Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

Sveikos, kolegės mirksiukas.gif
ar jūs gyvos, ar švenčiat ax.gif neramu jau man g.gif
aš jau namuose sėdžiu..buvo labai šalta iš ryto, tai suorganizavau autobusą ir išvežė visus vaikus anksčiau laiko į namus..tai dabar arbatėlę geriu, šildausi ir aš..
na, atsiliepkit..ką aš čia viena rašinėju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dra @ 2009 01 05, 13:52)
Sveikos, kolegės  mirksiukas.gif
ar jūs gyvos, ar švenčiat  ax.gif neramu jau man  g.gif
aš jau namuose sėdžiu..buvo labai šalta iš ryto, tai suorganizavau autobusą ir išvežė visus vaikus anksčiau laiko į namus..tai dabar arbatėlę geriu, šildausi ir aš..
na, atsiliepkit..ką aš čia viena rašinėju  unsure.gif

labas as ka tik namo parsiradau ax.gif
Atsakyti
as irgi parsiradau ir svest siemet kazkaip neradau savy entuziazmo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Dirbam, triusiam, saltukas truputuka kandziojasi. Socializacijos projektus ar paraset?
Atsakyti
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 01 06, 15:14)
Sveikutes 4u.gif

Dirbam, triusiam, saltukas truputuka kandziojasi. Socializacijos projektus ar paraset?

Taip. Siemet respublikini mostelejau,tik nezinau,ar gaus finansavima. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2009 01 06, 17:36)
Taip. Siemet respublikini mostelejau,tik nezinau,ar gaus finansavima. bigsmile.gif

bigsmile.gif Oho. Na tikrai idomu, kaip bus su tuo finansavimu g.gif
Atsakyti
su vasasros uzimtumu finansuos beveik visas, o per mokslo metus- labai nurodyta karpyt sumas
Atsakyti
sveikos darbininkes 4u.gif o as rsiaus socializacijos tik vasaros uzimtumui, per mokslo metus nersiau, tai tikiuosi gausiu siek tiek, nes kitaip net popieriaus neturesime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2009 01 08, 20:45)
sveikos darbininkes 4u.gif o as rsiaus socializacijos tik vasaros uzimtumui, per mokslo metus nersiau, tai tikiuosi gausiu siek tiek, nes kitaip net popieriaus neturesime blush2.gif

na sekmes tau gauti finansavima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2009 01 08, 20:52)
na sekmes tau gauti finansavima  mirksiukas.gif

vasariniai turetu gaut visi, gal siek tiek koreguosis sumos, bet kad gaus,tai tikrai,nebent ten visai absurdo teorija butu
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2009 01 08, 22:05)
vasariniai turetu gaut visi, gal siek tiek koreguosis sumos, bet kad gaus,tai tikrai,nebent ten visai absurdo teorija butu

aciu tau brangioji kad radai laiko susitikimui siandien blush2.gif ir uz geles aciu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2009 01 13, 21:23)
aciu tau brangioji kad radai laiko susitikimui siandien  blush2.gif ir uz geles aciu  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Taigi su gimtadieniu, mieloji clap.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif clap_1.gif
Atsakyti