Na va, sulauksim Žemynos ir tave po savaitėlės darbukan išlydėsim
aha as ir ta jau paskaiciavus...
O dabar apie šventes:
1. Nauji Metai - širdyje užgimsta viltis kad kiti metai bus geresni, nors protu suvoki kad pasikeitęs skaičius nedaug ką pakeis

Bet vistiek šaunu sutikt Naujus metus
2. Šv. Velykos - nebloga pavasario šventė, kuri reiškia kad tinginystei atėjo galas ir prasideda dar vienas darbų ciklas - sėja ir kt. lauko darbai.
3. Motinos diena - pasveikinam su dukra močiutes, dukra pradžiugina, bet kažkodėl ta šventė ne tokia linksma, kai šalia nėra Giedrutės...
4. Lietuvos valstybės atkūrimo diena - viena nedarbo diena.
5. Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena - dar viena nedarbo diena, nors tie prisiminimai dar gyvi.
6. Tarptautinė darbo diena - dar viena nedarbo diena.
7. Rasos, Joninės - ilgiausia metų diena ir trumpiausia naktis, apskritai birželis man gražiausias mėnuo, va tik kad dažniausiai per Jonines pas mus lyja
8. Karaliaus Mindaugo karūnavimo diena - dar viena nedarbo diena.
9. Žolinės - atmintyje išlikęs vaizdas - mes meldžiamės už savo angelėlį, o bažnyčia pilna žmonių su žolių puokštėmis....
10. Visų Šventųjų diena - šiaip man nepatinka tas žmonių sambruzdis kapuose, aš labiau linkusi viena prie kapelio pamąstyti, o ir susikaupti tą dieną nepavyksta. Bet kaip gražu kapuose naktį, kai tūkstančiai žiburėlių apšviečia juos....
11. Šv, Kalėdos - ko gero man tai gražiausia šventė, mažas stebuklas gūdžią žiemą. Nors aš jos ir nelabai laukiu. Na va baigėsi darbų ciklas, dabar aš labai labai tingiuuuuuuuuuuu.
12. Kūčios - tą naktį kaip ir per Visus Šventus mirusios sielos sugrįžta namo......
Šiaip kiekvienas Velykas, Kalėdas ir Naujus metus pasitinku su nostalgija... Kokios tos šventės buvo gražios vaikystėje, deja kiek daug artimųjų tarp mūsų nebėra......
Atleiskit jei kam atrodo paviršutiniška, šiaip kiekviena šventė savaip žavi.
na tu cia labai jau tiksliai viska parasiai apie sventes...