Yra dar toks talpink.lt,bet man kazkodel jo neatidaro ir ten failu ikelimas sustabdytas laikinai,tai kai jau veiks,pameginsiu dar ten ikelt.
O tai tu hieroglifu visai suprasti neina
Aciu,aciu bet kad tu zinotum,kokia as baile esu is tikruju O ir ta masina kazkokia uzkeikta buvo,kol ja turejau,mane istisai visokie nesamoningi nuotykiai persekiojo,tos trys dienos tai cia tik pradzia buvo,gelytes taip sakant
Aš teises išsilaikiau prieš 4 metus, bet važinėt pradėjau tik šįmet. Gyvenimas privertė. Gyvenam Raudondvaryje, dirbu Vilniuje. Kasdien važiuoju iki Muravos, kur susikooperavę važiuojam į Vilnių viena mašina. Kolegos privertė kartą ir mane vešt į Vilnių. Tai maniau numirsiu, kai išlipau kojos taip drebėjo, kad vos nenugriuvau. Visi draugai stebėjosi, kodėl pradėjau mokytis žiemą vairuot ir dar su bmw528. Aš ir pati stebėjausi, nes esu didelė bailė. Bet gyvenimas privertė. Kad vairuotojai neturi kultūros jau pastebėjau. Šiandien mane apipypino, tik nežinau kodėl. Apsisukinėjau prie Muravos, mačiau kad mašinos tik pajudėjo nuo sankryžos ir niekas neužsukinėjo, tad aš greitai į pirmą juostą, kad tik netrukdyčiau. Bet vis tiek vienas apipypino. Svarbiausia rodžiau iš karto posukį į dešinę, nes mašiną palieku už statoilo aikštelėje. Tai sunku buvo į antrą ar trečią juostą persirikiuot? Nesuprantu. Aš visada stengiuosi netrukdyti tokiem išsukantiem ar apsisukantiem, rikiuojuos į kitą juostą, ir man gerai ir jiem gerai. Tik nemėgstu kai nerodo posūkių, ir kai sėdi ant šiknos. Sykį įsimečiau per žemą pavarą, bet tai supratus iš kart pasiaukštinau, bet iš paskos važiavusiam mikriui tai nepatiko (juk sėdėjo ant šiknos, turbūt vos spėjo sustabdyt), tai jis man kai užkišo užpykęs, vos spėjau pristabdyt, kad nenuneštų priekio.
Aciu,aciu bet kad tu zinotum,kokia as baile esu is tikruju O ir ta masina kazkokia uzkeikta buvo,kol ja turejau,mane istisai visokie nesamoningi nuotykiai persekiojo,tos trys dienos tai cia tik pradzia buvo,gelytes taip sakant
Nu tikrai labai fainas Denaxos pasakojimas. Skaičiau, kaip ištrauką iš kokios knygos. Fainas rašymo stilius. Ir kas ypač faina, kad be klaidų. Kažkodėl nepakenčiu skaityt rašliavų, kur klaida ant klaidos. Liuks. Reiktų ir man kada prisėdus savo memuarus ta temele surašyt. Ne ką mažiau, manau, būtų.
Nu tikrai labai fainas Denaxos pasakojimas. Skaičiau, kaip ištrauką iš kokios knygos. Fainas rašymo stilius. Ir kas ypač faina, kad be klaidų. Kažkodėl nepakenčiu skaityt rašliavų, kur klaida ant klaidos. Liuks. Reiktų ir man kada prisėdus savo memuarus ta temele surašyt. Ne ką mažiau, manau, būtų.
Surasyk butinai,tikrai bus idomu paskaityt O as siaip rasyt labai nemegstu,bet ten jau tiek buvo susikrove,kad butinai turejau popieriuje issilieti.O dabar kai pasiziuriu-nu blondiniu blondine...
tai kad laikiausi labai seniai, dar tais laikais, kai policijoj reikėdavo laikyt, o ne Rgitroj. Tai dar nebuvo suskirstytą į centrus. Nepamenu dabar, sekančiais ar dar kitais metais pasikeitė tvarka. Būtų buvę paprasčiau, jei Klaipėdoj būčiau laikius, tai nabūčiau bijojus didesnio miesto
tai kad laikiausi labai seniai, dar tais laikais, kai policijoj reikėdavo laikyt, o ne Rgitroj. Tai dar nebuvo suskirstytą į centrus. Nepamenu dabar, sekančiais ar dar kitais metais pasikeitė tvarka. Būtų buvę paprasčiau, jei Klaipėdoj būčiau laikius, tai nabūčiau bijojus didesnio miesto
bet dabar manau jau turi patirties nors jej ir nedidele....o dabar kreitingoj tai tik keleta pamoku pavazinejama (cia zaliems priprasti) ir i klaipeda maunama