Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

QUOTE(Aina @ 2008 04 07, 11:13)
jau ir mano sanpaulytes eme ziedus krauti, nors flora lempu neturiu, auginu naturaliai, tai pavasari pajuto thumbup.gif . o vaikiukai kuriu zadejusi nespejau issiusti rudeni, uzaugo iki neisivaizduojamo dydzio bigsmile.gif , jau rodos ir iki zydejimo netoli biggrin.gif

O, Aina, 100 metu!!!! biggrin.gif O as Tau kai ka turiu 4u.gif ax.gif
maniskes irgi be lempu, bet jau sukruto, sujudejo. nu kaip ir laikas butu. daug vaiku yra, tai teks palaukt dar zydejimo, bet net ir tie kaip reikiant ugtelejo, nes ziema tai uzsikonservave buvo visiskai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 07, 10:27)
O, Aina, 100 metu!!!! biggrin.gif  O as Tau kai ka turiu 4u.gif  ax.gif

ka man turi? blush2.gif
Atsakyti
Aina, kaip smagu tave matyti smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif a mano viena sanpaulija turi 3 menesius isleidus pumpuriukus, bet jie nei krust doh.gif niekaip neprazysta.... bet pati gelyte puikiai auga... thumbup.gif kas jei yra?
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 07, 12:58)
sveikos 4u.gif  a mano viena sanpaulija turi 3 menesius isleidus pumpuriukus, bet jie nei krust doh.gif  niekaip neprazysta....  bet pati gelyte puikiai auga... thumbup.gif kas jei yra?

sveikutės, paskaitinėju jūsų puslapius - nes nesu abejinga sanpaulijoms, ir norėjau paklausti, iš kur gaunat tokias nuostabias gėlytes? net seilė tysta žiūrint į tokias nematytas gėlytes, o jau Sigutės avataro žibutė - pasaka, gal kas iš Kauno parduotų vaikiuką tokį? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 07, 15:16)
O jau Sigutės avataro žibutė - pasaka, gal kas iš Kauno parduotų vaikiuką tokį? aciuks.gif

Tos pasakos pavadinimas "Zima ulibaetsa" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 07, 16:46)
Tos pasakos pavadinimas "Zima ulibaetsa" blush2.gif

ačiūkas už pavadinimą ir už blush2.gif - nerašiau, kad esu asė jūsų srityje, todėl ir nežinojau ir visai man ne blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blush2.gif tai čia mano skruostukai net paraudo, kaip pagyrėte avatarą. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 07, 17:11)
blush2.gif tai čia mano skruostukai net paraudo, kaip pagyrėte avatarą.  lotuliukas.gif

tada sorry - priėmiau kaip kritiką, dabar jau man blush2.gif , ačiū dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 04 06, 20:53)
Sakykit ar reikia persodinti sanpauliją iš pirktinių žemių? g.gif Ir kur būna pirkti sanpaulinių žemių? Niekur nemačiau dar biggrin.gif

Na jei augaliukas auga gerai, žydi ar ruošiasi žydėti tai turbūt jam viskas gerai toje pirktinėje žemėje, gali ir nepersodinti. Bet jei jis pirktas perlaistytas, ar priešingai perdžiovintas, žemė sukritusi, sušokusi, ar šiaip skurdžiai atrodo, tada jau patarčiau persodinti nieko nelaukiant.
Žemę sanpaulijoms būna "Žalioje stotelėje" ir kituose specializuotuose augalų-gėlių parduotuvėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 07 balandžio 2008 - 16:57
sveikos 4u.gif a mano viena sanpaulija turi 3 menesius isleidus pumpuriukus, bet jie nei krust doh.gif niekaip neprazysta.... bet pati gelyte puikiai auga... thumbup.gif kas jei yra?
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 07, 18:42)
Na jei augaliukas auga gerai, žydi ar ruošiasi žydėti tai turbūt jam viskas gerai toje pirktinėje žemėje, gali ir nepersodinti. Bet jei jis pirktas perlaistytas, ar priešingai perdžiovintas, žemė sukritusi, sušokusi, ar šiaip skurdžiai atrodo, tada jau patarčiau persodinti nieko nelaukiant.
Žemę sanpaulijoms būna "Žalioje stotelėje" ir kituose specializuotuose augalų-gėlių parduotuvėse.

Sigute, tik dabar pamačiau, kad tu iš Panevėžio. Aš taip pat labai norėčiau tokių gražių sanpaulijų, nes niekur nemačiau. Gal turi vaikiukų. Tikrai nupirkčiau.
blush2.gif Prieš dvi savaites iš tetos nusikniaukiau lapą. Šiam forume patarė, o ir pati girdėjau, kad taip geriausia,kad išleistų šakneles, pamerkiau ir jau 2 sav. , o nieko. Girdėjau kažką į vandenį pilt reikia, bet nebeatsimenu.
Atsakyti