Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

Nauji namuciai sanpaulytems ir ju myletojoms user posted image

19 tema
18 tema
17 tema
16 tema
15 tema
14 tema
13 tema
12 tema
11 tema
10 tema
9 tema
8 tema

AVSA
Rojaus Sodai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 02 lapkričio 2008 - 15:23
user posted image

pas mane punpurelius skleidzia lietuviska Deive, tik kad virsunele ne viena, o 3 turi, ar cia tokia vesle, ar mano gelyte sukvailiojo? g.gif
Atsakyti
Truputeli ziedu, kad spalvingesne nuotaika butu ax.gif 4u.gif

user posted image user posted image user posted imageuser posted image
Atsakyti
pirmoji gal Playful spectrum?
Atsakyti
Nea, cia Buckeye Celebration, padidinus foto matosi ant visu nuotrauku uzrasas mirksiukas.gif

Mano SANPAULIJU TURGELIS, prasom uzsukti, gal ka sau issirinksit flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 02 lapkričio 2008 - 16:18
ot ziopla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2008 11 02, 17:11)
Mano SANPAULIJU TURGELIS, prasom uzsukti, gal ka sau issirinksit  flirt.gif

jei į Kauną vyksit - mielai išsirinkčiau 4u.gif
Atsakyti
Pirmadieni siunciu vienai kaunietei siuntinuka su gelytem (per autobusu vairuotoja bandysiu tartis), taip kad yra galimybe sanpaulijom pasiekti Kauna bigsmile.gif O gal netycia atsileps kas galetu pabuti kurjeriu (zinoma ne uz aciu) ax.gif
Atsakyti
Ačiū, l@n@i, taip informatyviai atidariusiai jau 20 sanpaulijų temą 4u.gif
Ziv, dar anoje temoje pamatyčiusi Jūsų antrą nuotraukėlę su pavadinimu 'Goluboj Tuman', suabejojau, ar čia ta veislė. 'Tuman' žiedai - pusiau pilnaviduriai ir žydri, ne mėlyni. Gal supainioti pavadinimai?
Atsakyti
ziv, pas Jus ne Goluboj Tuman ir net ne jo sportas.Tai visai kita veislė,pabandykit išsiaiškinti su tuo kas davė Jums,gal atstatysit veislę.Pas l@n@ antroje nuotraukoje teisingai žydintis Goluboj Tuman.Oktavia dar augs.
Atsakyti
Registruojuos...user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 11 02, 18:07)
Ačiū, l@n@i, taip informatyviai atidariusiai jau 20 sanpaulijų temą 4u.gif
Ziv, dar anoje temoje pamatyčiusi Jūsų antrą nuotraukėlę su pavadinimu 'Goluboj Tuman', suabejojau, ar čia ta veislė. 'Tuman' žiedai - pusiau pilnaviduriai ir žydri, ne mėlyni. Gal supainioti pavadinimai?

nu gi reikia antra karta apsizioplinti doh.gif Ten is tikruju Afrikanskaja noc blush2.gif Turiu ir Goluboj tuman siuo metu zydincia, sumaisiau nuotraukytes blush2.gif Tik mano Goluboj tuman ryskiai zydra, o l@n@ daug balto turinti g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziv: 03 lapkričio 2008 - 09:59