Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Toliau bendraujame ir dalijamės savo idėjomis

user posted image
Papildyta:
Sena tema:

http://www.supermama...?...2023&st=588
Atsakyti
Registruojuosi ir aš naujoi temoi 4u.gif
Atsakyti
Net nepastebejau kaip greit vel tema prisipilde biggrin.gif
Atsakyti
Pasakykit man blondinei, va toks klausimas iškilo biggrin.gif
Bide vietos neužtenka pasidaryti, galvoju ta dušiuką prisikonstruot, tik kiek aš juos čiupinėjau parduotuvėj, tai ten tik viena knopkyte yra, kad vandeni paleisti... negi, tik saltas vanduo ten tepasijungia? taigi gali dubse nušalt doh.gif o jei tik karšta - nudegt lotuliukas.gif
Nu gal juokingai skamba, bet tas klausimas ramybės neduoda jau kelias dienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nanda dėl dušo klausėt mirksiukas.gif ,bent mums patogu rankiniu būdu praustis o ir neapsitaško sienos ir tt,jau pripratę kitaip ir neįsivaizduojam rolleyes.gif ,man net nepatinka kai ant veido bėga vanduo biggrin.gif ,vnž visi skirtingi ir darosi skirtingai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2008 12 12, 15:15)
Nanda dėl dušo klausėt mirksiukas.gif ,bent mums patogu rankiniu būdu praustis o ir neapsitaško sienos ir tt,jau pripratę kitaip ir neįsivaizduojam rolleyes.gif ,man net nepatinka kai ant veido bėga vanduo biggrin.gif ,vnž visi skirtingi ir darosi skirtingai biggrin.gif  mirksiukas.gif

As pati dabar bute nusikabinu net ji nuo sienos prausdamasi drinks_cheers.gif , bet kai buvo kalba su MB kaip name darysime... tai supratau, kad jam butinai turi kabeti ir dar tasko kiek tiik imanoma visur vandeni doh.gif biggrin.gif Todel atskirai bereme kabina statysim. 4u.gif Gerai, jei jusu vyras moka normaliai issimaudyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2008 12 12, 16:00)
Pasakykit man blondinei, va toks klausimas iškilo  biggrin.gif
Bide vietos neužtenka pasidaryti, galvoju ta dušiuką prisikonstruot, tik kiek aš juos čiupinėjau parduotuvėj, tai ten tik viena knopkyte yra, kad vandeni paleisti... negi, tik saltas vanduo ten tepasijungia? taigi gali dubse nušalt  doh.gif o jei tik karšta - nudegt  lotuliukas.gif
Nu gal juokingai skamba, bet tas klausimas ramybės neduoda jau kelias dienas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip aš įsivaizduoju tai toks dušiukas jungtūsi prie kriauklės ar kokio kito maišytuvo ir ant to maišytuvo nusireguliuotum vandens srautą. Na kaip paprastas dušas, ant jo irgi juk nėra kaip reguliuot vandens šiltumą. Tikiuosi suprantamai paaiškinau. Šiaip pati net nemačiau pardėj tokio daigto, bet manau kad tokiu principu turėtų jis veikt mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 12 12, 19:46)

Kaip idomiai atrodo bigsmile.gif Tik tos spalvos jauciu dabar Lietuvoje kas antruose namuose voniose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 08, 10:11)
gal kazkam pravers. siauras ir ilgas vonios kambarys.
vaizdas pro duris smile.gif
vaizdas is duso kabinos...

MAMICY, man labai aktualus jusu duso kambario isplanavimas thumbup.gif . Tik pas mus patalpa 1,48 x 2,35 , be to dar sone atsimes sienele ~ 13 cm, ant kurios kabinsis kriaukle ir klozetas, taigi lieka labai minimaliai.
Noreciau paklaust, ar tu dabar jau realiai matydama savo patalpa, manai, kad istrizai sudetos plyteles optiskai didina patalpa (labai aktualu!) , ir ar nemanai, kad grindu plyteles butent del tos pacios priezasties labiau tiktu sviesios g.gif ?
Tavo foto kriaukle vizualiai atrodo telpa tarp sienos ir duru, bet is tikruju turbut "uzeina" ant duru ar ne? Gal galetum pasakyti, kiek mazdaug cm yra nuo duru apvado iki sienos (tos, kur kriaukle) ir kokio plocio yra duru anga ?
is tiesu, as del savo duso kambario esu labai susirupinusi, nu atrodo, kad niekas netelpa, o va pasiziurejus i tavo foto - viskas normaliai 4u.gif .
Atsakyti
Nanda joo kazkaip pavyko issireikalaut bigsmile.gif cool.gif ,kad is po maudymosi net lasus nusivalytu.. biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 03, 17:10)
jau kazkurioj temoj rasiau, bet musiskis nemazas veidrodis skilo praktiskai iskart... pas uosvius irgi skiles... todel kabinciau tik pakabinama... o tas pakeitimas tai toks dalykas... kol prisiruosi...

O pas mus, zinokit, jau 15metu didelis veidrodis iklijuotas, ir neskilo, tfu-tfu ax.gif
Atsakyti