Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 17, 15:24)
Mergickos!!! Palaukit...Palaukit! Turime dar vienus naujus namucius..Nieko nebesuprantu g.gif  Tai keliausime ir susibendrausime ten ir cia g.gif

tuoj liks tik vieni namuciai
visos bendraukime cia!!!!
as netycia sudubliavau tema. ana, kur be apklausos turetu greitu laiku istrinti.
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 17, 13:44)
nieko tokio... paskaiciau kaip jusu lapkritinukei pasiseke...  thumbup.gif

Na tai dabar STT dar rezk: kiek kas cia kainuoja? ar bus man pagal kisene issamiai tavo gydytoja iskankinti ar ne?  g.gif

joa, nereali istorija, aš žliumbiau kaip mažas vaikas...

nežinau ar pagal kišenę - viskas individualu. pirma apžiūra be penkių šimtų neapseina, bet jau apžiūri tą galiuką tai ot do... bet prieš einant geriau tyrimus būt pasidarius kraujo, nes jie pas juos daug kainuoja, o tie jų šlapimo ir tepinėliai tai normaliai.

QUOTE(sandrynja @ 2008 10 17, 13:50)
STT, nu dabar dar labiau suprantu tave, ko taip verziesi pas savo daktariuka hihihi.gif Mielai pas toki apsilankyciau.

wub.gif lotuliukas.gif
apsilankyk ir tu mirksiukas.gif
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 17, 14:28)
Na va, sulauksim Žemynos ir tave po savaitėlės darbukan išlydėsim biggrin.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Žydrute, nekaltink savęs. O kad gyvenimas būtų toks paprastas ir nuspėjamas, ir kad viskas nuo mūsų priklausytų, patikėk viską padarytume kad likimą pakeistumėm gerąja linkme... O tu viską padarei dėl savo angelėlio, ką tuo momentu galėjai padaryti. Tik deja ne viskas nuo mūsų norų priklauso verysad.gif
Sandrynja mintyse apibėgusi Žemaitiją, kažkodėl ir aš apsistojau ties Mažeikiais ir ta nuojauta pasitvirtino biggrin.gif lotuliukas.gif
Ačiū baltoji avyte rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 17 spalio 2008 - 14:55
Labukas

Ups jau nauja temelė 4u.gif
QUOTE(STT @ 2008 10 16, 18:56)
nenoriu spaust - aš gimdyt noriuuuuuuuuu biggrin.gif

Tai gerai, bet tai gal ne dabar blink.gif Paaugink dar savo Žemyną, ką blink.gif Please ax.gif
QUOTE(Andryte @ 2008 10 16, 20:40)
Labas,

Bice, gerai, kad grizai, as jau susirupinus buvau. O as - net nezinau, siandien apsiblioviau susimascius, kad uz keliu dienu mano Jurgiukui sueitu puse metuku.
Bet siaip cia paskutines kelios dienos linksmos, nes tvarkosi mano ginekologiniai reikaliukai. Uz tai darbe lengvos nesamones darosi, bet negaliu as kazkaip rimtai nusiteikt ant darbo ir mokslu (blogai blogai, kad nesusikaupiu, nes nezinau kas is manes tokios gausis), nes mano tokiuose rimtuose gyvenimo planuose dabar vienas pagrindinis - pagimdyti sveika vaikeli, o po to jau kaip nors.

Vdarp, as irgi geriu foline rugsti  mirksiukas.gif Nors kartu ir kontraceptikus dar kol kas geriu  doh.gif Ale taip reikia, ateis laikas, bus ir vaikas  mirksiukas.gif

Aš irgi geriu nuo antradienio folinę. Ginė uždegė žalią šviesą Tik dar į GC reiks važiuoti..
Balta Avyte, man šiemet Kūčios ir Kalėdos bus nešventiškos. Ir apskritai neaišku ar kada bus.. Pernai sekmadienį 23 palaidojau mažutę, o pirmadienį buvo Kūčios.. verysad.gif Turbūt įsisvaizduojat kokios jos mums buvo verysad.gif
Vdapr - aš irgi noriu kuo greičiau tapti nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 10 17, 16:00)
Labukas

Ups jau nauja temelė 4u.gif
Tai gerai, bet tai gal ne dabar blink.gif Paaugink dar savo Žemyną, ką blink.gif Please ax.gif

Aš irgi geriu nuo antradienio folinę. Ginė uždegė žalią šviesą Tik dar į GC reiks važiuoti..
Balta Avyte, man šiemet Kūčios ir Kalėdos bus nešventiškos. Ir apskritai neaišku ar kada bus.. Pernai sekmadienį 23 palaidojau mažutę, o pirmadienį buvo Kūčios.. verysad.gif Turbūt įsisvaizduojat kokios jos mums buvo verysad.gif
Vdapr - aš irgi noriu kuo greičiau tapti nestuke.gif  wub.gif

noriiuuuuu - po savaitės jau galėsiu blush2.gif

nu tik please, pastokit kas nors iki mano gimdymo a?
nu pagalvokit apie šitą skyriuką - juk mes turim laukti - man buvo gera kai laukės dviese... paskui žydra pagimdė ir pagal jos liniuotę manoji greičiau ėjosi.
o ir tas laukimas kartu kažkiek užmaršina
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 10 17, 14:37)
tuoj liks tik vieni namuciai
visos bendraukime cia!!!!
as netycia sudubliavau tema. ana, kur be apklausos turetu greitu laiku istrinti.

Tvarka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 17, 14:28)
Na va, sulauksim Žemynos ir tave po savaitėlės darbukan išlydėsim biggrin.gif

aha as ir ta jau paskaiciavus...

QUOTE(žvelsa @ 2008 10 17, 15:10)
O dabar apie šventes:
1. Nauji Metai - širdyje užgimsta viltis kad kiti metai bus geresni, nors protu suvoki kad pasikeitęs skaičius nedaug ką pakeis doh.gif Bet vistiek šaunu sutikt Naujus metus  thumbup.gif
2. Šv. Velykos - nebloga pavasario šventė, kuri reiškia kad tinginystei atėjo galas ir prasideda dar vienas darbų ciklas - sėja ir kt. lauko darbai.
3. Motinos diena - pasveikinam su dukra močiutes, dukra pradžiugina, bet kažkodėl ta šventė ne tokia linksma, kai šalia nėra Giedrutės...
4. Lietuvos valstybės atkūrimo diena - viena nedarbo diena.
5. Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena - dar viena nedarbo diena, nors tie prisiminimai dar gyvi.
6. Tarptautinė darbo diena - dar viena nedarbo diena.
7. Rasos, Joninės - ilgiausia metų diena ir trumpiausia naktis, apskritai birželis man gražiausias mėnuo, va tik kad dažniausiai per Jonines pas mus lyja doh.gif
8. Karaliaus Mindaugo karūnavimo diena - dar viena nedarbo diena.
9. Žolinės - atmintyje išlikęs vaizdas - mes meldžiamės už savo angelėlį, o bažnyčia pilna žmonių su žolių puokštėmis....
10. Visų Šventųjų diena - šiaip man nepatinka tas žmonių sambruzdis kapuose, aš labiau linkusi viena prie kapelio pamąstyti, o ir susikaupti tą dieną nepavyksta. Bet kaip gražu kapuose naktį, kai tūkstančiai žiburėlių apšviečia juos....
11. Šv, Kalėdos - ko gero man tai gražiausia šventė, mažas stebuklas gūdžią žiemą. Nors aš jos ir nelabai laukiu. Na va baigėsi darbų ciklas, dabar aš labai labai tingiuuuuuuuuuuu.
12. Kūčios - tą naktį kaip ir per Visus Šventus mirusios sielos sugrįžta namo......
Šiaip kiekvienas Velykas, Kalėdas ir Naujus metus pasitinku su nostalgija... Kokios tos šventės buvo gražios vaikystėje, deja kiek daug artimųjų tarp mūsų nebėra......
Atleiskit jei kam atrodo paviršutiniška, šiaip kiekviena šventė savaip žavi.

na tu cia labai jau tiksliai viska parasiai apie sventes...
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 17, 13:50)
. Nors kai gulejau klinikose, tai irgi nerealus daktariukas mane ziurejo wub.gif

Mano irgi neblogas lotuliukas.gif

http://www.kmuk.lt/AGK/apie3.htm#4
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 17, 17:43)

Aha, maciau as ji wub.gif . Dar viena mamye prie jo gimdziusi gulejo mano palatoj ir jis pas mus buvo daznas svecias. Tik ateidavo jis gaila, bet su liudnom ziniom,nes pavelavo isoperuot maziuka, tai dalis jo galvos smegenu zuvo... verysad.gif . Tai tada nelabai graziai girdejau kalbant apie si daktariuka verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 17 spalio 2008 - 16:01
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 16, 23:07)
Rasa kaip jums šiandien sekėsi pas kardiologą? Papasakok juk ir mums neramu dėl judviejų.

Na, nieko naujo, yra ta skylutė, nedidėja thumbup.gif Daktarė sakė nieko blogo, tad gyventi ramiai ir ateiti po antrojo gimtadienio

QUOTE(Amade @ 2008 10 17, 12:29)
o as norejau paklausti tu, kurios dabar vel  nestuke.gif  ar jau turi kitus maziukus po nesekmingu nestumu... ar daktarai kazkaip ypatingiau priziuri po tokiu nelaimiu?  unsure.gif

Aš ir su pirmuoju nesiskundžiau savo daktaryte, o su Migle tai išvis, kaskart apžiūrėdavo tikrai išsamiai thumbup.gif , eidaviau vos ne kqas savaite blush2.gif Kartą per mėnesį vesdavosi į skyrių, dopleriu apžiūrėdavo

QUOTE(sandrynja @ 2008 10 17, 12:57)
Ne, ne Birzietis, o Abraitis wub.gif . Bet buvo ir Birzietis apziuret mano lelyciu ir dar kazkoks rezidentas wub.gif . Tai vien del tokiu daktariuku norisi buti nestukei wub.gif

Teko susidurti ir su tuo ir su tuo, bet Abraitis tai man nu nerealus wub.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 17, 15:43)

Kliučinskas gimdykloje aplankė hihihi.gif Žinojo, kad panelė mano didelė bus, tai užbėgo pažiūrėt kaip sekas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 10 17, 13:29)
o as norejau paklausti tu, kurios dabar vel  nestuke.gif  ar jau turi kitus maziukus po nesekmingu nestumu... ar daktarai kazkaip ypatingiau priziuri po tokiu nelaimiu?  unsure.gif

uoj, nepamačiau šito klausimo...
patikėk, visai kitaip žiūri. aš pradžioj nėštumo vaikščiojau kas savaitę, paskui kas dvi, dabar vėl kas savaitę... apžiūri labai nuodugniai viską kaskart echo vaginalinė ir paprasta, placentą ir virkštelę, dopleriu, įrašo fotoplacentinę, taip pat organiukai, vaiko savijauta ir ttttttttttt, plius tyrimai dažni...
nu bet manau pas mano gydytoją visos taip prižiūrimos, tik man daugiau privilegijų lankytis dažniau...
ai, nežinau, matai su pirmais dviem lankiaus poliklinikoj, po su šita privačiai, tai jau čia vien skirtumas... bet dabar manęs į poliklinikos apžiūrą (jei tai galima pavadinti apžiūra) nenuvarytų niekas - nebent grabe...
Atsakyti
labas vakaras,

kaip gyvenat? nu ka, savaitgalis thumbup.gif

o cia kad savaitgalis smagiai prasidetu, keletas smagiu vaizdeliu doh.gif

smagumelis
Atsakyti