Įkraunama...
Įkraunama...

Vardų reikšmės

as zinau savo vardo reikshme... skaisti 4u.gif hm...
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 10 26, 13:54)
4u.gif Ar kai renkate vaikui vardą sužinote prieš tai ką jis reiškia?

man vardas nepatiko,bet sutikau vien dėl vardo reikšmės.Aš tikiu,kad vardas atspindi žmogų.
Sūnau vardo reikšmė
nuostabus-didingas
Atsakyti
na mano Benedikto tai Palaimintasis atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benedikto_mamulis: 29 spalio 2006 - 10:41
QUOTE(benedikto_mamulis @ 2006 10 29, 12:42)
na mano Benedikto tai Palaimintasis atrodo... rolleyes.gif

4u.gif va kokia graži reikšmė biggrin.gif
Atsakyti
O man buvo labai gražus vardas,reikšmę sužinojau vėliau, todėl dabar turiu erelį- Arną, ir dar labai norėčiau antilopės- Lėjos lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinojau ką reiškia mergaitės vardas, o berniuko(jei būt gimes berniukas) būtume pavadinę Dominyku(Dievo duotasis) buvau susapnavusi.
VArdas veikia žmogų, garsų skambėjimas, ilgis, ženklų reikšmė veikia vardo turėtoją. Todėl kai kuriais amžiaus tarpsniais yra susigalvojamo pravardės, kitas vardas ar panašiai. Nors mes tai darome nesąmoningai(visa informacija užkoduota mumyse, bet mes praradę ryšį su gamta nebemokame jos skaityti)bet tai yra savotiška savisauga, gynyba, atsiskleidimas ir panašiai. smile.gif Juk ne visiems norime pasakyti savo tikrąjį varda. Pastebėkite save -sužinosit netikėtų dalykų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinezuvele @ 2006 10 30, 11:18)
Žinojau ką reiškia mergaitės vardas, o berniuko(jei būt gimes berniukas) būtume pavadinę Dominyku(Dievo duotasis) buvau susapnavusi.
VArdas veikia žmogų, garsų skambėjimas, ilgis, ženklų reikšmė veikia vardo turėtoją. Todėl kai kuriais amžiaus tarpsniais yra susigalvojamo pravardės, kitas vardas ar panašiai. Nors mes tai darome nesąmoningai(visa informacija užkoduota mumyse, bet mes praradę ryšį su gamta nebemokame jos skaityti)bet tai yra savotiška savisauga, gynyba, atsiskleidimas ir panašiai. smile.gif Juk ne visiems norime pasakyti savo tikrąjį varda. Pastebėkite save -sužinosit netikėtų dalykų. smile.gif

4u.gif kaip gražiai parašei drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taip, zinau. Jis toks pat visomis kalbomis ir reiskia muzikos kurini:P
Atsakyti
Na maniskes vardas reiskia vaivorykste wub.gif , bei sen. lietuv. deive 4u.gif
Atsakyti
Tuo metu, kai sunui varda davem, tikrai apie reiksme negalvojom. O kad ir ta reiksme nelabai surasi, nes vardu zodyne tokio vardo ir nera g.gif. O kartais vardas buna labai grazus, o reiksme... doh.gif . Pvz, Silvija (man labai grazus vardas), o reiskia - laukine, misko gyventoja unsure.gif
Atsakyti
4u.gif taip Silvija tai reiškia.Jis yra mano dimavonės vardas,ir man labai tinka,nes aš tikrai mėgstu gamtą ir mišką. thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų sūnelio vardas reiškia – įspėjantis tautą ax.gif
Atsakyti