Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

[quote=Nicoletta,2008 04 19, 23:16]
Sveikos 4u.gif
Visų pirma, tai jau esu skaičiusi daaaaug gerų atsiliepimų apie Saulę ir berods nei vieno blogo. Taigi, jaučiu didelį norą pas ją apsilankyti. Bet vis baisuuu blush2.gif Nes tai apsikritai būtų pirmas kartas, kai oda patirs kažką panašaus. Kadangi oda yra probleminė, tai gal visų pirma apsilankyti pas kokį šios srities daktarą? Nors prisipažinsiu, kad visai nenoriu schmoll.gif

na mano oda irgi problematiska, bet ji kaip man isvalo niekada veidas nebuna paraudes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos,

Kas žino Saulės kontaktinį tel. numerį, prašome pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2008 04 19, 21:16)
Sveikos  4u.gif
Visų pirma, tai jau esu skaičiusi daaaaug gerų atsiliepimų apie Saulę ir berods nei vieno blogo. Taigi, jaučiu didelį norą pas ją apsilankyti. Bet vis baisuuu  blush2.gif Nes tai apsikritai būtų pirmas kartas, kai oda patirs kažką panašaus. Kadangi oda yra probleminė, tai gal visų pirma apsilankyti pas kokį šios srities daktarą? Nors prisipažinsiu, kad visai nenoriu  schmoll.gif

Ir dar klausimas: Gyvenu nuo Saulės darbovietės tikrai toli. Tai kažin ar nieko tokio, kad su išvalyta oda dar turėsiu keliaut per visą miestą namo? Ir ar labai baisiai atrodysiu? Kažkodėl nekaip įsivaizduoju katik išvalytą odą. Ar iš tiesų ji stipriai paraudus būna?  g.gif

na as nzn kaip ta tavo odyte atrodo, todel sunku pasakyt ar kosmetologes pagalbos uztektu. faktas kad pas Saule apsilankymnas tikrai nepakenks, ji gal netgi patars, ar eit pas dermatologus tau ar ne...

isejus po veido valymo pas saule, tai tikrai odyte neatrodo taip jau tragiskai, kaip isivaizduoji wink.gif as ir maniau kad bus baisiau, jau nuteikiau MB kad kai pasiims tai neissigastu, o nieko ten TOKIO nebuvo...
Papildyta:
QUOTE(@...DILAILA...@ @ 2008 04 19, 19:18)
sveikos mergytes 4u.gif papasakokit man kas  nors daugiau apie veidelio prieziura pas kosmetologe ax.gif geda prisipazint, bet dar ne kart nebuvau blush2.gif kazkaip problemu dideliu nebuvo, bet db jau matau kad koki valyma tai tikrai gal  reiktu pasidaryt ir masaziukas nepakenktu 4u.gif tik kaip ten viskas? neskausminga? ar po to kelias dienas oda is tikro atrodo negraziai g.gif  4u.gif gal galit kokius kontaktus i AZ geros kosmetologes Kaune kur arciau Silainiu blush2.gif o kaip kainytes? cia labai graziai apie Saule atsiliepiat, o kur ji dirba? rolleyes.gif nu uzverciau klausimais kaip kokia vepla blush2.gif

na ganetinai skausmingas pats veido valymas, juk ten viska isspaudzia, tai malonumo tikrai nera biggrin.gif bet viska kompensuoja po to daromas veido masazas (cia kalbu apie Saule, nzn kaip kitur yra), tiesiog 9 danguj atsiduri, fantastiskas jausmas wub.gif o siaip ta pacia diena gal ir neatrodo oda labai graziai, bet ir nera baisus vaizdas... kita diena jau gali juk teptis pudra ir pirmyn smile.gif o Saule dirba Šiaurės prospekte smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Gal galit Saules is Siaures pr. kontaktukus i AZ? 4u.gif
Aciu labai. ax.gif
Atsakyti
Man irgi prasom ax.gif
Atsakyti
issiunciau visoms kas prase Saules kontaktu smile.gif na dabar SAULUTE NESPES SUKTIS bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na va as po saules proceduru smile.gif visa komplekta dariau veido valyma ir depiliacija super ir tik 180 lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(isabella_26 @ 2008 04 24, 17:58)
na va as po saules proceduru smile.gif visa komplekta dariau veido valyma ir depiliacija super ir tik 180 lt thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o depiliacija visko dareisi?
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2008 04 26, 18:16)
o depiliacija visko dareisi?

taip viska tik ranku nedepiliavau ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labukas! As zinau gera kosmetologe,turi didele patirti,kainos normalios,tik biski plepute,noretusi daugiau ramybes kai guliu atsipalaidavus ax.gif Nu bet jau pradedu iprasti,o ir ji man atrodo jau suprato mano pageidavima.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2008 04 26, 19:32)
Labukas! As zinau gera kosmetologe,turi didele patirti,kainos normalios,tik biski plepute,noretusi daugiau ramybes kai guliu atsipalaidavus ax.gif Nu bet jau pradedu iprasti,o ir ji man atrodo jau suprato mano pageidavima.

o tai tu jai pasakei, kad noretum kad maziau kalbintu ar kaip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2008 04 26, 20:32)

papasakok placiau apie ja rolleyes.gif
kur dirba, kokia kosmetika naudoja?
Atsakyti