QUOTE(cheery @ 2008 04 30, 19:27)
niu man tikrai nereikia ir nesinori nei staigiai startuot, nei šokinėt

aš nelenktyniauju gatvėse ir nelakstau

lenktynėms mieste ne vieta..
o mąstyt važiuojant visada reikia, nesvarbu, ar vairuoji automatą, ar mechaninę
Gatvese buna ivairiausiu situaciju,ir labai daznai avarijos ivyksta todel,kad kazkas nepanorejo staigiau pastartuot ar prasokt greiciau kad kazkam nesutrukdyt ir greiciau atlaisvint kelia.Patikek,kartais to reikia.Labai daznai tokie "mastantys" ir visada ramiai letai vaziuojantys sankryzose sustoja taip,kad nei jie,nei kitas nepravaziuos,ir uzkemsa visa sankryza,atseit as neskubu,o jus kaip norite

Vat ir gaunasi avarines situacijos,visokios kebeknes.As pvz. sankryzose visada stengiuosi kuo greiciau prasokt gaza pamynus,kad kuo daugiau masinu spetu pravaziuot,ypac sukant kairen,tada neuzlaikomas srautas,mazeja kamsciai

O galvot gatveje labai stipriai reikia,uz kitus taip pat.
Del automato-dirbu su automatu,ir darbe mechanines nenoreciau,kartais reikia laisvu ranku kad ir taloneliams pardavinet,bet lengvosios automato nei uz ka nenoreciau vairuot,labai jau ribotos automatu galimybes,o ir jei slidu ziema baisiai jau nesaugiai man atrodo sitas reikalas,nei is pusnies islipsi,traukt reiks,o jei dar uznes neduok Dieve,ir ka daryt tada?Su mechanine tai cia jokiu problemu...
Papildyta:
Beje,geguzes 18d.man jau sueis du metukai kai teises turiu

Galesiu jau visai legaliai be to zenkliuko ant subines vazinet (nors jau senokai jo ten nebera

).Bet vis tiek liksiu pradedancia,juk su D1 kat.tik tris menesius dirbu,o dar greitu laiku eisiu C laikyt...vnz.,amzinas studentas