgtelsiu

idomu, kas cia. net cacharel gloria yra. nu bet kiekiai net nesurasyti
http://www.3rubliai....e...7&lang_id=1
http://www.3rubliai....e...7&lang_id=1