Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

leliux,

Na kaipgi nejuokinga? Prisiskaičius tokių kriminalinių istorijų forume apie lietuviško "razlivo" poddielkas, garbės žodis, kaip Afrika, klausė, turėjo rankelė kaip minimum tirtėti lotuliukas.gif

O šiaip tai gilioje praeityje ir aš iš VBS agentūros buvau girdėjus kad musyse parduoda turkiško išpilstymo produktus biggrin.gif Bet kažkaip tos diskusijos žiūriu dabar tapo nukreiptos labiau į internetines pardes, o Kristianai ir Sarmai mūsų moteros leido lengviau kvėpuot....

Afrika,
ačiū ačiū, džiaugiuosi, kad bejeris, koks lėkštas bebuvo, buvo suprastas lotuliukas.gif
A, tiesa, nusipirkau Mochino Cheap & Chic 30 ml EDT, sėdžiu dabar ir negaliu nuspręst ar aš čia kvepiu cheap ar chic... Bet jei kas paklaustų dėl ko aš juos pirkau, tai biesas jį žino... Matyt oras prastas šiandien lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 02 06, 22:09)
Ach  blush2.gif
: Visą laiką tįsdavausi iš už kordono,

tai kur ta linija baigiasi g.gif

Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 02 06, 21:49)

A, tiesa, nusipirkau Mochino Cheap & Chic 30 ml EDT, sėdžiu dabar ir negaliu nuspręst ar aš čia kvepiu cheap ar chic... Bet jei kas paklaustų dėl ko aš juos pirkau, tai biesas jį žino... Matyt oras prastas šiandien lotuliukas.gif

Aš esu turėjusi juos. Ne tokie jie ir Cheap. Sakyčiau ganėtinai Chic, bent jau man. Jei kas padovanotų, mielai purkščiausi.
Atsakyti
Duty free arba siaip kelioniu metu uzsienyje parfumerijos parduotuvese
Atsakyti
Pastaruoju metu - pas Alioshką 4u.gif

šiandien įsigyjau savo mylimus Coco Mademoiselle, sedžiu visa kvepianti ir apsipatenkinusi
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 02 07, 15:35)
Pastaruoju metu - pas Alioshką  4u.gif

šiandien įsigyjau savo mylimus Coco Mademoiselle, sedžiu visa kvepianti ir apsipatenkinusi

O kas yra Alioshka ir kaip ja rasti? blush2.gif
Atsakyti
mergaites...o is kur alioska kvepalus gauna...? ar ji kokia distributore..? kontrakta turi koki?...seip smalsu.. ax.gif
Atsakyti
doh.gif lotuliukas.gif Spėju, merginos kontraktų neprašė parodyt.
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 02 07, 19:37)
mergaites...o is kur alioska kvepalus gauna...? ar ji kokia distributore..? kontrakta turi koki?...seip smalsu.. ax.gif

O su kuo ji turetu turet, tavo nuomone, kontrakta?
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 06, 22:46)
Aš esu turėjusi juos.  Ne tokie jie ir Cheap. Sakyčiau ganėtinai Chic, bent jau man. Jei kas padovanotų, mielai purkščiausi.

Jeigu man juos kas nors padovanotų, žinosiu kam perdovanot biggrin.gif
Atsakyti
Šiek tiek ne į tema ax.gif Dar nepirkau, bet buvau nuėjus pavartyti naujo puslapio www.kosmetika.lt smile.gif kainos gal nėra lb mažos, bet pasirinkimas gana didelis, bent jau moteriškų kvepalų smile.gif gal reikės kada pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ginxtaxre @ 2008 02 08, 12:02)
Šiek tiek ne į tema  ax.gif  Dar nepirkau, bet buvau nuėjus pavartyti naujo puslapio www.kosmetika.lt  smile.gif kainos gal nėra lb mažos, bet pasirinkimas gana didelis, bent jau moteriškų kvepalų  smile.gif gal reikės kada pabandyti  rolleyes.gif

Ojoj, kainos kanda skaudžiai. Kosmetikos (veido priežiūros priemonės) kainos visiškai lygios Kristianos kainoms doh.gif
Atsakyti