Pati rašėte, kad tai tik Jūsų problema

Dekui uz palinkejimus, pupik
Ui, kiek cia daug parirasyta visko. Norejote sukelti abejines klausantims visgi ?
Bet..kiekviena nuomone reikia gerbti. Tad ir jums linkiu visko, kas jum geriausia ir nekelia abejoniu bei baimiu

Ui, kiek cia daug parirasyta visko. Norejote sukelti abejines klausantims visgi ?

QUOTE(pupik @ 2011 09 27, 12:17)
Na, aš savikritiška ir su humoro jausmu šiokiu tokiu.

Na,jūs čia pabendravot...tik man sunku suprasti,ko nori žmogus,baigęs du "aukštuosius",nors kai prisimenu keletą žmonių "su aukštaisiais",nereikėtų stebėtis tokiu neigimu visko,kas jam nesuprantama..
O aš turiu mokinių ir mokslininkų,kurie puikiai dirba su REIKI.
Yra ir fizikų ir psichologų ir inžinierių,kuriems REIKI padėjo ir padeda po sunkių ligų ir dar nevisai pasveikusių yra,kuriems mūsų miela medicina nieko negali padėti..tai kaip čia dabar?
Aš asmeniškai susitvarkiau su inksto vėžiuku...Gal aš sapnuoju?
O Kristaus pasakymas apie perlus čia labai tinka...kaip sako;mokslas duoda žinių,o kitko kaip ir nedaug.
Su meile,Jonas
Papildyta:
Radau Vovočkos parašymą,kad Petras negalėjo eiti vandeniu kaip Kristus.Tai ko toliau neparašėte,kad jam trūko TIKĖJIMO..
Žinau ne vieną žmogų,kuriems tikėjimo nėra daug..taip ir vargsta
Visiems linkiu Tikėjimo ir Meilės...
Juk jų mums taip trūksta.

Aš asmeniškai susitvarkiau su inksto vėžiuku...Gal aš sapnuoju?
O Kristaus pasakymas apie perlus čia labai tinka...kaip sako;mokslas duoda žinių,o kitko kaip ir nedaug.

Su meile,Jonas

Papildyta:
Radau Vovočkos parašymą,kad Petras negalėjo eiti vandeniu kaip Kristus.Tai ko toliau neparašėte,kad jam trūko TIKĖJIMO..

Visiems linkiu Tikėjimo ir Meilės...

Bet kaip jus taip suzinot kad Petrui ar kam kitam truko tikejimo ar dar ko nors, ka Kristus galvojo pries nnn metu ir pan.

QUOTE(dinazaure @ 2011 09 27, 15:29)
Bet kaip jus taip suzinot kad Petrui ar kam kitam truko tikejimo ar dar ko nors, ka Kristus galvojo pries nnn metu ir pan. 

Gera mintis

Pvz, sausio 13-oji ne taip seniai buvo, o interpretacijų daugybė, tai kaip galima žinoti, kas buvo tais laikais, kai gyveno Jėzus? Biblijoje buvo galima bet ką parašyti.

Tai iš pamokslo...manau-alegorija.Tik čia ne apie Petrą tema,o apie REIKI maišymą su purvais.
O jei niekuo nebetikime,tada liūdna turėtų būti gyventi;vien neigimas,pyktis,susireikšminimas,meilės stoka..
Čia tik mano nuomonė,nes daug kas galvoja kitaip ir tai normalu-kiekvienam savo...ir aš ne viskuo tikiu.Juk Buda patarė netikėti net juo...bet tai buvo prieš nnn metų,taigi-netikėkime.

Čia tik mano nuomonė,nes daug kas galvoja kitaip ir tai normalu-kiekvienam savo...ir aš ne viskuo tikiu.Juk Buda patarė netikėti net juo...bet tai buvo prieš nnn metų,taigi-netikėkime.

QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 27, 19:25)
Tai iš pamokslo...manau-alegorija.Tik čia ne apie Petrą tema,o apie REIKI maišymą su purvais.
O jei niekuo nebetikime,tada liūdna turėtų būti gyventi;vien neigimas,pyktis,susireikšminimas,meilės stoka..

Nerase cia niekas, kad NIEKUO nebetiki. Jei kiekvienam savo ir... tai normalu, tai tik kitokia nuomone, ne maisymas su purvais juk

QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 28, 09:46)
Kai Reiki įspraudžiama į labai griežtus rėmus, kur nurodyta viskas nuo A iki Z, ko gero jau galima sąlyginai pavadinti sekta ir prie tokių priskirti.
Bet tai tik mano nuomonė
QUOTE(dera1 @ 2011 09 28, 09:50)
Kai Reiki įspraudžiama į labai griežtus rėmus, kur nurodyta viskas nuo A iki Z, ko gero jau galima sąlyginai pavadinti sekta ir prie tokių priskirti.
Bet tai tik mano nuomonė
Bet tai tik mano nuomonė
Čia kurioje vietoje tie rėmai? Ir kur sektos lyderis, kurio reikia klausyti? O kur sektos šventraštis? Altorius, aukų dėžutė?