Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

user posted image

Tęsiam pokalbius toliau 4u.gif Apie Kauno šaunuoles kosmetologes thumbup.gif

Aš šiuo metu niekaip neapsisprendžiu rašytis ar pas Eglę iš balto namelio, ar pas Saulę g.gif Šiaip pastaroji mano kosmetologė ir yra, bet ji veik viena ir skaitos mano gyvenime, tai sakau gal kažką naujo išbandyt. TAČIAU, kartais tokių nekokių komentarų čia nuskamba apie Eglę, kad atrodo tikraiii neisiu schmoll.gif O va visiškai be rekomendacijų, nežinant ar gerai dirba, nesinori taikytis g.gif Na žiūrėsiu kaip čia bus.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 09, 20:16)
Kaip smagu thumbup.gif Man tai irgi vien jos svelnumas zavi g.gif Na tiesiog sutverta tokiam darbui rolleyes.gif O kiek suplojai uz veido valyma? 4u.gif Senokai buvau.. ax.gif

man dar kartu antakius sutvarkė ir nudažė, tai viso gavosi 73lt smile.gif 65 jei atskirai valymas, na bet pas mane ir buvo ką veikt karsta.gif blyn tik nesuprantu, sakė šiandien jau nebepraust veido, o man jis toks riebaluotas atrodo, kad turbūt neištversiu neprausus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dar_sima: 09 balandžio 2008 - 22:18
Sveikos, as einu pas Jolanta, labai puikiai ismano savo darba ir dirba su sothys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2008 04 10, 01:25)
Sveikos, as einu pas Jolanta, labai puikiai ismano savo darba ir dirba su sothys smile.gif

p kur ji dirba?
gal kas buvot pas laima berods www.kosmetologe.lt? g.gif
Atsakyti
sveikutes.as tai karts nuo karto einu pas Aima,cia jau kazkada buvo mineje apie ja.dirba su kosmetika is izraelio.nu super.tik man gal tik vienintelis minusas,tai kad dvi valandas begulint jau nugara pradeda skaudet blush2.gif bet uztai veidukas graziai atrodo ir manau verta pakenten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguckiene @ 2008 04 13, 18:10)
sveikutes.as tai karts nuo karto einu pas Aima,cia jau kazkada buvo mineje apie ja.dirba su kosmetika is izraelio.nu super.tik man gal tik vienintelis minusas,tai kad dvi valandas begulint jau nugara pradeda skaudet blush2.gif bet uztai veidukas graziai atrodo ir manau verta pakenten smile.gif

O kaip kainos? rolleyes.gif
Atsakyti
pas aima tai veido valymas apie 100 lt.trunka dvi valandas.bet priklausomai nuo veido bukles buna +- 20 lt
Atsakyti
QUOTE(inguckiene @ 2008 04 13, 19:01)
pas aima tai veido valymas apie 100 lt.trunka dvi valandas.bet priklausomai nuo veido bukles buna +- 20 lt

o koki veido valymą daro, mechaninį? g.gif
Atsakyti
sveikos

gal zinot kas gera kosmetologe dainavos raj? arba gal galetumete parasyti svelnios kosmetologes tel. nes cia kiek paskaiciau tai visos raso tik kosmetologiu vardus kurie man nieko nesako blush2.gif aisku dar ir noretusi kad nebutu labai brangu ax.gif

is anksto labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms! Turiu gera kosmetologe,Ingrida,kainos panasiai kaip visur(Kaune) bet uztat savo srities asas.Uz veido valyma,sutraukiancia kauke ir masaza sumokejau 90lt,uztrukau apie dvi val,bet isejau kaip ant sparnu thumbup.gif Einu pas ja kas menesi,kai nedaro veido valymo kapitalinio ax.gif daro pilinga,kauke ir masaza,sumoku 55 lt,bet dar ne karto nebuvo gaila nei laiko nei pinigu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2008 04 10, 00:17)
man dar kartu antakius sutvarkė ir nudažė, tai viso gavosi 73lt  smile.gif  65 jei atskirai valymas, na bet pas mane ir buvo ką veikt  karsta.gif blyn tik nesuprantu, sakė šiandien jau nebepraust veido, o man jis toks riebaluotas atrodo, kad turbūt neištversiu neprausus  doh.gif

Girdejau, kad Saule super tvarko antakius rolleyes.gif Reikes ir man kada pabandyt pas ja, kai eisiu veido valymui ax.gif O del to, kad nepraust man labai patinka ta vakara. Sako tik siandien nieko nedirbk, ramiai pasibuk biggrin.gif Tai gaunasi po veido valymo toks relaksuojantis metas, leidziu sau patinginiaut wub.gif O jau kita diena nesipraust negaleciau.. g.gif Nors siaip pamini, kad pora dienu nesiartint prie veidelio blush2.gif
Papildyta:
Beje, merginos, kas kiek laiko jus einate veido valymui pas kosmetologes? mirksiukas.gif Man kosmetologe yra paminejus, kad jeigu reguliariai vaikstant tai i sezona karta butu labai pakankamai. Bet deja as to reguliarumo visai neivedus pas save doh.gif Buvo kad ejau praeita pavasari du kartus, buvo kad isvis septynis menesius nejau.. Visaip kazkodel, pagal pinigus, o gal negerai taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 13 balandžio 2008 - 20:07
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 13, 20:10)
Girdejau, kad Saule super tvarko antakius rolleyes.gif Reikes ir man kada pabandyt pas ja, kai eisiu veido valymui ax.gif O del to, kad nepraust man labai patinka ta vakara. Sako tik siandien nieko nedirbk, ramiai pasibuk biggrin.gif Tai gaunasi po veido valymo toks relaksuojantis metas, leidziu sau patinginiaut wub.gif O jau kita diena nesipraust negaleciau.. g.gif Nors siaip pamini, kad pora dienu nesiartint prie veidelio blush2.gif
Papildyta:
Beje, merginos, kas kiek laiko jus einate veido valymui pas kosmetologes? mirksiukas.gif Man kosmetologe yra paminejus, kad jeigu reguliariai vaikstant tai i sezona karta butu labai pakankamai. Bet deja as to reguliarumo visai neivedus pas save doh.gif Buvo kad ejau praeita pavasari du kartus, buvo kad isvis septynis menesius nejau.. Visaip kazkodel, pagal pinigus, o gal negerai taip g.gif

dėl antakių tai tikra tiesa, tikrai lb gražiai sutvarkė, likau patenkinta labiau nei betkada anksčiau thumbup.gif aš tai vis tiek tą vakarą švelniai nusiprausiau, negalėjau kitaip..

o šiaip tai pati Saulė sakė, kad reik kas mėnesį kas du eit doh.gif na bet jau ten gi nespėja prisikaupt labai kam, tai ir darbo nedaug būna g.gif
Atsakyti