Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ajuka @ 2008 10 17, 13:49)
del kontracepcijos as naudoju zvakutes ir vis mastau ka cia sugalvojus saugaus ir naturalaus, nes tos zvakutes fu...

zinai mano bendradarbe su zvakutem pastojo... dabar laukia kada gims leliukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 17, 13:50)
Zvelsa, as nuo Mazeikiu puses. Klaipeda ner labai toli. Gana daznai mes ten ir nulekiam. O be to mano tevukai zemaitukai is Telsiu thumbup.gif
STT, nu dabar dar labiau suprantu tave, ko taip verziesi pas savo daktariuka hihihi.gif Mielai pas toki apsilankyciau. wub.gif . Nors kai gulejau klinikose, tai irgi nerealus daktariukas mane ziurejo wub.gif

Kiba Biržietis tave ziurejo? g.gif na cia mano spejimas toks... nes po nelaimes jis ir mano gine mane priziurejo... labai thumbup.gif daktariukas... na bet cia turbut kaip kuriems...
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 17, 14:49)
Grynakraujė žemaitė lotuliukas.gif Mano piršlienė Telšiuose gyvena, tai tėvukai kartais ją aplanko. Šiaip sakau gal Klaipėdoj meetą galima organizuoti, ir Laura klaipėdiškė  g.gif Kaži ar dar yra kas nors iš Žemaitijos?

Tikrai taip, grynakrauje thumbup.gif . Reiktu susibegt, tik dabar nezinau kada pribusim i ta puse. Bet butinai prasinesiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2008 10 17, 14:54)
zinai mano bendradarbe su zvakutem pastojo... dabar laukia kada gims leliukas  4u.gif
Papildyta:
Kiba Biržietis tave ziurejo?  g.gif  na cia mano spejimas toks... nes po nelaimes jis ir mano gine mane priziurejo... labai  thumbup.gif daktariukas... na bet cia turbut kaip kuriems...

Ne, ne Birzietis, o Abraitis wub.gif . Bet buvo ir Birzietis apziuret mano lelyciu ir dar kazkoks rezidentas wub.gif . Tai vien del tokiu daktariuku norisi buti nestukei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 10 17, 12:51)

Amade - musu istorijos kazkiek panasios manasis Tomukas gime 25sav sad.gif

tik tiek, kad as savo mergytes nemaciau ir nelaidojau verysad.gif as tik sau sirdy daviau jai man pati graziausia varda, kuri buciau davus jai gimus - Gertruda wub.gif ir tai bus tik jos vardukas, jei turesiu dukryte, nebeduosiu jai sio vardo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 17, 13:57)
Tikrai taip, grynakrauje thumbup.gif . Reiktu susibegt, tik dabar nezinau kada pribusim i ta puse. Bet butinai prasinesiu thumbup.gif
Papildyta:

Ne, ne Birzietis, o Abraitis wub.gif . Bet buvo ir Birzietis apziuret mano lelyciu ir dar kazkoks rezidentas wub.gif . Tai vien del tokiu daktariuku norisi buti nestukei wub.gif

Aha Abraitis ir liuksusinis gydytojas... teko ir su juo susidurti...
Oi kad greiciau nestuke.gif patapus... ir kaip greiciau cia ta laika prastumus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 17, 13:57)

Lauksiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2008 10 17, 14:04)
Aha Abraitis ir liuksusinis gydytojas... teko ir su juo susidurti...
Oi kad greiciau  nestuke.gif patapus... ir kaip greiciau cia ta laika prastumus  g.gif

Nė nepajusi kaip tas laikas ateis 4u.gif O tau į darbą ar tik ne lapkritį, o tada laikas iš vis greit eis.
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 17, 14:09)
Lauksiu  thumbup.gif
Papildyta:

Nė nepajusi kaip tas laikas ateis  4u.gif O tau į darbą ar tik ne lapkritį, o tada laikas iš vis greit eis.

Aha lapkricio 18 d.
Atsakyti
Na va, sulauksim Žemynos ir tave po savaitėlės darbukan išlydėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 17, 13:46)
Mes 4 metus Miglę pas save kvietėm. Savas maldas buvau susikūrus.... Ir paskui - šast  . O Vaivutė tai iš vis stebuklingai - po pirmo nesaugaus karto. Taip netikėtai atėjo, ir dar netikėčiau išėjo.....

Nu, ir mums lygiai lygiai taip pat buvo... Tik kad pirmąjį pas save net 8 metus kvietėm.
Atsakyti
musu angelelis taip pat buvo netyciukas,bet labai lauktas verysad.gif ir isejo po ilgos kovos,nors tikrai tikejom kad pasveiksim,bet deja... tas nelemtas sepsis,siandien pasiskaiciau apie sepsi internete ir dabar tikrai zinau kad daktarai per atlaidziai mus ziurejo,nes visi paskutines savaites simtomai rode butent tai kad organizme buvo sepsio zidinys,kuris vis nuodijo musu angeliuka,ir net zinau kaip tas sepsis papuole-po nesekmingos liombalines punkcijos,kuria dare kai leukocitu tebuvo 0,4... bet jau per velu,kad anksciau buciau ka nors zinojus apie ta nelaiminga infekcija doh.gif dabar dar labiau skauda sirdele,geriau buciau palikus viska kaip buvo cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 17 spalio 2008 - 14:01
O dabar apie šventes:
1. Nauji Metai - širdyje užgimsta viltis kad kiti metai bus geresni, nors protu suvoki kad pasikeitęs skaičius nedaug ką pakeis doh.gif Bet vistiek šaunu sutikt Naujus metus thumbup.gif
2. Šv. Velykos - nebloga pavasario šventė, kuri reiškia kad tinginystei atėjo galas ir prasideda dar vienas darbų ciklas - sėja ir kt. lauko darbai.
3. Motinos diena - pasveikinam su dukra močiutes, dukra pradžiugina, bet kažkodėl ta šventė ne tokia linksma, kai šalia nėra Giedrutės...
4. Lietuvos valstybės atkūrimo diena - viena nedarbo diena.
5. Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena - dar viena nedarbo diena, nors tie prisiminimai dar gyvi.
6. Tarptautinė darbo diena - dar viena nedarbo diena.
7. Rasos, Joninės - ilgiausia metų diena ir trumpiausia naktis, apskritai birželis man gražiausias mėnuo, va tik kad dažniausiai per Jonines pas mus lyja doh.gif
8. Karaliaus Mindaugo karūnavimo diena - dar viena nedarbo diena.
9. Žolinės - atmintyje išlikęs vaizdas - mes meldžiamės už savo angelėlį, o bažnyčia pilna žmonių su žolių puokštėmis....
10. Visų Šventųjų diena - šiaip man nepatinka tas žmonių sambruzdis kapuose, aš labiau linkusi viena prie kapelio pamąstyti, o ir susikaupti tą dieną nepavyksta. Bet kaip gražu kapuose naktį, kai tūkstančiai žiburėlių apšviečia juos....
11. Šv, Kalėdos - ko gero man tai gražiausia šventė, mažas stebuklas gūdžią žiemą. Nors aš jos ir nelabai laukiu. Na va baigėsi darbų ciklas, dabar aš labai labai tingiuuuuuuuuuuu.
12. Kūčios - tą naktį kaip ir per Visus Šventus mirusios sielos sugrįžta namo......
Šiaip kiekvienas Velykas, Kalėdas ir Naujus metus pasitinku su nostalgija... Kokios tos šventės buvo gražios vaikystėje, deja kiek daug artimųjų tarp mūsų nebėra......
Atleiskit jei kam atrodo paviršutiniška, šiaip kiekviena šventė savaip žavi.
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 17, 15:10)
O dabar apie šventes:
1. Nauji Metai - širdyje užgimsta viltis kad kiti metai bus geresni, nors protu suvoki kad pasikeitęs skaičius nedaug ką pakeis doh.gif Bet vistiek šaunu sutikt Naujus metus  thumbup.gif
2. Šv. Velykos - nebloga pavasario šventė, kuri reiškia kad tinginystei atėjo galas ir prasideda dar vienas darbų ciklas - sėja ir kt. lauko darbai.
3. Motinos diena - pasveikinam su dukra močiutes, dukra pradžiugina, bet kažkodėl ta šventė ne tokia linksma, kai šalia nėra Giedrutės...
4. Lietuvos valstybės atkūrimo diena - viena nedarbo diena.
5. Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena - dar viena nedarbo diena, nors tie prisiminimai dar gyvi.
6. Tarptautinė darbo diena - dar viena nedarbo diena.
7. Rasos, Joninės - ilgiausia metų diena ir trumpiausia naktis, apskritai birželis man gražiausias mėnuo, va tik kad dažniausiai per Jonines pas mus lyja doh.gif
8. Karaliaus Mindaugo karūnavimo diena - dar viena nedarbo diena.
9. Žolinės - atmintyje išlikęs vaizdas - mes meldžiamės už savo angelėlį, o bažnyčia pilna žmonių su žolių puokštėmis....
10. Visų Šventųjų diena - šiaip man nepatinka tas žmonių sambruzdis kapuose, aš labiau linkusi viena prie kapelio pamąstyti, o ir susikaupti tą dieną nepavyksta. Bet kaip gražu kapuose naktį, kai tūkstančiai žiburėlių apšviečia juos....
11. Šv, Kalėdos - ko gero man tai gražiausia šventė, mažas stebuklas gūdžią žiemą. Nors aš jos ir nelabai laukiu. Na va baigėsi darbų ciklas, dabar aš labai labai tingiuuuuuuuuuuu.
12. Kūčios - tą naktį kaip ir per Visus Šventus mirusios sielos sugrįžta namo......
Šiaip kiekvienas Velykas, Kalėdas ir Naujus metus pasitinku su nostalgija... Kokios tos šventės buvo gražios vaikystėje, deja kiek daug artimųjų tarp mūsų nebėra......
Atleiskit jei kam atrodo paviršutiniška, šiaip kiekviena šventė savaip žavi.

zvelsa, kaip graziai viska parasei wub.gif
Atsakyti
Mergickos!!! Palaukit...Palaukit! Turime dar vienus naujus namucius..Nieko nebesuprantu g.gif Tai keliausime ir susibendrausime ten ir cia g.gif
Atsakyti