QUOTE(rapture @ 2008 07 30, 14:35)
Gal pirmiausia užvedant temą reikėjo šiek tiek info apie šias KT imest

Yasminelle veikliosios medžiagos Ethinylestradiolum 0,02 mg ir drospirenonum 3 mg.
Šios KT priklauso 3 kartai, sitie hormonai stipriau naikina spuogus, plaukuotuma ir pan. ir minimaliai veikia medziagu apykaita t.y. nestorina.
Yasminelle analogas yra jau minetosios Yarina tik jos yra stipresnes turi 0,03 EE.
informacijos yra internete,ieškot galima įvedant pavadinimą,arba žodžius-"rožinė mažylė","prisimink lt." ir t.t.O šeip renkantis kotracepsiją kiekviena mergina ar moteris turėtų kuo daugiau info susirast-apie kt veikimą,kokių kt yra,kuo jie skiriasi ir t.t. o ne pasikliaut vien draugės rekomendacijom ir ginės receptu

Kai aš rinkausi kt,tai pati porą savaičių naršiau interneten ir rinkausi sau tinkamiausias,kai ėjau pas ginekologę tai jau žinojau ko noriu,o ji man siūlė Belara,Lindinete ir t.t.-jos visos taip daro,nes už tuos receptėlius iš tų kompanijų pinigus gauna.Aškino,kad jos visos vienodos,tik neva Yasminele išreklamuotos ir brangesnės,bet nė velnio.Yasminele nuo kitų labai skirias ir nemanau,kad j0os išreklamuotos,nes kiek skaičiau forumus,tai Lindinete visos ginės bruka,nors jos jau sesnesnės kartos ir tikrai ne visom tinka.Kiek ginekologės man yra parinke,tai nei vienos netiko,tai pasikliausju savimi ir prašau recepto tom kurių aš noriu