Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

Pati rašėte, kad tai tik Jūsų problema mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui uz palinkejimus, pupik smile.gif
Ui, kiek cia daug parirasyta visko. Norejote sukelti abejines klausantims visgi ? smile.gif Bet..kiekviena nuomone reikia gerbti. Tad ir jums linkiu visko, kas jum geriausia ir nekelia abejoniu bei baimiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2011 09 27, 12:17)
Pati rašėte, kad tai tik Jūsų problema  mirksiukas.gif

Na, aš savikritiška ir su humoro jausmu šiokiu tokiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 09 27, 13:23)
Dekui uz palinkejimus, pupik smile.gif
...

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Na,jūs čia pabendravot...tik man sunku suprasti,ko nori žmogus,baigęs du "aukštuosius",nors kai prisimenu keletą žmonių "su aukštaisiais",nereikėtų stebėtis tokiu neigimu visko,kas jam nesuprantama.. schmoll.gif O aš turiu mokinių ir mokslininkų,kurie puikiai dirba su REIKI. thumbup.gif Yra ir fizikų ir psichologų ir inžinierių,kuriems REIKI padėjo ir padeda po sunkių ligų ir dar nevisai pasveikusių yra,kuriems mūsų miela medicina nieko negali padėti..tai kaip čia dabar?
Aš asmeniškai susitvarkiau su inksto vėžiuku...Gal aš sapnuoju?
O Kristaus pasakymas apie perlus čia labai tinka...kaip sako;mokslas duoda žinių,o kitko kaip ir nedaug. verysad.gif
Su meile,Jonas wub.gif
Papildyta:
Radau Vovočkos parašymą,kad Petras negalėjo eiti vandeniu kaip Kristus.Tai ko toliau neparašėte,kad jam trūko TIKĖJIMO.. schmoll.gif g.gif Žinau ne vieną žmogų,kuriems tikėjimo nėra daug..taip ir vargsta g.gif
Visiems linkiu Tikėjimo ir Meilės... wub.gif Juk jų mums taip trūksta. 4u.gif
Atsakyti
Bet kaip jus taip suzinot kad Petrui ar kam kitam truko tikejimo ar dar ko nors, ka Kristus galvojo pries nnn metu ir pan. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 09 27, 15:29)
Bet kaip jus taip suzinot kad Petrui ar kam kitam truko tikejimo ar dar ko nors, ka Kristus galvojo pries nnn metu ir pan. sad.gif

Gera mintis ax.gif
Pvz, sausio 13-oji ne taip seniai buvo, o interpretacijų daugybė, tai kaip galima žinoti, kas buvo tais laikais, kai gyveno Jėzus? Biblijoje buvo galima bet ką parašyti. ax.gif
Atsakyti
Tai iš pamokslo...manau-alegorija.Tik čia ne apie Petrą tema,o apie REIKI maišymą su purvais. schmoll.gif O jei niekuo nebetikime,tada liūdna turėtų būti gyventi;vien neigimas,pyktis,susireikšminimas,meilės stoka.. schmoll.gif
Čia tik mano nuomonė,nes daug kas galvoja kitaip ir tai normalu-kiekvienam savo...ir aš ne viskuo tikiu.Juk Buda patarė netikėti net juo...bet tai buvo prieš nnn metų,taigi-netikėkime. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 27, 19:25)
Tai iš pamokslo...manau-alegorija.Tik čia ne apie Petrą tema,o apie REIKI maišymą su purvais. schmoll.gif O jei niekuo nebetikime,tada liūdna turėtų būti gyventi;vien neigimas,pyktis,susireikšminimas,meilės stoka.. schmoll.gif
Čia tik mano nuomonė,nes daug kas galvoja kitaip ir tai normalu-kiekvienam savo...ir aš ne viskuo tikiu.Juk Buda patarė netikėti net juo...bet tai buvo prieš nnn metų,taigi-netikėkime. wub.gif

Nerase cia niekas, kad NIEKUO nebetiki. Jei kiekvienam savo ir... tai normalu, tai tik kitokia nuomone, ne maisymas su purvais juk smile.gif
Atsakyti
Nematau nieko gero,kai REIKI vadinama sekta... schmoll.gif Na,bet tai tuščios kalbos.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 28, 09:46)
Nematau nieko gero,kai REIKI vadinama sekta... schmoll.gif Na,bet tai tuščios kalbos.. wub.gif

Kai Reiki įspraudžiama į labai griežtus rėmus, kur nurodyta viskas nuo A iki Z, ko gero jau galima sąlyginai pavadinti sekta ir prie tokių priskirti.
Bet tai tik mano nuomonė
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 09 28, 09:50)
Kai Reiki įspraudžiama į labai griežtus rėmus, kur nurodyta viskas nuo A iki Z, ko gero jau galima sąlyginai pavadinti sekta ir prie tokių priskirti.
Bet tai tik mano nuomonė

Čia kurioje vietoje tie rėmai? Ir kur sektos lyderis, kurio reikia klausyti? O kur sektos šventraštis? Altorius, aukų dėžutė?
Atsakyti