Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus labiausiai erzina (nervuoja)?

Apklausa: Kas dažniausiai tampa jūsų susierzinimo priežastimi? (232 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
kai kas nors cepsi.. nu negaliu pakest, plaukai piestu stoja.. o jei kinoteatre tai is vis, net filma uzmirstu ziuret, nes save tramdau kad tik neuzrikciau ar dar ka blogiau padaryciau..
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2011 02 04, 02:11)
kai kas nors cepsi.. nu negaliu pakest, plaukai piestu stoja.. o jei kinoteatre tai is vis, net filma uzmirstu ziuret, nes save tramdau kad tik neuzrikciau ar dar ka blogiau padaryciau..

drinks_cheers.gif Per Kūčias pamotės dukra taip žiauriai čepsėjo, visa vakarą per ausis ėjo. Neištvėriau, užstaugiau. Galvoju jau geriau būčiau nekentėjus iškart gražiai pasakius, bet kai trūko nervai,tai jau nieko padaryt negalėjau, užblioviau,kad užčiaupus burną valgytu,arba pati užčiaupsiu. Aišku paskui buvo beprotiškai gėda. doh.gif
Atsakyti
Mane labiausiai erzina, kai kiti bando įstatyti mane į tam tikrus rėmus pagal savo supratimą, kas yra gerai-blogai, gražu -negražu ir taip toliau.
Atsakyti
Erzina nemokėjimas išklausyti žmonių iki galo.
Atsakyti
Labiausiai piktina, kai rūko prie manęs!
Atsakyti
sena padla
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2011 02 04, 18:01)
sena padla

kažkokia konkrečiai ar visos?
Atsakyti
Dieve, ka man daryt, mane paskutiniu metu erzina mano pati geriausia drauge, su kuria mes draugaujam jau daugiau nei 30-imt metu...Uz tai, kad kasdien pasakoja apie savo vidurius-paleistus, ispustus, laisvus...Uz tai, kad pastoviai prasineja mano lupdazio, tuso, pudros, sepecio-juk nehigieniska...Uz tai, kad atejus i savecius pasiima nauja knyga ir eina i tualeta pasedet ir tuo pat metu paskaityt...Uz tai,kad lenda prie maisto neplautom rankom..kad pasiemus mano kremo indeli ikisa pirsta(nezinia kada plauta) ir tepliojasi...kad atejus i svecius pastoviai palieka naudotu vienkartiniu nosiniu, nes turi amzina sloga, o i siuksliadeze nemato reikalo
danest. ir kad nezmonisku kiekiu prisipurskia mano kvepalais iseidama.
ar cia as nervininke?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 02 04, 22:16)
Dieve, ka man daryt, mane paskutiniu metu erzina mano pati geriausia drauge, su kuria mes draugaujam jau daugiau nei 30-imt metu...Uz tai, kad kasdien pasakoja apie savo vidurius-paleistus, ispustus, laisvus...Uz tai, kad pastoviai prasineja mano lupdazio, tuso, pudros, sepecio-juk nehigieniska...Uz tai, kad atejus i savecius pasiima nauja knyga ir eina i tualeta pasedet ir tuo pat metu paskaityt...Uz tai,kad lenda prie maisto neplautom rankom..kad pasiemus mano kremo indeli ikisa pirsta(nezinia kada plauta) ir tepliojasi...kad atejus i svecius pastoviai palieka naudotu vienkartiniu nosiniu, nes turi amzina sloga, o i siuksliadeze nemato reikalo
ar cia as nervininke?

ne, jūs tik nemokat pasakyti ne.
Atsakyti
ir Jūs dar laikot savo drauge po viso to???
aš kreipiuosi į ašarą
Atsakyti
o ankščiau
ji taip nedarydavo?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 02 04, 21:16)
ar cia as nervininke?

gal greiciau-nesazininga ax.gif
mums papasakojat, o jai to nepasakot.
Papildyta:
va va...mane erzina, kai ne i akis, o uz akiu.
schmoll.gif
Atsakyti