Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 29, 19:28)
kamsciuose automatas tikrai geris, bet kai nori staigiau pastartuot ar prasokt, tai mechanine pranasesne mirksiukas.gif  neveltui formulej ir kituose sportiniuose nededa automatu lotuliukas.gif  bet kas tik nori komfortisko vaziavimo be mastymo kur ka spaust tai aisku tik automatas 4u.gif  ir dar automatas daugiau benzo naudoja ax.gif

niu man tikrai nereikia ir nesinori nei staigiai startuot, nei šokinėt wink.gif aš nelenktyniauju gatvėse ir nelakstau wink.gif lenktynėms mieste ne vieta..
o mąstyt važiuojant visada reikia, nesvarbu, ar vairuoji automatą, ar mechaninę bigsmile.gif

QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 29, 20:10)
ir dar- ismokus vairuot su automatu kazin ar galesi persest prie mechanines, o gyvenime gi kartais prireikia ne tik savo masina vairuot lotuliukas.gif

o kodėl manai, kad negalėsiu persėst prie mechaninės? g.gif o svetimų mašinų aš nevairuoju, nesvarbu ar automatas, ar mechaninė tongue.gif taigi..
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2008 04 30, 19:27)
niu man tikrai nereikia ir nesinori nei staigiai startuot, nei šokinėt wink.gif aš nelenktyniauju gatvėse ir nelakstau wink.gif lenktynėms mieste ne vieta..
o mąstyt važiuojant visada reikia, nesvarbu, ar vairuoji automatą, ar mechaninę bigsmile.gif

Gatvese buna ivairiausiu situaciju,ir labai daznai avarijos ivyksta todel,kad kazkas nepanorejo staigiau pastartuot ar prasokt greiciau kad kazkam nesutrukdyt ir greiciau atlaisvint kelia.Patikek,kartais to reikia.Labai daznai tokie "mastantys" ir visada ramiai letai vaziuojantys sankryzose sustoja taip,kad nei jie,nei kitas nepravaziuos,ir uzkemsa visa sankryza,atseit as neskubu,o jus kaip norite g.gif Vat ir gaunasi avarines situacijos,visokios kebeknes.As pvz. sankryzose visada stengiuosi kuo greiciau prasokt gaza pamynus,kad kuo daugiau masinu spetu pravaziuot,ypac sukant kairen,tada neuzlaikomas srautas,mazeja kamsciai mirksiukas.gif O galvot gatveje labai stipriai reikia,uz kitus taip pat.

Del automato-dirbu su automatu,ir darbe mechanines nenoreciau,kartais reikia laisvu ranku kad ir taloneliams pardavinet,bet lengvosios automato nei uz ka nenoreciau vairuot,labai jau ribotos automatu galimybes,o ir jei slidu ziema baisiai jau nesaugiai man atrodo sitas reikalas,nei is pusnies islipsi,traukt reiks,o jei dar uznes neduok Dieve,ir ka daryt tada?Su mechanine tai cia jokiu problemu...

Papildyta:
Beje,geguzes 18d.man jau sueis du metukai kai teises turiu thumbup.gif Galesiu jau visai legaliai be to zenkliuko ant subines vazinet (nors jau senokai jo ten nebera lotuliukas.gif ).Bet vis tiek liksiu pradedancia,juk su D1 kat.tik tris menesius dirbu,o dar greitu laiku eisiu C laikyt...vnz.,amzinas studentas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2008 04 30, 19:27)
o kodėl manai, kad negalėsiu persėst prie mechaninės? g.gif  o svetimų mašinų aš nevairuoju, nesvarbu ar automatas, ar mechaninė tongue.gif taigi..

šiaip dauguma moterų bijo mechaninės.. o jei tik ką esi išsilaikiusi teises ir iškart sėdi prie automato, tai po to būna sunku važinėti su mechanine.. nejauti kada reik bėgius perjunginėti.. todėl visada patariama iškart sėsti už mechaninės vairo, kaip sakant atmušt kojas ir rankas ant bėgių, o tada gali imti ir automatą.. kai įvaldai mechaninę, tada jau nebebūna skirtumo kaitalioti mechaninę su automatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar antra karta isvaziavau viena i gatves, sumasciau nuvaziuoti i darba, tai kiek streso buvo kai neradau kur masinos pastatyti doh.gif Dar vakar kazko labai nesiseke vairuoti, gal kad buvau susinervavusi unsure.gif Tai siandien kai reikejo sesti uz vairo, labai bijojau, nebepasitikejau savo jegomis verysad.gif Pradejau bijoti kitu masinu, nesuprantu kas atsitiko, gal mane paveike zinia, kad pries kelias dienas avarijoje zuvo mano kaimyne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 05 01, 19:41)
Vakar antra karta isvaziavau viena i gatves, sumasciau nuvaziuoti i darba, tai kiek streso buvo kai neradau kur masinos pastatyti doh.gif  Dar vakar kazko labai nesiseke vairuoti, gal kad buvau susinervavusi unsure.gif  Tai siandien kai reikejo sesti uz vairo, labai bijojau, nebepasitikejau savo jegomis verysad.gif Pradejau bijoti kitu masinu, nesuprantu kas atsitiko, gal mane paveike zinia, kad pries kelias dienas avarijoje zuvo mano kaimyne verysad.gif

Tikriausiai paveikė... Bet tai laikina. Avarijose, deja, žūsta šimtai žmonių, nuo vėžio bei infarkto irgi. O gyvi gyvena. Nurimsi, bus geresnė nuotaika, pasitaisys tas vairavimas, tik neužmesk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 05 01, 19:55)
Tikriausiai paveikė... Bet tai laikina. Avarijose, deja, žūsta šimtai žmonių, nuo vėžio bei infarkto irgi. O gyvi gyvena. Nurimsi, bus geresnė nuotaika, pasitaisys tas vairavimas, tik neužmesk 4u.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif Tikiu, kad bus geresniu dienu ir viskas bus gerai smile.gif Beje, siandien turejau pirma susitikima su policija, oi kaip issigandau, nes vaziavau uzmiestyje mazdaug ant 80, o ant masinos uzklijuotas lipdukas 70 biggrin.gif Bet nieko, patikrino dokumentus ir palinkejo gero kelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 05 01, 19:41)
Tai siandien kai reikejo sesti uz vairo, labai bijojau, nebepasitikejau savo jegomis verysad.gif Pradejau bijoti kitu masinu, nesuprantu kas atsitiko

kai pakalbi su mergičkom, tai visos esam praėjusios tą pradinę vairavimo baimę.. čia natūralu, kad nerimauji, nes vairavimas kol kas yra tau naujas dar nesenai atrastas dalykas.. pamatysi, po kelių mėnesių tik nusišypsosi prisiminus tai, kad bijojai vairuoti mirksiukas.gif imk baliončiką 4u.gif ir drąsiau į gatvę mirksiukas.gif
Atsakyti
oho, jau 50 puslapiukas smile.gif manau mums reikia naujojo garažiuko pasiplepėjimams, ania? taigi naujoji mūsų temutė štai čia 4u.gif
Atsakyti
graži temukė thumbup.gif dar žinutė ir galima bus kraustytis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 01, 20:49)
graži temukė thumbup.gif dar žinutė ir galima bus kraustytis rolleyes.gif

dėkui 4u.gif aga, jau galim krautis savo mantą į naujus namučius mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti