Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

Ir aš pasigedau rėmų šioje sektoje...ir dar sektos vadas neprisistatė... g.gif Gal rėmai,tai penki principai?Tada visos religijos-sektos,nes propaguoja gėrį. schmoll.gif Man kažkaip "nesiriša",arba ne tai norėta pasakyti verysad.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 28, 11:28)
Ir aš pasigedau rėmų šioje sektoje...ir dar sektos vadas neprisistatė... g.gif Gal rėmai,tai penki principai?Tada visos religijos-sektos,nes propaguoja gėrį. schmoll.gif Man kažkaip "nesiriša",arba ne tai norėta pasakyti  verysad.gif  wub.gif

Čakai, principų skaičius taip pat nėra nustatytas- įvairiuose šaltiniuose jų skaičius skiriasi- yra ir 5, ir 7, ir 12-a... Ir gerai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 28, 13:47)
Čakai, principų skaičius taip pat nėra nustatytas- įvairiuose šaltiniuose jų skaičius skiriasi- yra ir 5, ir 7, ir 12-a... Ir gerai... ax.gif

Gal galetum uzrodyti tuos saltinius,kur principu skaicius 7, 12 ir t.t. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 09 28, 12:00)
Gal galetum uzrodyti tuos saltinius,kur principu skaicius 7, 12 ir t.t. Aciu.

Atsiversk savo ką tik perskaitytą Potiomkinos knygą, nepamenu, kiek ten jų yra įvardinta (paskolinus šią knygą, negaliu dabar pažiūrėti), kažkur internete esu radus 12-a, bet nepamenu dabar kur. O ir tie populiarieji penki įvairiuose šaltiniuose formuluojami skirtingai.
Neužmirškit, kad Reiki yra daugybė rūšių.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 28, 14:09)
Atsiversk savo ką tik perskaitytą Potiomkinos knygą, nepamenu, kiek ten jų yra įvardinta (paskolinus šią knygą, negaliu dabar pažiūrėti), kažkur internete esu radus 12-a, bet nepamenu dabar kur. O ir tie populiarieji penki įvairiuose šaltiniuose formuluojami skirtingai.
Neužmirškit, kad Reiki yra daugybė rūšių.

Ai, stai is kur tie 7, 12.. smile.gif
Potiomkinos knygoje skyrius apie Reiki principus yra vienas is silpnesniu. Septyni atsirado pridejus 2 savo, krypties, kuriai atstovauja Potiomkina. Jos pirmasis, tai visai net ne principas, o teiginys, ka suteikia Reiki. Dar ten galima butu surasti priestaravimu (pvz. pagal ja nereikia gerbti jaunesniu smile.gif )
Tie penki ne populiarieji, o tradiciniai. Formuluojami skirtingai del vertimo is japonu kalbos, del kiekvieno autoriaus, rasancio savo knyga apie Reiki, interpretavimo.
O kazkur internete... tai galima juk ir paciam susigalvoti dar keleta principu ir ju laikytis, kas uzdraus smile.gif
Vaizgante, nepamirstam, kad yra daugybe rusiu smile.gif
Laikykimes tu bent jau 5 pagrindiniu...tiksliau gal stenkimes laikytis.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 09 28, 12:27)
Ai, stai is kur tie 7, 12.. smile.gif
Potiomkinos knygoje skyrius apie Reiki principus yra vienas is silpnesniu. Septyni atsirado pridejus 2 savo, krypties, kuriai atstovauja Potiomkina. Jos pirmasis, tai visai net ne principas, o teiginys, ka suteikia Reiki. Dar ten galima butu surasti priestaravimu (pvz. pagal ja nereikia gerbti jaunesniu smile.gif )
Tie penki ne populiarieji, o tradiciniai. Formuluojami skirtingai del vertimo is japonu kalbos, del kiekvieno autoriaus, rasancio savo knyga apie Reiki, interpretavimo.
O kazkur internete... tai galima juk ir paciam susigalvoti dar keleta principu ir ju laikytis, kas uzdraus smile.gif
Vaizgante, nepamirstam, kad yra daugybe rusiu smile.gif
Laikykimes tu bent jau 5 pagrindiniu...tiksliau gal stenkimes laikytis.

Dinazaure, aš kadangi pati jau senokai "meistrauju", gerbiu kitų kolegų patyrimą. Manau, kai pati inicijuosi kokį 100 žmonių, pasidarysi ir kitiems atlaidesnė. Kiekvienas meistras turi savo sistemą. Ir ne mums spręsti, kas toje sistemoje yra "silpniau" ar "stipriau".
O ir principus kiekvienas turim savus...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 28, 14:37)
Dinazaure, aš kadangi pati jau senokai "meistrauju", gerbiu kitų kolegų patyrimą. Manau, kai pati inicijuosi kokį 100 žmonių, pasidarysi ir kitiems atlaidesnė. Kiekvienas meistras turi savo sistemą. Ir ne mums spręsti, kas toje sistemoje yra "silpniau" ar "stipriau".
O ir principus kiekvienas turim savus...

Kalbam ne apie savus principus, o apie Reiki principus.
Ne visada inicijuotuju skaicius, "meistravimo" metu skaicius, ka tu labai megsti visada pabrezti, atspindi kokybe ir gilinimasi i pati reiskini kaip Reiki. Ir cia juk ne atlaidumo ar negerbimo klausimas smile.gif Ir Potiomkinos knygoje yra neblogu dalyku, yra ir silpnu vietu. Tiesiog mano pastebejimas.

Atsakyti
aš skaitinėju Jūsų temą nes domiuosi tuo kas anksčiau atrodė "nesamonės" tam matyt jau ateina laikas, tobulėjimui, keitimuisi ir pan. ir dabar susimasčau kas yra čia tarp jūsų ar jūs čia kažkokią neapykanta, kanduma ar kazka panašaus jaučiat vaižgantei ar jus čia taip aiskinatės ir semiatės žinių iš jos g.gif nes skaitant kelias temas matau kad vyksta toks "mynimas ant uodegos" jai biggrin.gif blush2.gif gal čia man tik pasirodė, na bet šia minutę atėjo tokia mintis tai ir parašiau blush2.gif
Atsakyti
Kažkaip toli nuklydom su pamokymais...o tema tai apie "sektą",REIKI sektą,tai gal aš ir nerodysiu savo proto blizgesio.. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 09 28, 12:54)
aš skaitinėju Jūsų temą nes domiuosi tuo kas anksčiau atrodė "nesamonės" tam matyt jau ateina laikas, tobulėjimui, keitimuisi ir pan. ir dabar susimasčau kas yra čia tarp jūsų ar jūs čia kažkokią neapykanta, kanduma ar kazka panašaus jaučiat  vaižgantei ar jus čia taip aiskinatės ir semiatės žinių iš jos g.gif  nes skaitant kelias temas matau kad vyksta toks "mynimas ant uodegos" jai  biggrin.gif  blush2.gif gal čia man tik pasirodė, na bet šia minutę atėjo tokia mintis tai ir parašiau  blush2.gif

Kadangi leidžiu sau turėti savą nuomonę, savą žiūrėjimo į pasaulį kampą, pastoviai užkliūvu. Man tai jau įprasta.
Papildyta:
QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 28, 12:55)
Kažkaip toli nuklydom su pamokymais...o tema tai apie "sektą",REIKI sektą,tai gal aš ir nerodysiu savo proto blizgesio.. 4u.gif  wub.gif

O, tai pati baisiausia sekta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 09 28, 12:48)
Kalbam ne apie savus principus, o apie Reiki principus.
Ne visada inicijuotuju skaicius, "meistravimo" metu skaicius, ka tu labai megsti visada pabrezti, atspindi kokybe ir gilinimasi i pati reiskini kaip Reiki. Ir cia juk ne atlaidumo ar negerbimo klausimas smile.gif Ir Potiomkinos knygoje yra neblogu dalyku, yra ir silpnu vietu. Tiesiog mano pastebejimas.

Pabrėžiu todėl, kad kol esi mokinys, negali suprasti, kaip jaučiasi mokytojas, stovėdamas prieš mokinį.
Atsakyti
Sveiki, Dinozaure smile.gif,
Jūsų pasisakymai - kaip srūvantis kalnų vanduo
Nežinau, ar tai Jūsų vidinis nuopelnas, ar Jūsų tėvų - bet tai: Jūsų sėkmė smile.gif
Atsakyti
Ir dar...geriau turėti vieną gerą mokinį,negu 1000 šiaip sau,tik dėl sertifikato. 4u.gif Bet kai aš nesu Didysis Meistras,o mažas meistrelis...tai mano nuomonė nėra svarbi...Man svarbiau padėti žmogui ,na ir inicijuoju ne visus...blogai turbūt? g.gif wub.gif
Atsakyti