o aš nežinau labai bijau ar turėsiu vaikų su 1000 atpo ir ar vaikas nepaveldės tiroidito
QUOTE(lucero @ 2008 10 31, 23:28)
o aš nežinau labai bijau ar turėsiu vaikų su 1000 atpo ir ar vaikas nepaveldės tiroidito
Jeigu hormonai bus normoj,tai vaikuciu bus

kaip saunu , nuraminai mane "
sekmes jums

QUOTE(IRMUSSKA @ 2008 10 31, 21:27)
Labas visoms
.Nusprendziau ir as parasyti savo istorija.Man pries 8 metus buvo nustatytas autoimuninis tirioditas,nustate vaistuku doze ir sekmingai po keliu men. pastojau
,nestumas buvo sklandus,hormonai buvo geri,net reikejo sumazinti doze mat dukrytes skydliauke padejo man
.O va po gimdymo buvo didelis trukumas hormonu,padidino vaistu doze ir tiek.Viskas buvo ramu,kol nepadare echo,o ten mazgas
,liepe stebeti po puses metu ir taip dabar darau kas puse metu ir jau kokie 6m,jis neauga tfu,tfu,tfu,stovi vietoj,o punkcijos man nesiulo darytis,gal reikia paciai to paprasyt 

o lygiai tokia pati situacija ir pas mane, tik man iš karto punkciją paskyrė

QUOTE(meskiniukas @ 2008 10 31, 21:58)
kiekwienam kudikeliui, kai imamas kraujukas iskart po gimimo,istiriamas skydliaukes hormonu keikis
ir jei yra problemeliu mamytes buna perspetos,nes nusprest is akies yra neimanoma
nes
kudikiam skydliaukes sutrikimai paliktu labai skaudzias pasekmes 

kad ne visai taip. Mažiui gimus, iškvietė vaikų endokrinologą, padarė hormonų tyrimus ir kraujuką ėmė iš venos (šiaip tik gimusiems leliams iš venos kraujo neima) Gaila buvo tokio mažylio, nes tų venų nelabai dar matyti

as tikrai nesigincysiu
gal teisi tu o gal abi
nes as su endokrinologe kalbejau ir klausiau,kaip zinot ar mano leliukui wiskas gerai su skydliauke,ir kaip suzinot,tai ji man ir pasake,kad tiriami yra wisi
bet jei teisi tu???
tai daba turesiu dar wiena galwos skausma
reiks paklaust antradieni sawo daktares

QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 01, 13:07)
as tikrai nesigincysiu
gal teisi tu o gal abi
nes as su endokrinologe kalbejau ir klausiau,kaip zinot ar mano leliukui wiskas gerai su skydliauke,ir kaip suzinot,tai ji man ir pasake,kad tiriami yra wisi
bet jei teisi tu???
tai daba turesiu dar wiena galwos skausma
reiks paklaust antradieni sawo daktares 

aš gimdžiau KMUK, tai buvo taip, gal kitur kita tvarka

QUOTE(meskiniukas @ 2008 10 31, 17:47)
sunku pasakyti kiek nukrito, juolab, kad tai nebuvo mano tikslas

o per kiek laiko, tai nežinau, labai greitai stojo į vėžes tas reikalas

QUOTE(ganija @ 2008 11 01, 15:01)
sunku pasakyti kiek nukrito, juolab, kad tai nebuvo mano tikslas
be to, patinimas atslūgo, o jis matyt pridėjęs porą kilogramų man buvo
labiausiai vargino svorio šokinėjimas
buvo karta, kad per pora savaičių sirgdama ir būdama namie, normaliai valgydama, bet mažiau judėdama priaugau 7-8 kg, o sveikam žmogui gi taip negali būti
kiekvienas kąsnis negali eiti į kūną
dbr to ir nebėra
dbr ir valgau daugiau nei anksčiau, nes sveikesnis organizmas reikalauja daugiau maisto
tai iš viso matyt svoris sumažėjo kokiais 4-6 kg 
mėnuo, du
bet kaip minėjau, dbr dar ir valgau daugiau už žvirblius, ne taip, kaip anksčiau 

o man apetitas wisai dingo

QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 01, 15:15)
o man apetitas wisai dingo
jau wyras sendie net welniu atrase,kad newalgau
nu pastowiai soti jauciuos,kas cia daba yra
iki tiroksino nakti atsikeldama waikiukuj arbatos padaryt,sureli bent nugriebdawau,ir siaip apetitu nesiskundziau
o daba galiu but tik meile soti 

man pradžioje gydymosi buvo dingęs apetitas

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.