Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

QUOTE(Seeme @ 2008 02 05, 17:36)
O Isabelle negirdejai tokio dalyko bigsmile.gif
Emigrantai, kurie dirba tuose labai gerbiamuose tinkluose, pakeicia originalius kvepalus i "auksto lygio" fuflo ir ramiai nesasi namo tuos geruosius.

ne girdejau bet ir zinau...smile.gif)))) bet ne del kvepalu o del kremu...man cia buvo baisus dalykas..baisesnio net nesu girdejus... doh.gif pvz perka brangu krema toki kaip lapraire...perpila kita krema ir grazina atgal..... doh.gif cia tai ziauru.... doh.gif man baisu pagalvoti kad kazkas kitas nusipirks ta grazinta krema is nukainuotos parduotuves...(gerai kad grazintu kremu atgal i vitrinas nededa o nuraso)

seeme patinka tau mane per danti traukti... biggrin.gif as daug ka girdejau..daug ir girdesiu....bet kalbu tik tada kai patiriu ka girdejau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 05 vasario 2008 - 20:11
QUOTE(Seeme @ 2008 02 05, 19:36)
O Isabelle negirdejai tokio dalyko bigsmile.gif
Emigrantai, kurie dirba tuose labai gerbiamuose tinkluose, pakeicia originalius kvepalus i "auksto lygio" fuflo ir ramiai nesasi namo tuos geruosius.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai gal jie ir prisiusioja į juos?
Atsakyti
nu mergaites nebekalbam apie tai....kaip sako bijai vilko neik i miska....bijau fuflo nebeperku is nupigintu pardauotuviu ir interneto....problema ispresta.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(centifolija @ 2008 02 05, 18:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai gal jie ir prisiusioja į juos?

myzalai juk sveika.. lotuliukas.gif pagal senoliu gydima.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 02 05, 21:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai gal jie ir prisiusioja į juos?

biggrin.gif biggrin.gif Neduok die dar ir ka kita pridaro vietoj kokiu bronzantu ir rudintoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2008 02 05, 21:14)
myzalai juk sveika.. lotuliukas.gif 

Na, cia jau skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 05, 18:16)
biggrin.gif  biggrin.gif Neduok die dar ir ka kita pridaro vietoj kokiu bronzantu ir rudintoju biggrin.gif
Papildyta:

tai sakau kodel gi mes pvz. kvepaluose agurkus uzuodziam cigaretes...sisiukius..kakucius.... lotuliukas.gif tai va kur suo pakastas... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 05, 18:16)
biggrin.gif  biggrin.gif Neduok die dar ir ka kita pridaro vietoj kokiu bronzantu ir rudintoju biggrin.gif
Papildyta:

ne skonio o senoliu laiudies medicina.....kai sergi plauciu uzdegimu reikia vaiko muzaliukus gerti.... blink.gif doh.gif arba miezius gyditi myzaliuku kompresu.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 05 vasario 2008 - 20:24
QUOTE(Isabelle @ 2008 02 05, 20:09)
ne girdejau bet ir zinau...smile.gif)))) bet ne del kvepalu o del  kremu...man cia buvo baisus dalykas..baisesnio net nesu girdejus... doh.gif  pvz perka brangu krema toki kaip lapraire...perpila kita krema ir grazina atgal..... doh.gif  cia tai ziauru.... doh.gif  man baisu pagalvoti kad kazkas kitas nusipirks ta grazinta krema is nukainuotos parduotuves...(gerai kad grazintu kremu atgal i vitrinas nededa o nuraso)

seeme patinka tau mane per danti traukti... biggrin.gif  as daug ka girdejau..daug ir girdesiu....bet kalbu tik tada kai patiriu ka girdejau....

As tai nebuvau girdejusi tongue.gif Cia siaip buvo suvis i ora.
Tie La Prairie niekur nebna nukainoti daugiau nei 10 proc.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 02 05, 18:27)
As tai nebuvau girdejusi tongue.gif Cia siaip buvo suvis i ora.
Tie La Prairie niekur nebna nukainoti daugiau nei 10 proc.

nezinau kur juos siuncia kai nuraso...gal ismeta.....tik patinka man geru parduotuviu "policy" kad grazintu prekiu atgal i vitrinas nededa....

bet esme kitas nusipirkes toki krema gali ir veida susigadinti..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 05 vasario 2008 - 20:41
QUOTE(Isabelle @ 2008 02 05, 20:34)
nezinau kur juos siuncia kai nuraso...gal ismeta.....tik patinka man geru parduotuviu "policy" kad grazintu prekiu atgal i vitrinas nededa....

bet esme kitas nusipirkes toki krema  gali ir veida susigadinti..... doh.gif

štai ką su žmonėmis daro išgirtoji amerikonų laisvo prekių grąžinimo į parduotuves politika... lotuliukas.gif o paskiu visos bijo dėvėtų trauzų ar nupirštuotų kremų nenusipirkti. doh.gif
Atsakyti
Baikit gąsdint, tuoj paranojike patapsiu doh.gif O tada teks kvepalus pačiai gamintis pagal namudinius receptus... sudie Guerlain'ui, Dior'ui ir Hermes'ui lotuliukas.gif
Atsakyti
Ach blush2.gif
Šaindie mano gyvenimo premjera, pirmų rozų nuspirkau kvepalus Tėvynėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visą laiką tįsdavausi iš už kordono, o čia susigundžiau Parfum Expresse ir dabar jaučiuosi lyg ledlaužys Leninas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai vat, prašom labai nesityčiot (šiek tiek galima lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 02 06, 21:09)
Ach  blush2.gif
Šaindie mano gyvenimo premjera, pirmų rozų nuspirkau kvepalus Tėvynėj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Visą laiką tįsdavausi iš už kordono, o čia susigundžiau Parfum Expresse ir dabar jaučiuosi lyg ledlaužys Leninas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai vat, prašom labai nesityčiot (šiek tiek galima  lotuliukas.gif )

o kas cia turetu but tokio juokingo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 02 06, 21:09)
Ach  blush2.gif
Šaindie mano gyvenimo premjera, pirmų rozų nuspirkau kvepalus Tėvynėj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Visą laiką tįsdavausi iš už kordono, o čia susigundžiau Parfum Expresse ir dabar jaučiuosi lyg ledlaužys Leninas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai vat, prašom labai nesityčiot (šiek tiek galima  lotuliukas.gif )

ar rankelė netirtėjo besipurškiant "vietinio razlivo" aukštos kokybės fuflu? bigsmile.gif

o šiaip tai sveikinimai drąsuolei. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti