QUOTE(ligiukss @ 2006 10 26, 13:54)
man vardas nepatiko,bet sutikau vien dėl vardo reikšmės.Aš tikiu,kad vardas atspindi žmogų.
Sūnau vardo reikšmė nuostabus-didingas
QUOTE(benedikto_mamulis @ 2006 10 29, 12:42)

O man buvo labai gražus vardas,reikšmę sužinojau vėliau, todėl dabar turiu erelį- Arną, ir dar labai norėčiau antilopės- Lėjos

Žinojau ką reiškia mergaitės vardas, o berniuko(jei būt gimes berniukas) būtume pavadinę Dominyku(Dievo duotasis) buvau susapnavusi.
VArdas veikia žmogų, garsų skambėjimas, ilgis, ženklų reikšmė veikia vardo turėtoją. Todėl kai kuriais amžiaus tarpsniais yra susigalvojamo pravardės, kitas vardas ar panašiai. Nors mes tai darome nesąmoningai(visa informacija užkoduota mumyse, bet mes praradę ryšį su gamta nebemokame jos skaityti)bet tai yra savotiška savisauga, gynyba, atsiskleidimas ir panašiai.
Juk ne visiems norime pasakyti savo tikrąjį varda. Pastebėkite save -sužinosit netikėtų dalykų.
VArdas veikia žmogų, garsų skambėjimas, ilgis, ženklų reikšmė veikia vardo turėtoją. Todėl kai kuriais amžiaus tarpsniais yra susigalvojamo pravardės, kitas vardas ar panašiai. Nors mes tai darome nesąmoningai(visa informacija užkoduota mumyse, bet mes praradę ryšį su gamta nebemokame jos skaityti)bet tai yra savotiška savisauga, gynyba, atsiskleidimas ir panašiai.

QUOTE(Auksinezuvele @ 2006 10 30, 11:18)
Žinojau ką reiškia mergaitės vardas, o berniuko(jei būt gimes berniukas) būtume pavadinę Dominyku(Dievo duotasis) buvau susapnavusi.
Juk ne visiems norime pasakyti savo tikrąjį varda. Pastebėkite save -sužinosit netikėtų dalykų. 

Taip, zinau. Jis toks pat visomis kalbomis ir reiskia muzikos kurini:P
Na maniskes vardas reiskia vaivorykste
, bei sen. lietuv. deive

Tuo metu, kai sunui varda davem, tikrai apie reiksme negalvojom. O kad ir ta reiksme nelabai surasi, nes vardu zodyne tokio vardo ir nera
. O kartais vardas buna labai grazus, o reiksme...
. Pvz, Silvija (man labai grazus vardas), o reiskia - laukine, misko gyventoja

Mūsų sūnelio vardas reiškia įspėjantis tautą