Ir aš jei galim, į tą būrį
Vairuoju apie 10 savaičių. Iš miesto niekur nebuvau išvažiavus (kažkaip nėr kur kol kas), maluos darba-išdarbo, ir šiaip visur, kur reik.
Per tą laiką jau nežinau kiek buvo situacijų, kai kas nors užkiša sukdamas iš trečios į dešinę

O šiandien, va vėl, vienas įvaręs į žieda trečiąją, panoro išvažiuot po ketvirtadalio rato ir vėl užvarė ant greičio po nosim

Jaučiu, jie nemato mano 90 ženklo (jis už galinio stiklo, toks pastatomas, o stiklas užrasojęs dažnai), tai ir nepergyvena, kad nespėsiu sureaguot. Nu kol kas spėju
Dar, žiūriu, kai kurie mėgsta staigiai stabdyt ir tik prieš pat kliūtį, tai važiuojant iš paskos irgi ne kas, ypač, kai tos kliūties pačiai iš anksto nesimato. Todėl laikau kiek didesnį atstumą. O šitai labai masina mėgėjus palakstyt į tą tarpą įsisprausti
Šiaip, baimės nejaučiu. Nors aš jos iš taip niekad kažkodėl nejutau, nei pirmą kart pas instruktorių įsėdus, nei per egzą (ačiū tėvo genams, turbūt)... Parkuojuos daug ir normaliai. Tai kai kas nors klausia, kaip sekasi vairuot, atsakau, kad kol niekam šiknon neįkaliau, gerai

Kai jau įkalsiu, sakysiu, nesiseka
QUOTE(zaiziukas @ 2007 12 14, 15:29)
o as teises gavau spalio pabaigoje...ir nuo to laiko dar nei karto nevaziavau...

vis niekaip masiniuko nenusiperkam, ech...
Nusipirksit. Tu vis tiek čion užsuk. O tai jau ne mokinė juk, bet ir ne profė

, Tai, čia kaip bebūtų, vis tiek tiksi
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2007 12 14, 17:32)
Turiu aprasius (taip jau labai megejiskai

) savo pirmu triju savarankisko vairavimo dienu nuotykius, ten vordinio varianto 9 puslapiai,gal kam butu idomu pasiskaityt,bet neturiu supratimo kaip patalpinti visa ta rasliava.Kas skaite,tai ir zvenge,ir baisejosi
Nelabai žinau, bet juos į kokį paštą patalpinus (žodžiu, bet kur internete) paskui per propertis adresą nukopinus, turi eiti čia, kaip ir bet kokią kitą nuorodą įkelt per http:// langelį (kur čia, virš atsakymo, kai rašai)