Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Lotukeee @ 2008 08 07, 12:09)
Gal kas nors išmanote daugiau apie kontraceptinių vaistų veikimą..
Taigi vartoju kontraceptinius vaistus. Viena parą buvau užmiršusi juos išgerti. Taigi buvo padaryta maždaug 24 val. pertrauka, gal daugiau. Prisiminusi išgėriau. Po kelių valandų mylėjomės su vaikinu be apsisaugojimo priemonių.
Dabar praėjo maždaug mėnuo, kontraceptinių vaistų dėl tam tikrų priežasčių nenustojau vartoti ir artimiausią savaitę neplanuoju, taigi negaliu patikrinti, ar sergu mėnesinėmis. Tik kartais papykina, padidėjo apetitas ir mieguistumas.
Ar yra tikimybė, kad galėčiau būti nėščia?

Butinai nusipirk nestumo testa, nes man tavo simptomai labai jau i nestumo pradzia panasus g.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet sias KT pirkt be recepto? Imonoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 08 07, 22:48)

Įmanoma, jei ne vienoj vaistinėj tai kitoj mirksiukas.gif Juk vaistinei pinigai, orecepto niekur neregistruoja, tik žvilgtelna ax.gif
Pusę metų perku, net nepaklausė recepto, nors aš jį turiu, bet kažkaip neparodau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 07 rugpjūčio 2008 - 22:06
QUOTE(Mimuke @ 2008 08 07, 22:48)

Šilainių norfoj paskutinį katrą pirkau per laimės valandas,tai 10 lt sutaupiau,o recepto net nepaklausė nors turėjau :ax:nepažiūrėjau,kad jūs iš kito miesto,bet ir pas jus tikriausiai yra Norfos vaistinių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 08 rugpjūčio 2008 - 11:10
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 04 14, 17:56)
o ilgiau panaudojus ar susitvarke sirgimas  g.gif

sveikos ir as vartoju sias tabletes tris men.,is tiesu sirgimas ilgesnis ir visus tris men taip pat...bet kai vartojau kitas tabletes buvo ir blogiau doh.gif
Atsakyti
Buvau parašius kitoj temoj, apsižioplinau... 4u.gif būtent šitų KT ir noriu, nes draugė sakė, kad labai geros ax.gif aišku, gali man ir netikt g.gif Po pusantros savaitės eisiu pas ginekologę, žiūrėsim ką patars rolleyes.gif labai labai tikiuosi, kad man tiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 08 08, 20:10)
Buvau parašius kitoj temoj, apsižioplinau...  4u.gif būtent šitų KT ir noriu, nes draugė sakė, kad labai geros  ax.gif  aišku, gali man ir netikt  g.gif Po pusantros savaitės eisiu pas ginekologę, žiūrėsim ką patars  rolleyes.gif labai labai tikiuosi, kad man tiks  blush2.gif

Nu nemanau,kad galėtų netikt,bet nepabandžius nesužinosi,o ginekologė gali siūlyt kitas,bet netikėk,nes už tuos receptus jos uždirba iš tam tikrų firmų.Dažniausiai kiša Lindinete arba Belarą,bet šitos naujausios ir jų sudėtis artimiausia mūsų naturaliems hormonams,todėl jos daug kam tinka.Tiesiog kalbu iš patirties,man bruko kitas,bet aš džiaugiuos,kad pasilikau prie šitų nors ir brangesnės-sexo ar kitais atžvilgiais net nejaučiu,kad vartoju kt. 4u.gif
Atsakyti
Tai jeigu sakys, kad išrašysiu kitas, reikėtų nutaisyti piktą miną ir pareikšti: NE, aš noriu būtent šitų! bigsmile.gif ane? ax.gif aš taip galėčiau, aišku ax.gif bet labai tikiuosi, kad gera gydytoja pasitaikys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 08 09, 09:45)
Tai jeigu sakys, kad išrašysiu kitas, reikėtų nutaisyti piktą miną ir pareikšti: NE, aš noriu būtent šitų!  bigsmile.gif ane?  ax.gif aš taip galėčiau, aišku  ax.gif bet labai tikiuosi, kad gera gydytoja pasitaikys  4u.gif

Man panasiai buvo, pirmoji gydytoja siule Jeanine (ar kaip ten rasosi... blush2.gif ), bet jos man netiko, pati pasirinkau sitas. smile.gif Todel kai perejau pas kita gydytoja, nuejusi tiesiog pasakaiu, kad reikia recepto, paklause ka geriu ir ne puse zodzio nepasakius israse! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 08 09, 09:45)
Tai jeigu sakys, kad išrašysiu kitas, reikėtų nutaisyti piktą miną ir pareikšti: NE, aš noriu būtent šitų!  bigsmile.gif ane?  ax.gif aš taip galėčiau, aišku  ax.gif bet labai tikiuosi, kad gera gydytoja pasitaikys  4u.gif

Pikto veido nereikia lotuliukas.gif ,bet savo nuomonę reik turėt.Pasakyk,kad tai naujausios kt,kad girdėjai daug gerų atsiliepimų,taves nedomina,kad jos brangesnės nei kitos ir nori būtent jų,kad jai tau netiks ateisi dėl kitų.
Atsakyti
sveikutes smile.gif na ir as esu viena is jusu,kuri naudoja Yesminelle ir esu tikrai patenkita,nes susitvarke ciklas,tai dabar ramu,nes menesines kas menesi,o budavo po tris nesirgdavau,be to, jos neskausmingos ir negausios dabar. Is pradziu,kai pradejau gerti,tai mane labai pykino,skaudejo skrandi nezmoniskai,tikrai nekaip jauciausi,taciau visa tai praejo po poros dienu,tai padariau isvadas,kad man reikia jas su didesniu kiekiu vandens uzsigerti.
Del pardavimo,tai man kai jas israse gruodzio menesi,tai tik vasari pirkau ir recepta iki siol ta pati rodau tongue.gif kita karta net nerodau,o tik paklausia ar turiu,sakau turiu ir viskas....ir siaip labai patinka man pirkti Gintarinej vaistej,na ji buna prie Norfos,bet nebutinai (kaip kad jau ir minejo kazkas),tai ten labai gerai, truputi sutaupyt galima Laimongomis valandomis su Norfos kortele daroma nuolaida,visada taip perku,nes pigiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat jau viena pakuote isgeriau, jokiu salutiniu poveikiu nejauciau, menesines prasidejo, kaip ir parasyta informaciniam lapelyje trecia diena po paskutines isgertos tabletes wink.gif kol kas gera pradzia biggrin.gif
Atsakyti