Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

Bendraujame toliau...
ЕК-Дикая Орхидея, Rose Ruffies, Arcturus , ne naujienų žiedukai, bet naujai temai pradėti tiks.

user posted image..user posted image..user posted image

Ir užrakintos temos būna kartais reikalingos !
Uždaryta 18 tema.
Uždaryta 17 tema.
Uždaryta 16 tema
Uždaryta 15 tema...
Uždaryta 14 tema...
Uždaryta 13 tema...
Uždaryta 12 tema...
Uždaryta 11 tema...
Uždaryta 10 tema...
Uždaryta 9 tema...
Atsakyti
QUOTE(Kerpenka @ 2008 09 12, 22:02)
O aš retkarčiais ant virtuvės palangės užtinku tokių rudų vabaliukų, o kai kada ir juodų, lyg truputį pamargintų. Nežinau ar jie ką turi bendro su gėlėmis, nes man primena tokius vabalėlius, kurie lenda į miltus ir kt. maisto produktus, bet randu jų kartais sanpaulijų šiltnamiukuose, pora kartų ir ant lapo. Gėlėms kažkokio blogo poveikio nematyti, tai net nežinau, ar sunerimti. Gal ką nors žinot?

Gal tokie?

QUOTE(,2008 06 19, 00:00)
Auslinda...user posted image
Dažnai sutinkami vabzdžiai namuose. Matomi dažniausiai naktį, būna įvairių spalvų tamsiai rudi, gelsvai rudi, turintys pora išlenktų žnyplių ant uodegos, ir pora įlgų ūsų. Vadinami naktiniais valgytojais, pasislėpusius galima sutikti ir diena, po vazonėliais, lėkštelėmis, ir tarp augalo lapų, bei žiedukų.Požymis jog apsilankė ant augalo Auslinda yra tas jog jie skirtingai nei Thipsis palieka ant augalo žiedadulkių trupinėlius o ne miltus.  Graužia augalus ir jie, ypač nukritusius žiedukus, ar begendančius lapukus, tad juos reikia šalinti, nelelaikyti ant vazonėlio žemės. Šis vabalas minta mūsų maisto trupinėliais.

Atsakyti
user posted image bar bar, ar galima užeiti į naujus namučius "Atrūriuko" pasižiūrėti? biggrin.gif
user posted image Su įkurtuvėmis biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir prajuokinai su savo bar, bar...
"Artūriuko" motulė kaip matai žydi, o vaikutis bando stiebtis po truputį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 12, 22:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu ir prajuokinai su savo bar, bar...
"Artūriuko" motulė kaip matai žydi, o vaikutis bando stiebtis po truputį. mirksiukas.gif

Ačiu už rūpestėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 09 12, 21:52)
user posted image bar bar, ar galima užeiti į naujus namučius "Atrūriuko" pasižiūrėti? biggrin.gif
user posted image Su įkurtuvėmis  biggrin.gif

Man irgi arcturus graziausia is siu nuotraukyciu.

del vabaliuku, tai maximute atskirai stovejo, lyg ir neuzkrete kitu. Su tuo ukisku muilu kaip ir eksperimentas, parasysiu, kaip sekesi. Jei nepades, bendysiu po vandeniu plauti
Atsakyti
Sigute*** su praėjusiu ir White tea su atėjusiu tortadieniu!!!
Yra graži ir nuostabi diena, Kuri šiais metais tik viena.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 13 rugsėjo 2008 - 08:12
Labas rytas smile.gif

Vakar vakare nutariau savo sanpaulijas susinešt į kambarį (balkone šalta man buvo), kadangi miegamajam šviesiausia ir palangė didžiausia,ten nutariau jas apgyvendint. Atnešiau 6, pareinu su dar dviem, o MB sako tai ką dabar aš šitam gėlyne miegot turėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale miegojo,niekur nedingo biggrin.gif Kažin ką sakytų jei pas mane kokia 50 vazonų būtų biggrin.gif dabar taigi tik14...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norita: 13 rugsėjo 2008 - 09:07
Labas, rudeninis, vėsokas rytelis buvo!
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 13, 08:46)
Sigute*** su praėjusiu tortadieniu!!!

Ačiū mirksiukas.gif
Pailsėjom po pirmojo žydėjimo mėnesiuką ir vėl žydim Buckeye Cranberry Swirl thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Buckeye Cranberry Swirl thumbup.gif
user posted image
[/quote]
tokie ryškūs žiedeliai wub.gif turbūt gerą fotoaparatą užsidovanojai cool.gif man jau nebesmagu su muiline fotkint,erzinuosi,kad neišgaunu viso sanpaulijų rodomo grožio doh.gif
Atsakyti
blush2.gif Negražu girtis bet jau neprastas, ne.... blush2.gif
Tik dabar jau turiu žaisliuką, bet žaisti juo dar nelabai išeina, gerai jog kaimynas yra toks apie juos nutuokiantis, tai va vis pamokėles praveda.
Bet jau pasiekimas, išmokau ikelti nuotraukas, nes viskas kitaip darosi. mirksiukas.gif
Ryškumas nuotraukų tai prie mano "senojo meilučio" nėra nė ko lyginti, net pačiai gražu. lotuliukas.gif
O svarbiausiai, tai kad skiria spalvas, jų praktiškai neiškraipo, o man to labiausiai ir reikia. biggrin.gif
Tai va tau palinkėčiau kad tavo "muilinukė" sugestų, kaip nutiko manajam " samsungiukui" ir problema išsisprestų! lotuliukas.gif
Atsakyti
manoji muilinukė dar negreit suges turbūt doh.gif canon'ai ilgai laiko,jei tik kokia bėda neatsitinka lotuliukas.gif (pirkom pati naujausia tuo metu ixus modeliuka,jis labai puikus daryti buitinėms nuotraukoms,kompaktiškas,patogus kelionėse,bet netinkamas fotkint gėlėms ir balandžiams schmoll.gif tuo metu kai rinkomės ir poreikiai kiti buvo,reikėjo įamžinti naujagimį wub.gif apie sanpaulijas ir paukščius net minties nebuvo tongue.gif ) na nebent atsitiktu taip,kaip su prieš tai buvusiu pirmuoju canon'u,vyras besigrožėdamas gamtos vaizdais užsižioplino ir kažkaip sugebėjo į upę imesti blink.gif Jei ne paslaptis,koks aparatas taip gražiai spalvas perteikia?Reikia pradėt rinktis ax.gif kada nors vis tiek svajonė išsipildyt turėtų rolleyes.gif kaip sakant,jei labai nori,tai reikia... lotuliukas.gif
Ech...gal kada nors...bet kaip miela,malonu,tokias ryškias,spalvingas ir svarbiausia "teisingos" spalvos nuotraukytes matyti...nerealiai... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 13 rugsėjo 2008 - 14:36