Neturiu tos "milžiniškos" patirties, pati darau tai ką esu gavusi iš kitų augintojų kurie toli gražu irgi ne "milžinai" bet sėkmingai jau net kai kurie po 15 ar net daugiau metų augina Sanpaulijas ir kitus Gesnerijinius augalus, nešykšti patarimų ir jokiu būdu neturi savanaudiškų kėslų.
Ir dar... niekada neperšu savo jokių taisyklių, paklaususiam visada pabrėžiu jog aš taip darau, pasitvirtino arba ne, pasinaudoti patarimu ar ne čia jau kiekvieno reikalas.
O kad lapukų skainiojimas kai kurių veislių net žydėjima atitolina, tai tą aš jau net pirmaisiais sanpaulijų auginimo metais sužinojau, ir pati patyriau, o kiek metų aš auginu irgi jau žinote.
Kurios jau auginate sanpaulijas, tegul ir vieną, ar daugiau, jokio skirtumo, nebijokite klausti tų besikartojančių vis dar jums neaiškių iškylančių klausimukų, kiek galime bandome atsakyti, padėti, pasidalinti turima informacija.
Taigi bendraujame, dalinamės, perkame, parduodame, mainome ir kas be ko nuoširdžiai džiaugiamės turimais augalais tiek savo tiek kitų apsilankiusių temoje ir nepatingėjusių pasirodyti.
Rose Ruffies, Arcturus

..
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 14, 09:41)
)Royal Rage ,lapukai gražiai keliasi,pasirodysim kai žydėsim
Nu labai jau graži ta tavo margutė!
Būtinai pasirodyk žydinčią.
Papildyta:
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 14, 09:41)
P.S. oi nu aš čia ir išsiplėčiau

,atsiprašau...
Labai naudinga, ir teisinga tai ką tu parašei, ir jokia čia ne

gėda, skruostukai neturi rausvėti tikrai.