Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image
Atsakyti
pirmas biggrin.gif
man tik Kūčių vakaras yra įspūdingas, nepakartojamas ir visoks kitoks stebuklingas.... kitų švenčių gali nebūt... nors realiai kūčios ne šventė, bet vistiek biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 17, 12:28)
Amade mūsų kaimynka 8 metus vaikų neturėjo, o paskui ir visus trys pasigimdė, o pagrandukas už mano didžiąją dviem metais tik vyresnis. O ar daktarai ką nors sakė kodėl taip atsitiko?

na, mums daktarai tepasake, kad priezastis infekcija unsure.gif o tai reiskia, kad nieko konkretaus, gusciojo peciais, nes man nei danti skaudejo, nei buvau persalus, ir net nesimylejom su vyru per visa ta nestuma unsure.gif ta infekcija velniai zino ir kur ilindo unsure.gif
Atsakyti
uoj, sorrry, uždaryta tema ir pasirodo koreguot žinutės nebegalima....
šakės -

VDAPR - va čia grožėkis - ne tą nuorodą ten įmetus buvau blush2.gif http://www.sveikamot...i...=1&Itemid=1
Atsakyti
Aciu tau, balta avyte, uz naujus namucius 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 17 spalio 2008 - 12:44
Aciu Baltai Avytei uz darbeli ir naujus namucius biggrin.gif Cia Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 17, 13:33)
uoj, sorrry, uždaryta tema ir pasirodo koreguot žinutės nebegalima....
šakės -

VDAPR - va čia grožėkis - ne tą nuorodą ten įmetus buvau  blush2.gif http://www.sveikamot...i...=1&Itemid=1

nieko tokio... paskaiciau kaip jusu lapkritinukei pasiseke... thumbup.gif
Papildyta:
Na tai dabar STT dar rezk: kiek kas cia kainuoja? ar bus man pagal kisene issamiai tavo gydytoja iskankinti ar ne? g.gif
Atsakyti
Ačiū balta avyte už naujus namučius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 17 spalio 2008 - 12:47
Grynakraujė žemaitė lotuliukas.gif Mano piršlienė Telšiuose gyvena, tai tėvukai kartais ją aplanko. Šiaip sakau gal Klaipėdoj meetą galima organizuoti, ir Laura klaipėdiškė g.gif Kaži ar dar yra kas nors iš Žemaitijos?
Atsakyti
Labukas,

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 15, 13:54)
beje minejau mergaitems, bet tu kazkur man matyta mirksiukas.gif O gal tik panasi smile.gif

sakai blush2.gif paziurejau foto Tavo, nu lyg nesam pazystamos, bet ka gali zinot mirksiukas.gif kai susimatysim, pasiaiskinsim mirksiukas.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 10 16, 15:17)
Man tai vis teplioja teplioja... biskiuka kelios dienos sausos ir vel rausvu iskyru pasirodo... nezinau jau nei ka galvot... cia ieskot bedu ar palikt ramybei...  g.gif

man tepe du menesius, tai manau gali but, kad gimda dar valosi ..

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 17, 09:29)
Visada norejau vaiku, bet apie daugiavaikiskuma negalvojau. O dabar su vyru, tai tikrai fabrika atidarytume. Turbut norisi kompensuoti netekti ar kazkaip ta skausma sumazinti. Zinau, kad tai savi apgaule, kad 3 ar 4 pabiruciai neistrins atminties apie angeleli, bet skausma prislopins..
Visi mano darbai jau antrame plane. O anksciau buvo tik darbas! Darbas! Darbas!

mano gyd. sake spirales tikrai nedes (del tam tikru niuansu), ziedo nenoriu (nes turiu tokiu sugebejimu, kad baisu. Gali iskristi ir siaip nenoriu:)), visokiu zvakuciu, tepaliuku brrrrrr......Liko pleistras, bet esu pries juos nusiteikusi. Gero kelio biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kai skaitau Tavo isgyvenimus ir mintis, man taip panasu kaip as masciau blush2.gif mes po nelaimes su vyru irgi nusprendem kersyt gyvenimui ir pridaryt buri vaiku biggrin.gif sakiau noriu 5 turet bigsmile.gif aisku, neaisku, ar ir veliau man taip pat atrodys blush2.gif

del kontracepcijos as naudoju zvakutes ir vis mastau ka cia sugalvojus saugaus ir naturalaus, nes tos zvakutes fu...

baseine mum puikiai sekesi, Arielytei labai patiko bigsmile.gif nardymo igudziu nepamirso biggrin.gif

Amade, sveika prisijungus verysad.gif ... Tikiuosi planavimas neuztruks ir galesi dziaugtis nestuke.gif

parasysiu veliau daugiau, atvaziavo mama, neturiu kada sedet online
Atsakyti
Zvelsa, as nuo Mazeikiu puses. Klaipeda ner labai toli. Gana daznai mes ten ir nulekiam. O be to mano tevukai zemaitukai is Telsiu thumbup.gif
STT, nu dabar dar labiau suprantu tave, ko taip verziesi pas savo daktariuka hihihi.gif Mielai pas toki apsilankyciau. wub.gif . Nors kai gulejau klinikose, tai irgi nerealus daktariukas mane ziurejo wub.gif
Atsakyti
4u.gif aciu uz naujus namukus

Amade - musu istorijos kazkiek panasios manasis Tomukas gime 25sav sad.gif

del prieziuros jo ziurejo labiau galejau bet kada vaziuot klausyt sirdeles ar toniuku ir skambinau vos ne kas diena doh.gif
Atsakyti