Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

Taigi nauja temą pradedu. wub.gif
Net nustebau kaip greitai tema užsipildė iki leistino žinučių kiekio. thumbup.gif
Laisvute, tavo ši sanpaulija tiesiog nuostabi!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 05 balandžio 2008 - 09:24
Eldija
user posted image
Rosie Ruffles
user posted image
Atsakyti
Ar jau su tokiom šaknis galima sodinti į žemes, ar dar palaukt? g.gif

http://www.public.fo...s/dscf0040.html
Atsakyti
Senas ir užrakintas temas galima rasti štai čia, manau tikrai naudinga bus vienoje vietoje jas apžvelgti, aišku kol jos neištrintos.

Uždaryta 14 tema...
Uždaryta 13 tema...
Uždaryta 12 tema...
Uždaryta 11 tema...
Uždaryta 10 tema...
Uždaryta 9 tema...
Uždaryta 8 tema...
.........................................................................................

JuzTea, dėl šaknelių aš dar truputuką lukterčiau.
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 05, 11:01)
JuzTea,  dėl šaknelių aš dar truputuką lukterčiau.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvute @ 2008 04 04, 14:52)
Į mano namus  nesenai atkeliavusi  žydi Ma's Prince Froggie:
user posted image

Fantastiska wub.gif Kazkuo panasi i Frosen in Time, bet kartu ir kitokia.

QUOTE(Arrasanda @ 2008 04 05, 09:20)
Sveikos visos. Reikia jusu patarimo. Turiu dvi sanpaulijas ir neseniai jas persodinau. Viena puikiausiai auga toliau, o kita kazkodel ne. Lapeliai pradejo raitytis ir po truputi dziuna kotai, o ties viduriu labai grazus mazi lapeliai auga, bet bijau, kad kai jie paaugs - bus tas pats. Gal kas galit patarti kas cia yra ir kaip gelbeti gelyte.  ax.gif

Gal kas galit patart Arrasandai? As nelabai dar susidurus su ligom, nieko apie jas neismanau...
Atsakyti
Arrasanda, kažką tiksliai pasakyti yra sunku, tai manau į ligą gal ir nepanašu, galimas toks atvėjis kad du augaliukai pasodinti vienu metu, bet jie skirtingai pradėję savo augimą, tai yra šaknelės ne vienodai išsivystę, pirmasis kuo puikiausiai susidorojo su "persodinimo stresu" ir kibo sparčiai augti, o antrojo gal mažiau buvo šaknelės išsivystę, ir persodinimas jam pasunkino augimą, buvę lapukai ir pradėjo vysti. O kaip šaknelių prisiaugino, tai ir skrotelės centre pamatei naujus, gražius lapukus, manau jog sėkmingai augs toliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 05, 11:13)
Arrasanda, kažką tiksliai pasakyti yra sunku, tai manau į ligą gal ir nepanašu, galimas toks atvėjis kad du augaliukai pasodinti vienu metu, bet jie skirtingai pradėję savo augimą, tai yra šaknelės ne vienodai išsivystę,  pirmasis kuo puikiausiai susidorojo su "persodinimo stresu" ir kibo sparčiai augti, o antrojo gal mažiau buvo šaknelės išsivystę, ir persodinimas jam pasunkino augimą, buvę lapukai ir pradėjo vysti. O kaip šaknelių prisiaugino, tai ir skrotelės centre pamatei naujus, gražius lapukus, manau jog sėkmingai augs toliau. mirksiukas.gif

As jas pirkau jau pries pora metu ir kiekviena sedi savo vazonuose. Viskas buvo gerai, zydejo ziema kazkodel tik viena karta, nors pas mano mociute jos pastoviai zydi ir zydi bei nesiraito lapeliai. O va pries koki pora menesiu pradejo raitytis lapeliai ir zeme greit dziuna, nors irgi tokiu dalyku nebuvo, o beto, zemes pavirsius vienos sanpaulijos apsinesa tokiais kaip ir rudais ar gelsvais luobeliais. Kazkas panasaus kaip perdziuvus ir pradejus rageti ar kaip ten. Kazkaip jos prarasti nenoreciau, nes jos ziedai labai grazus yra - violetiniai su balta juostele per viduri. O gal bandyti augintis nauja is lapelio, o ta mesti lauk, ar dar kas nors imanoma.
Atsakyti
QUOTE(Arrasanda @ 2008 04 05, 22:40)
As jas pirkau jau pries pora metu ir kiekviena sedi savo vazonuose. Viskas buvo gerai, zydejo ziema kazkodel tik viena karta, nors pas mano mociute jos pastoviai zydi ir zydi bei nesiraito lapeliai. O va pries koki pora menesiu pradejo raitytis lapeliai ir zeme greit dziuna, nors irgi tokiu dalyku nebuvo, o beto, zemes pavirsius vienos sanpaulijos apsinesa tokiais kaip ir rudais ar gelsvais luobeliais. Kazkas panasaus kaip perdziuvus ir pradejus rageti ar kaip ten. Kazkaip jos prarasti nenoreciau, nes jos ziedai labai grazus yra - violetiniai su balta juostele per viduri. O gal bandyti augintis nauja is lapelio, o ta mesti lauk, ar dar kas nors imanoma.

Aisku, kad merk lapeli ar kitu budu sodink ji. Dabar pavasaris, augalai mielai "vaikuojasi". Juk atsarga gedos nedaro, o jei ir pavyks issaugoti senaji augala, tai turesi daugiau nauju, stipriu augaliuku ar galesi padovanoti kam nors.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 06, 10:55)
Aisku, kad merk lapeli ar kitu budu sodink ji. Dabar pavasaris, augalai mielai "vaikuojasi". Juk atsarga gedos nedaro, o jei ir pavyks issaugoti senaji augala, tai turesi daugiau nauju, stipriu augaliuku ar galesi padovanoti kam nors.

O čia arrasandra gal chimerą augina?(violetiniai su balta juostele per vidurį)Tada netiks dauginimas lapais g.gif
Aš labai norėčiau chimerą įsigyti.Tiktų ir pramonine.Gal kaunietės, kur parduotuvėj matet?Pasiūsčiau savo studentaujantį jaunimą, tik reik koordinačių ax.gif

Atsakyti
Sakykit ar reikia persodinti sanpauliją iš pirktinių žemių? g.gif Ir kur būna pirkti sanpaulinių žemių? Niekur nemačiau dar biggrin.gif
Atsakyti
jau ir mano sanpaulytes eme ziedus krauti, nors flora lempu neturiu, auginu naturaliai, tai pavasari pajuto thumbup.gif . o vaikiukai kuriu zadejusi nespejau issiusti rudeni, uzaugo iki neisivaizduojamo dydzio bigsmile.gif , jau rodos ir iki zydejimo netoli biggrin.gif
Atsakyti