Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

Jamie Oliver Receptai
Atsakyti
Labai šaunu, kad Oliverio naujas laidas rodo thumbup.gif Jau senąsias po kelis kartus žiūrėjau, o vakar įsijungiu tai apie žirnius ir pupas rodė. Labai super thumbup.gif
Atsakyti
Vakar su MB netyčia užtaikėm ant Jamie Oliver laidos- Jamie's Ministery of food... thumbup.gif Žmogus sumastė išmokyt liaudį gamint valgyti... Nelabai jam ten sekės, bet... patiko toks paprastas receptukas- mėsos kukuliai pomidorų padaže su spagačiais thumbup.gif taigis, šiandien jie pas mus ir bus vakarienei ax.gif Ėmiau jautienos faršą, padruskinau, papipirinau, ėdėjau šaukštelį garstyčių, vieną kiaušinį, vietoj džiuvėsėlių rodė sutrint krekerius (apie pusė puoduko kažkur kad gautus). Viską išmaišyt ir suformavus kukulius apkepti keptuvėse su trupučiu aliejaus. Pomidorų padažą pasidariau iš konservuotų kapotų pomidorų (iš skardinės). Sutryniau su blenderiu, įdėjau sultinio kubelį, pipiriukų, baziliko... Užpyliau ant kukulių ir troškinau ant silpnos ugnies 20 min. Dabar dar viskas puode, nes nevakarienės metas ax.gif Išvirsiu paskui spagečius ant jų užpilsiu padažiuką su kukuliais ir wualia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gera naujiena biggrin.gif
Jamie Oliveris kvies į sotų 7 valandų kulinarinį maratoną
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 10 02, 22:29)

clap.gif dėkui Nome, už gerą žinią, reiks priminimą telefone nusistatyt, kad tik nepražiopsočiau mirksiukas.gif

Beje, gal kuri pamenat kaip Oliveris ruošė bulvytes orkaitėj prie mėsainių? Lyg apvirė, po lyg į keptuvę trumpam pašovė.. biški užsnūdus buvau, tai nelabai pasisekė įsidėmėt.. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 03 spalio 2008 - 08:39
QUOTE(Nome @ 2008 10 02, 22:29)


Super. Vadinasi kitas šeštadienis jau suplanuotas thumbup.gif wub.gif, o po to žinosiu ką gaminti, spėju, kokius du mėnesius biggrin.gif .
Pažiūrėjau, kad spalio 12d. taip pat dar rodys jo laidas nuo 9.30 iki 11.00. Ech, rinkimai tada tikrai neberūpės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 03 spalio 2008 - 09:31
QUOTE(Nome @ 2008 10 02, 21:29)

Oi labai dekui uz gera zinia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tada kita sestadieni nekursim jokiu planu ax.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš atsiverčiau knygą , gaminau skardoje kepta vištieną, įdomūs tie deriniai pasirodė, vynas -grietinė, bananas - višta, rezultate , įdomus skonis, vienžo kitaip. smile.gif
Atsakyti
Labutis, šiandien žiūrėjote kaip jis kiaulienos nugarinę kepė su bulvėmis?gal įsidėmėjot kokiais ten prieskoniniais augalais mėsytę trinė? Ir kas ten per saldus actas?yra jo pas mus? 4u.gif
Atsakyti
Rozmarina naudojo, o acto tokio nesu girdejuasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2008 10 05, 14:13)
Labutis, šiandien žiūrėjote kaip jis kiaulienos nugarinę kepė su bulvėmis?gal įsidėmėjot  kokiais ten prieskoniniais augalais mėsytę trinė? Ir kas ten per saldus  actas?yra jo pas mus? 4u.gif



Man irgi labai patiko tas patiekalas. Tai ieškojau to acto prekybos centruose - nėra verysad.gif . Gal reiks pažiūrėt kokiose specializuotose krautuvėlėse prie progos.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2008 10 07, 09:13)
Man irgi labai patiko tas patiekalas. Tai ieškojau to acto prekybos centruose - nėra  verysad.gif . Gal reiks pažiūrėt kokiose specializuotose krautuvėlėse prie progos.

na o gal čia tas actas balzamiko? g.gif
Atsakyti