Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

puslapio dizainas tai nuo sephoros nukopijuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginxtaxre @ 2008 02 08, 12:02)
Šiek tiek ne į tema  ax.gif  Dar nepirkau, bet buvau nuėjus pavartyti naujo puslapio www.kosmetika.lt  smile.gif kainos gal nėra lb mažos, bet pasirinkimas gana didelis, bent jau moteriškų kvepalų  smile.gif gal reikės kada pabandyti  rolleyes.gif

kainos tai doh.gif schmoll.gif
o puslapio dizainas man visai patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 02 08, 12:24)
puslapio dizainas tai nuo sephoros nukopijuotas smile.gif

pastabi mirksiukas.gif pažiūrėjau, tikrai, kad nukopijuotas smile.gif ir ta juoda juosta viršuje ir paveiksliukų išdėstymas biggrin.gif
Atsakyti
brangiau net negu parfumexpresse (gal ne viskas brangiau, bet keli kuriuos ziurejau) rolleyes.gif
Atsakyti
Kalbant apie Duty Free. Gal galėtumėt parekomenduot, kur pigiau, o kur nelabai. Na, pavyzdžiui, Amsterdame tikrai neapsimoka pirkt, tas pats, kaip Kristianoj. O ,tarkim, Frankfurte arba Milane. Juk artėja vasra - skrydžių ir kvepalų pigiau pirkimo metas... cool.gif vacation4.gif
Atsakyti
AR yra LT pirkti Guerlain Eau de Fleurs? Je taip, tai kur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2008 02 14, 22:53)
Kalbant apie Duty Free. Gal galėtumėt parekomenduot, kur pigiau, o kur nelabai. Na, pavyzdžiui, Amsterdame tikrai neapsimoka pirkt, tas pats, kaip Kristianoj. O ,tarkim, Frankfurte arba Milane. Juk artėja vasra - skrydžių ir kvepalų pigiau pirkimo metas... cool.gif  vacation4.gif

Na, remdamasi savo nuosavu patyrimu, tai padariau išvadą, kad labiausiai apsimoka pirkti Kopenhagos duty free. Frankfurto prie Maino irgi liuks, bet šiek tiek brangiau. O Milane man pasirodė ženkliai mažesnis pasirinkimas nei pirmuose dviejuose. Va, šią vasarą išbandysiu Lisaboną biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas perkat parfumerją iš užsienio e-parduotuvių, jei taip tai kokių? Iš kokių geriausia. Aš ROCHAS ieškau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 15, 14:35)
AR yra LT pirkti Guerlain Eau de Fleurs? Je taip, tai kur?  ax.gif

Turbūt ten pat, kur ir Eau de Fleur de Cedrat laugh.gif (Nėra Lietuvoje retesnių Guerlainų...)
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 15, 18:54)
Ar kas perkat parfumerją iš užsienio e-parduotuvių, jei taip tai kokių? Iš kokių geriausia. Aš ROCHAS ieškau...  ax.gif

Aš esu pirkus iš www.parfumebay.com ir www.fragranceshop.com (taip pat Rochas) mirksiukas.gif Likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosta @ 2008 02 15, 21:10)
Aš esu pirkus iš www.parfumebay.com ir www.fragranceshop.com (taip pat Rochas) mirksiukas.gif  Likau patenkinta thumbup.gif

Ok ačiū žvilgtelsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 15 vasario 2008 - 21:18
idomu, kas cia. net cacharel gloria yra. nu bet kiekiai net nesurasyti

http://www.3rubliai....e...7&lang_id=1
Atsakyti