Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Gal pirmiausia užvedant temą reikėjo šiek tiek info apie šias KT imest smile.gif
Yasminelle veikliosios medžiagos Ethinylestradiolum 0,02 mg ir drospirenonum 3 mg.
Šios KT priklauso 3 kartai, sitie hormonai stipriau naikina spuogus, plaukuotuma ir pan. ir minimaliai veikia medziagu apykaita t.y. nestorina.
Yasminelle analogas yra jau minetosios Yarina tik jos yra stipresnes turi 0,03 EE.
Atsakyti
Atsiprasau uz offtopic, bet neberadau KT turgelio, kuris cia buvo anskciau puslapio virsuje, tad parasysiu cia:

Parduodu 2 pakuotes (2-iem menesiams) YASMINELLE tableciu. Galioja iki 09.2010. Kaina 65lt uz abi pakuotes. Miestas- panevezys, bet galiu ir siusti. Susidomejusius prasom i AZ.

Atsakyti
QUOTE(rapture @ 2008 07 30, 14:35)
Gal pirmiausia užvedant temą reikėjo šiek tiek info apie šias KT imest smile.gif
Yasminelle veikliosios medžiagos Ethinylestradiolum 0,02 mg ir drospirenonum 3 mg.
Šios KT priklauso 3 kartai, sitie hormonai stipriau naikina spuogus, plaukuotuma ir pan. ir minimaliai veikia medziagu apykaita t.y. nestorina.
Yasminelle analogas yra jau minetosios Yarina tik jos yra stipresnes turi 0,03 EE.

Kad nei 3 , nei net ne 4. o taip vadinamai Naujausiai kartai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapture @ 2008 07 30, 14:35)

informacijos yra internete,ieškot galima įvedant pavadinimą,arba žodžius-"rožinė mažylė","prisimink lt." ir t.t.O šeip renkantis kotracepsiją kiekviena mergina ar moteris turėtų kuo daugiau info susirast-apie kt veikimą,kokių kt yra,kuo jie skiriasi ir t.t. o ne pasikliaut vien draugės rekomendacijom ir ginės receptu mirksiukas.gif Kai aš rinkausi kt,tai pati porą savaičių naršiau interneten ir rinkausi sau tinkamiausias,kai ėjau pas ginekologę tai jau žinojau ko noriu,o ji man siūlė Belara,Lindinete ir t.t.-jos visos taip daro,nes už tuos receptėlius iš tų kompanijų pinigus gauna.Aškino,kad jos visos vienodos,tik neva Yasminele išreklamuotos ir brangesnės,bet nė velnio.Yasminele nuo kitų labai skirias ir nemanau,kad j0os išreklamuotos,nes kiek skaičiau forumus,tai Lindinete visos ginės bruka,nors jos jau sesnesnės kartos ir tikrai ne visom tinka.Kiek ginekologės man yra parinke,tai nei vienos netiko,tai pasikliausju savimi ir prašau recepto tom kurių aš noriu smile.gif
Atsakyti
Geriu Yasminelle jau metus, viskas kuo puikiausiai, bet vat užvakar nuėjau pas ginekologę, tai liepė pasidaryti krutų ekoskopiją, jai viena krūtis kietesnė pasirodė, sakė, kad gali tekti mesti KT... unsure.gif
Dėl rūkymo kažkuri klausė, tai aš mečiau. Atsirado rimta priežatis dėl kurios mesti, tai ta proga ir pasinaudojau...
Atsakyti
Tik dabar apsiziurejau, kad ne taip geriau tabletes - pagal rodykliu krypti iseina, kad geriau ne nuo pirmos savaites tableciu, o nuo trecios doh.gif doh.gif ar jos vienodos visos? apsvieskit prasau, nes nagus nusigrausiu tuoj doh.gif
Atsakyti
Nepergyvenk! mirksiukas.gif Jos visos visiskai vienodos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2008 08 04, 23:43)
Tik dabar apsiziurejau, kad ne taip geriau tabletes - pagal rodykliu krypti iseina, kad geriau ne nuo pirmos savaites tableciu, o nuo trecios  doh.gif  doh.gif ar jos vienodos visos? apsvieskit prasau, nes nagus nusigrausiu tuoj  doh.gif

man irgi taip nutiko praaitą mėnesį,bet svarbu tvarkingai gert ir išgert visas,o nuo kurio galo gersi neturi reikšmės,nes jos nėra kombinuotos ir visos tabletės vienodos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 08 05, 08:09)
man irgi taip nutiko praaitą mėnesį,bet svarbu tvarkingai gert ir išgert visas,o nuo kurio galo gersi neturi reikšmės,nes jos nėra kombinuotos ir visos tabletės vienodos.  smile.gif

Aciu, merginos, nuraminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2008 08 05, 17:08)
Aciu, merginos, nuraminot  4u.gif

Visada prašom friends.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors išmanote daugiau apie kontraceptinių vaistų veikimą..
Taigi vartoju kontraceptinius vaistus. Viena parą buvau užmiršusi juos išgerti. Taigi buvo padaryta maždaug 24 val. pertrauka, gal daugiau. Prisiminusi išgėriau. Po kelių valandų mylėjomės su vaikinu be apsisaugojimo priemonių.
Dabar praėjo maždaug mėnuo, kontraceptinių vaistų dėl tam tikrų priežasčių nenustojau vartoti ir artimiausią savaitę neplanuoju, taigi negaliu patikrinti, ar sergu mėnesinėmis. Tik kartais papykina, padidėjo apetitas ir mieguistumas.
Ar yra tikimybė, kad galėčiau būti nėščia?
Atsakyti
QUOTE(Lotukeee @ 2008 08 07, 14:09)
Gal kas nors išmanote daugiau apie kontraceptinių vaistų veikimą..
Taigi vartoju kontraceptinius vaistus. Viena parą buvau užmiršusi juos išgerti. Taigi buvo padaryta maždaug 24 val. pertrauka, gal daugiau. Prisiminusi išgėriau. Po kelių valandų mylėjomės su vaikinu be apsisaugojimo priemonių.
Dabar praėjo maždaug mėnuo, kontraceptinių vaistų dėl tam tikrų priežasčių nenustojau vartoti ir artimiausią savaitę neplanuoju, taigi negaliu patikrinti, ar sergu mėnesinėmis. Tik kartais papykina, padidėjo apetitas ir mieguistumas.
Ar yra tikimybė, kad galėčiau būti nėščia?

jai pavėluoji daugiau kai 12 val.,būtinai turi saugotis papildomai 7 dienas.Nusipirk testą,gali būt,kad tu pastojai ir turi nutraukt kt vartojimą unsure.gif
Atsakyti