Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

QUOTE(dar_sima @ 2008 04 14, 21:15)
dėl antakių tai tikra tiesa, tikrai lb gražiai sutvarkė, likau patenkinta labiau nei betkada anksčiau  thumbup.gif  aš tai vis tiek tą vakarą švelniai nusiprausiau, negalėjau kitaip..

o šiaip tai pati Saulė sakė, kad reik kas mėnesį kas du eit  doh.gif  na bet jau ten gi nespėja prisikaupt labai kam, tai ir darbo nedaug būna  g.gif

Man tai ta pati Saule ir sake, kad uztenka karta i sezona blink.gif Gal cia pagal musu oda ji skirtingas isvadas padare? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau labai gerų atsiliepimų apie Saule, tai norejau paprašyt, gal kas galetų duoti jos kontaktinį nr., zinoma, jei nebutu gaila smile.gif Noreciau pas ją apsilankyt, pasivalyti savo veiduką.Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 14, 22:06)
Man tai ta pati Saule ir sake, kad uztenka karta i sezona blink.gif Gal cia pagal musu oda ji skirtingas isvadas padare? g.gif  biggrin.gif

na o as pas saule vaikstau i proceduras kas menesi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir dar perku pas ja visa komestika t.y pudra, ivairius kremus, ir veidelis blizga
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 14, 20:06)
Man tai ta pati Saule ir sake, kad uztenka karta i sezona blink.gif Gal cia pagal musu oda ji skirtingas isvadas padare? g.gif  biggrin.gif

tai turbūt dėl to, kad mūsų oda skirias tiesiog smile.gif

QUOTE(isabella_26 @ 2008 04 15, 09:29)
na o as pas saule vaikstau i proceduras kas menesi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir dar perku pas ja visa komestika t.y pudra, ivairius kremus, ir veidelis blizga

kokia tavo oda? tai kremus naudoji Mila d'ortiz? kurį būtent? mačiau Euro vaistinėj Akropolio yra šitos firmos, bet nedaug ten priemonių...
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2008 04 16, 23:53)
tai turbūt dėl to, kad mūsų oda skirias tiesiog smile.gif
kokia tavo oda? tai kremus naudoji Mila d'ortiz? kurį būtent? mačiau Euro vaistinėj Akropolio yra šitos firmos, bet nedaug ten priemonių...

na mano oda yra misri... o turiu is kosmetikos tai visa linija produktu paakiams, deguonio krema naktini ir dienini super dalykeliai, deguonio kauke, po to krem pudra biria ir kremo pavidalo bei stangrinamaji krema slaunims thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na as turejau megineli to kremo kur misriai/jautriai odai... tai man patiko, tikrai jauciasi ant odos pagerejimas rolleyes.gif turbut kad teks pirkt...

mano mama siandien buvo pas ja, tai neseniai skambino, sako nu tikrai auksines rankas turi moteriske thumbup.gif kai masazuoja tai atrodo kad net tokia siluma sklinda is tu ranku... biggrin.gif
Atsakyti
aima tai turbut skaitosi kad mechanini valyma daro.su kaukem atveria poras,paspaudo, uzveria vel su kaukem
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2008 04 18, 17:28)
na as turejau megineli to kremo kur misriai/jautriai odai... tai man patiko, tikrai jauciasi ant odos pagerejimas  rolleyes.gif turbut kad teks pirkt...

mano mama siandien buvo pas ja, tai neseniai skambino, sako nu tikrai auksines rankas turi moteriske  thumbup.gif  kai masazuoja tai atrodo kad net tokia siluma sklinda is tu ranku...  biggrin.gif

As irgi meginuka bandziau kremo. T.y. jau kelis, nes vis duoda po veido valymo, tai laaabai patinka mano odai jis rolleyes.gif Kazkaip tik nenusiperku, bet ner cia ko gailet tu Lt doh.gif aisku tuo sykiu atrodo kiek daug blush2.gif taciau reik susiimt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 18 balandžio 2008 - 21:31
Klausykit ar cia mitas ar is tikro, bent jau man Eglė sakė, kad per mmm negalima daryti veido valymo?
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 04 19, 00:34)
Klausykit ar cia mitas ar is tikro, bent jau man Eglė sakė, kad per mmm negalima daryti veido valymo?

cia per menesinkes tipo?? jei per menesinkes tai nieko negirdejau kad veido v alymo negalima daryti va kad dantu taisyti nes plombos iskrenta tai faktas, ir kad kraujo negalima imti per menesinkes tai faktas, bet apie veido valyma nieko negirdejau g.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif papasakokit man kas nors daugiau apie veidelio prieziura pas kosmetologe ax.gif geda prisipazint, bet dar ne kart nebuvau blush2.gif kazkaip problemu dideliu nebuvo, bet db jau matau kad koki valyma tai tikrai gal reiktu pasidaryt ir masaziukas nepakenktu 4u.gif tik kaip ten viskas? neskausminga? ar po to kelias dienas oda is tikro atrodo negraziai g.gif 4u.gif gal galit kokius kontaktus i AZ geros kosmetologes Kaune kur arciau Silainiu blush2.gif o kaip kainytes? cia labai graziai apie Saule atsiliepiat, o kur ji dirba? rolleyes.gif nu uzverciau klausimais kaip kokia vepla blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visų pirma, tai jau esu skaičiusi daaaaug gerų atsiliepimų apie Saulę ir berods nei vieno blogo. Taigi, jaučiu didelį norą pas ją apsilankyti. Bet vis baisuuu blush2.gif Nes tai apsikritai būtų pirmas kartas, kai oda patirs kažką panašaus. Kadangi oda yra probleminė, tai gal visų pirma apsilankyti pas kokį šios srities daktarą? Nors prisipažinsiu, kad visai nenoriu schmoll.gif

Ir dar klausimas: Gyvenu nuo Saulės darbovietės tikrai toli. Tai kažin ar nieko tokio, kad su išvalyta oda dar turėsiu keliaut per visą miestą namo? Ir ar labai baisiai atrodysiu? Kažkodėl nekaip įsivaizduoju katik išvalytą odą. Ar iš tiesų ji stipriai paraudus būna? g.gif
Atsakyti