Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

QUOTE(Tinnygirl @ 2008 12 18, 21:39)
na tai reiskia kad tikrai daugiau nei sake saulutuke  ax.gif  mirksiukas.gif

Tinny sako,tinny zino bigsmile.gif Ji dabar sviezios info valdytoja siuo klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 12 22, 20:49)
Tinny sako,tinny zino bigsmile.gif Ji dabar sviezios info valdytoja siuo klausimu ax.gif

labas kaip praejo susirinkimas?
as tai su nuotykiais siandien doh.gif kai tu skambinai tai sedejau ir keikiaus jau lotuliukas.gif
vaziavau gi skubiu reikalu iki bazes tai istrigau kamstyj doh.gif paskui isukus i bazes dar 20 in prastovejau grustyj tai vos ne vos radau kur masina pastatyt nes benzas baiginejos doh.gif tai streso apturejau unsure.gif laukiau kol papildymas atvaziuos tai jau paskui ir nebevaziavau iki sobranijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 12 22, 19:49)

nu bet kokios jus paslaptingos smile.gif
teks kankintis visa menesi kol gausim alga, ane??? blink.gif
šiaip iš viso turėtų būti parengta nauja pedagoginių darbuotojų apmokėjimo lentelė, nes juk nuo naujų metų "kyla" atlyginimai visiems lotuliukas.gif geras butu variantas tas trečiasis, kur buvo minima jog soc. pedagogams pakelti konkrečiia suma (apie 260lt) jeigu neklystu..tai gal yra kompetetingų ir žinančių viską??
na, padarykite kalėdinę dovanėlę ir atverkite paslapčių skrynutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dra @ 2008 12 23, 17:20)
nu bet kokios jus paslaptingos smile.gif
teks kankintis visa menesi kol gausim alga, ane???  blink.gif
šiaip iš viso turėtų būti parengta nauja pedagoginių darbuotojų apmokėjimo lentelė, nes juk nuo naujų metų "kyla" atlyginimai visiems  lotuliukas.gif  geras butu variantas tas trečiasis, kur buvo minima jog soc. pedagogams pakelti konkrečiia suma (apie 260lt) jeigu neklystu..tai gal yra kompetetingų ir žinančių viską??
na, padarykite kalėdinę dovanėlę ir atverkite paslapčių skrynutę smile.gif

buvo daug sneku apie socpedu algas, ju kelima. KOnkrecios sumos kelimui nustatyma vetavo, kiek zinau, paliko varianta kelti kartu su visais pedagogais.
Atsakyti
nu as tai prispazinsiu kad esu zioplas daiktas ir neatsimenu kiek turi padidet doh.gif man pasake as pasidziaugiau ir baiges tuomi blush2.gif
nu va neparingejau tai suradau vyr socialinio pedagogo kuris dirba daugiau nei tris metus tarnybinis koeficientas 18.9 tai jei ka pasiskaiciuok biggrin.gif man rodos reik daugint is 128 ir atimt mokescius ax.gif gal kazka maisau rolleyes.gif
nu saulutuke laukiu kol parasysi kaip sekes sustikime? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinnygirl: 23 gruodžio 2008 - 19:16
QUOTE(Tinnygirl @ 2008 12 23, 19:15)
nu as tai prispazinsiu kad esu zioplas daiktas ir neatsimenu kiek turi padidet  doh.gif man pasake as pasidziaugiau ir baiges tuomi  blush2.gif
nu va neparingejau tai suradau vyr socialinio pedagogo kuris dirba daugiau nei tris metus tarnybinis koeficientas 18.9 tai jei ka pasiskaiciuok  biggrin.gif man rodos reik daugint is 128 ir atimt mokescius  ax.gif gal kazka maisau  rolleyes.gif
nu saulutuke laukiu kol parasysi kaip sekes sustikime?  4u.gif

Gerai sekes, ideja grazi. prisikalbejo iki asmeniskumu,kas butus pirko,kas masinas, kas dar ka. Pasedejom, pavalgem, vyno pagerem.iteikem musu ponioms dovanas. ir tiek
Atsakyti
tongue.gif Jaukaus ir silto Kuciu vakaro su paciais artimiausiais Jums zmonemis biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia - sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų.

user posted image
Atsakyti
su sventem koleges 4u.gif
Atsakyti
Su Kaledom mergaites...
Atsakyti
ir su artėjančiais Naujaisiais drinks_cheers.gif lotuliukas.gif