Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Aciukas! 4u.gif bigsmile.gif Pameginau ikelti,jei isikele,tai skaitykit i sveikata... lotuliukas.gif
http://perlhosting.n.../194da2119.html

Bet susikele be lietuvisku raidziu kazkodel doh.gif Tai ten biski kinu rastas gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 17 gruodžio 2007 - 21:47
QUOTE(denaxa @ 2007 12 17, 21:54)
Yra dar toks talpink.lt,bet man kazkodel jo neatidaro ir ten failu ikelimas sustabdytas laikinai,tai kai jau veiks,pameginsiu dar ten ikelt.
O tai tu hieroglifu visai suprasti neina blink.gif

Man viską gerai rodo, jokių hieroglifų, viską perskaičiau, istorija tai tiesiog thumbup.gif thumbup.gif :
Denaxa, esi drąsi moteris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 18 gruodžio 2007 - 09:21
QUOTE(ingulia @ 2007 12 18, 09:20)
Man viską gerai rodo, jokių hieroglifų, viską perskaičiau,  istorija tai tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  :
Denaxa, esi drąsi moteris  biggrin.gif

man belieka pritarti thumbup.gif
užtat patirtis po tų 3 dienų, kaip po 3 metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2007 12 18, 10:20)
Man viską gerai rodo, jokių hieroglifų, viską perskaičiau,  istorija tai tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  :
Denaxa, esi drąsi moteris  biggrin.gif

Aciu,aciu biggrin.gif bet kad tu zinotum,kokia as baile esu is tikruju doh.gif O ir ta masina kazkokia uzkeikta buvo,kol ja turejau,mane istisai visokie nesamoningi nuotykiai persekiojo,tos trys dienos tai cia tik pradzia buvo,gelytes taip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš teises išsilaikiau prieš 4 metus, bet važinėt pradėjau tik šįmet. Gyvenimas privertė. Gyvenam Raudondvaryje, dirbu Vilniuje. Kasdien važiuoju iki Muravos, kur susikooperavę važiuojam į Vilnių viena mašina. Kolegos privertė kartą ir mane vešt į Vilnių. Tai maniau numirsiu, kai išlipau kojos taip drebėjo, kad vos nenugriuvau.
Visi draugai stebėjosi, kodėl pradėjau mokytis žiemą vairuot ir dar su bmw528. Aš ir pati stebėjausi, nes esu didelė bailė. Bet gyvenimas privertė.
Kad vairuotojai neturi kultūros jau pastebėjau. Šiandien mane apipypino, tik nežinau kodėl. Apsisukinėjau prie Muravos, mačiau kad mašinos tik pajudėjo nuo sankryžos ir niekas neužsukinėjo, tad aš greitai į pirmą juostą, kad tik netrukdyčiau. Bet vis tiek vienas apipypino. Svarbiausia rodžiau iš karto posukį į dešinę, nes mašiną palieku už statoilo aikštelėje. Tai sunku buvo į antrą ar trečią juostą persirikiuot? Nesuprantu. Aš visada stengiuosi netrukdyti tokiem išsukantiem ar apsisukantiem, rikiuojuos į kitą juostą, ir man gerai ir jiem gerai. Tik nemėgstu kai nerodo posūkių, ir kai sėdi ant šiknos. Sykį įsimečiau per žemą pavarą, bet tai supratus iš kart pasiaukštinau, bet iš paskos važiavusiam mikriui tai nepatiko (juk sėdėjo ant šiknos, turbūt vos spėjo sustabdyt), tai jis man kai užkišo užpykęs, vos spėjau pristabdyt, kad nenuneštų priekio.
Atsakyti
saunuole denaxa thumbup.gif linksmi nuotykiai buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 12 18, 14:36)
Aciu,aciu biggrin.gif bet kad tu zinotum,kokia as baile esu is tikruju doh.gif O ir ta masina kazkokia uzkeikta buvo,kol ja turejau,mane istisai visokie nesamoningi nuotykiai persekiojo,tos trys dienos tai cia tik pradzia buvo,gelytes taip sakant lotuliukas.gif

Nu tikrai labai fainas Denaxos pasakojimas. Skaičiau, kaip ištrauką iš kokios knygos. Fainas rašymo stilius. Ir kas ypač faina, kad be klaidų. Kažkodėl nepakenčiu skaityt rašliavų, kur klaida ant klaidos. Liuks. cool.gif Reiktų ir man kada prisėdus savo memuarus ta temele surašyt. Ne ką mažiau, manau, būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 18 gruodžio 2007 - 17:23
QUOTE(eskimute @ 2007 12 18, 18:22)
Nu tikrai labai fainas Denaxos pasakojimas. Skaičiau, kaip ištrauką iš kokios knygos. Fainas rašymo stilius. Ir kas ypač faina, kad be klaidų. Kažkodėl nepakenčiu skaityt rašliavų, kur klaida ant klaidos. Liuks.  cool.gif  Reiktų ir man kada prisėdus savo memuarus ta temele surašyt. Ne ką mažiau, manau, būtų.

Surasyk butinai,tikrai bus idomu paskaityt rolleyes.gif O as siaip rasyt labai nemegstu,bet ten jau tiek buvo susikrove,kad butinai turejau popieriuje issilieti.O dabar kai pasiziuriu-nu blondiniu blondine... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 12 16, 22:08)
o kurioj mokykloj kretingoj mokeisi? bet gi teises laikomos klaipdoje nebent tais metais galej ori kretignoj isilaikyti ax.gif

tai kad laikiausi labai seniai, dar tais laikais, kai policijoj reikėdavo laikyt, o ne Rgitroj. Tai dar nebuvo suskirstytą į centrus. Nepamenu dabar, sekančiais ar dar kitais metais pasikeitė tvarka. Būtų buvę paprasčiau, jei Klaipėdoj būčiau laikius, tai nabūčiau bijojus didesnio miesto
Atsakyti
Tokią istoriją gali kokiam žurnalui pasiūlyti spausdinti. Manau paimtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniukes mama @ 2007 12 18, 20:41)
tai kad laikiausi labai seniai, dar tais laikais, kai policijoj reikėdavo laikyt, o ne Rgitroj. Tai dar nebuvo suskirstytą į centrus. Nepamenu dabar, sekančiais ar dar kitais metais pasikeitė tvarka. Būtų buvę paprasčiau, jei Klaipėdoj būčiau laikius, tai nabūčiau bijojus didesnio miesto

bet dabar manau jau turi patirties nors jej ir nedidele....o dabar kreitingoj tai tik keleta pamoku pavazinejama (cia zaliems priprasti) ir i klaipeda maunama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 12 18, 14:36)

Tai gal tęsinys bus? ax.gif
Atsakyti