Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) II

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 31, 13:33)
SOS būkite geros pasakykite kokia požymiai yra sutrikus skydliaukei, man tyrimas bus tik po poros savaičių , o taip blogai jaučiuosi, padidėjas nervuotumas, guzas gerklėje, svoris kyla nors valgau kaip visada, tai man šalta tai man karšta, o bjauriausiai tas guzas gerklėje, atrodo kaip nenurytas kasnis stovėtų  doh.gif  Man jau vien nuo tos minties negera darosi, kad gali būti problemų su skydliauke  verysad.gif

nu su tuo guzu gerklej tai neaisku blink.gif gal cia kas rimciau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 10 31, 16:52)
nu su tuo guzu gerklej tai neaisku blink.gif gal cia kas rimciau? blink.gif

doh.gif tuoj dar didesnė paradnoja pasidarys man doh.gif
Atsakyti
as pastebejau , kad tapo kaulai ir raumenys tikrai silpni , bijo tiek sporto , tiek salcio , vejo kokio , tuoj pat skauda ...
Atsakyti
žinot, liūdna, kad mūsų šioje temoje daugėja verysad.gif na, kad domitėe savo liga gerai, bet kad sergate blogai schmoll.gif

QUOTE(Yolka @ 2008 10 30, 21:19)
ir as kolkas pilnai sutinku su tuo kad nera reikalo gerti vaistus, kol hormonu tyrimai yra normos ribose, nes tiroksinas autoimuninio tiroidito negydo, o kompensuoja ta, ko nepagamina skydliauke, o kadangi skydliaukes hormonai yra normoje, tai nieko kompensuoti ir nereikia. as taipogi jauciuosi normaliai ir suzinojau kad turiu autoimunini tiroidita visai per klaida. realiai, jeigu hormonai normoje, tai ir jaustis turetumem normaliai, nes viskas dirba dar normaliai.

taip, kol kiti skydliaukės hormonai savo normos ribose, tiroksino gerti nereikia smile.gif
o jei kiti hormonai išsibalansuoja, tai reikiamas tiroksino kiekis nustatomas ne pagal ATPO, o pagal kitus hormonus smile.gif ir apskritai, ATPO nea hormonas, o tiesiog kažkos uždegimo stiprumą ir antikūnių kiekį rodantis rodiklis ax.gif

QUOTE(lucero @ 2008 10 31, 17:07)
as pastebejau , kad tapo kaulai ir raumenys tikrai silpni , bijo tiek sporto , tiek salcio , vejo kokio , tuoj pat skauda ...

aha, žinau, ką tai reiškia doh.gif nors mano hormonai taisosi ir jau žymiai geresni, nei pradžioje, bet dar vis dažnai būna, kad kojos neneša, kad silpna raumenyse schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 10 31, 17:07)

cia su waistais ar be waistu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 10 31, 17:20)
cia su waistais ar be waistu? blink.gif

na aš tai 6 mėnesius geriu vaistus ir taip jaučiuosi kartais..
Atsakyti
Aha , geriu , tai bent paeinu biggrin.gif nes negeriant tai buvo tokiu dienu kad ejau i sienas remdamasi
Atsakyti
nas as nors wisai dar mazai laiko geriu,bet sawijauta tikrai pagerejo, bigsmile.gif ryte man daba atsikelt jokiu problemu,ir tas toks nezmoniskas tingulys dingo,ir rankos bei kojos taip nebesala unsure.gif o budawo kaip pencininke kol isikrutinu,kol pasikeliu,o jau noras miegot koks budawo doh.gif
Atsakyti
Aha man irgi taip pat pradejus gert zymiai geriau smile.gif
Atsakyti
na, tik pradėjus gerti, tai savijauta lb lb lb pagerėjo ir skraidžiau lyg ant sparnų smile.gif ax.gif bet laikui einant, sparnai apsikarpė, nes organizmas priprato gauti dozę tiroksino rolleyes.gif
Atsakyti
o ar kuri nors patebejot kad kristu sworis pradejus tiroksina gert? blush2.gif
Atsakyti
aha, svoris nukrito ir tapo stabilus, nebešokinėja visiškai, medžiagų apykaita tapo labai gera smile.gif nebešalu taip, kaip anksčiau ax.gif
Atsakyti