Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus labiausiai erzina (nervuoja)?

Apklausa: Kas dažniausiai tampa jūsų susierzinimo priežastimi? (232 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
o mane nervina, kad per tv, žurnaluose ir net univere- visur aplink kalba, kaip blogai čia toj Lietuvoj..pinigų nėra, darbo nėra, visi vagys, melagiai, seimas išvis s::ohmy.gif vietoj ir pan....o daug kartų pakartotas melas tampa tiesa...jau man bloga nuo tokios Lietuvos...ką daryt? ir dar...mane nervina mano studijuojama specelybė...negaliu jos pakest...ekonomika, jei ka mad.gif negaliu ramiai pasiimt knygą ir skaityt..
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 03 17, 15:15)
mane nervina mano studijuojama specelybė...negaliu jos pakest...ekonomika, jei ka  mad.gif  negaliu ramiai pasiimt knygą ir skaityt..

tai kam stojot? per prievartą kažkas liepė? gi laisva valia, juk taip gera Lietuvoje, čia demokratija, turim kaikurias laisves ir teises bent jau pasirinkti ką studijuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 03 17, 19:35)
tai kam stojot? per prievartą kažkas liepė? gi laisva valia, juk taip gera Lietuvoje, čia demokratija, turim kaikurias laisves ir teises bent jau pasirinkti ką studijuoti tongue.gif

Va, va, mano tėvai irgi norėjo, kad stočiau į teisę, ekonomiką ar filologiją. Aš pasakiau: ne, aš būsiu sinoptikė. Taip ir atsitiko.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 03 15, 19:39)
o kokia čia panika? tuos jūsų išvardytuose portaluose nesilankau ir niekas nenervina, l.paprasta to išvengti ir nervų pataupyti tongue.gif

o kaip informacija sekti LT tada???
g.gif
Atsakyti
visokios usi pusi mamytės-mamyyytės ,

ir subobėja vyrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A...: 17 kovo 2011 - 21:01
mane ziauriai erzina, kai kas nors kramto nagus arba cepsi, nu atrodo, kad galeciau gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 03 17, 21:00)
visokios usi pusi mamytės-mamyyytės ,

mane tokios tik juokina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Just a girl @ 2011 02 04, 08:38)
Mane labiausiai erzina, kai kiti bando įstatyti mane į tam tikrus rėmus pagal savo supratimą, kas yra gerai-blogai, gražu -negražu ir taip toliau.

visiskai pritariu, kazkaip visiems labai norisi, kad eitum su banda, ir neduokdie iskisi galva...
Atsakyti

banda yra gerai.
Bandoj eiti nebaisu.
Jei gerai, ta visiem gerai, jei blogai - visiem blogai.
Mane labiausiai nervyja, kad man blogiau nei kaimynui.
Atkripkit demesi - as nesidziaugiu, kad kaimynui blogai...as noriu,kad mum butu vienodai.

VISIEM - VIENODAI.
VISIEM - PO LYGIAI.
PAS VISUS TAS PAT.

Stai koki ***.. nuostabu rinkimini suki as sugalvojau si ryta.

Atsakyti
Kai vercia daryti ko nenoriu, kai persa savo nuomone, kai piktnadziauja pareigoms, labai nervuoja biurokratija, dar nervuoja, kad kazko is manes laukia ir tikisi, o po to supyksta, jeigu lukesciu nepatenkinu. Bet juk as neprivalau.
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.291 @ 2011 04 21, 06:38)
VISIEM - VIENODAI.
VISIEM - PO LYGIAI.
PAS VISUS TAS PAT.

komunistini? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2011 03 17, 20:35)

jo jo. as norejau buti choreografe, sokeja... iki siol nepamirstu to skandalo namuose. nepiniginga, matote...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.291 @ 2011 04 21, 06:38)
banda yra gerai.
Bandoj eiti nebaisu.
Jei gerai, ta visiem gerai, jei blogai - visiem blogai.
Mane labiausiai nervyja, kad man blogiau nei kaimynui.
Atkripkit demesi - as nesidziaugiu, kad kaimynui blogai...as noriu,kad mum butu vienodai.

VISIEM - VIENODAI.
VISIEM - PO LYGIAI.
PAS VISUS TAS PAT.

bandoj eiti baisu, nes baisus jausmas, kad nieko pats nesugebi... as nenoriu, kad butu po lygiai gerai ar blogai, as noriu, kad butu gerai ir tai priklausytu nuo manes pacios wink.gif

dar labai erzina, kad kiekviename zingsnyje, kiekvienoj srity - visur tik geras marketingas, nieko tikro, apima kazkoks paranojiskas netikejimas niekuo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inverse: 21 balandžio 2011 - 15:02
Mane labiausiai nervina tai, kad turiu daryt tai ko nenoriu, del kitu...
Atsakyti