Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Mano langai taippat y gatves puse,bet stikla rinkausi yprasta,toletas tolokai nuo lango,tad niekas-nieko nematys rolleyes.gif ,ant palanges pristatysiu gelyciu..uzuolaida tik naktine.
Atsakyti
Sveiki,

gal žinot, ar ant visų vonių galima montuoti sieneles? Labai norim tokios vonios - issirinkom Ravako Rosa, bet po dideliu ir issamiu skaiciavimu nusprendem, kad nelabai ji pas mus telpa... blush2.gif

Kita, kuria žinau su sienele - irgi Ravako Be Happy, bet kad ji man tokia labai nepatogi atrodo... verysad.gif

Dabar galvoju, kad būtų neblogai dėti paprastą tiesią vonią, bet nzn, ar turi būti kažkokie specialūs reikalavimai, kad po to eitų uždėti sienelę?.

sveiki,
as ir pagaliau pajudejau su vonios remontu biggrin.gif ir kaip tik turiu vonie BE HAPPY is ravak, ir ten tikrai montuojasi sienele.kataloge yra 4u.gif ir man visai patogi, na paziuresiu kai pradesiu naudot 4u.gif
o as noriu klausimeli uzduot.ar butina deti tuos plastikinius kampelius prie plyteliu?man meistras sako, kad dabar jau ju niekas nebededa, plyteles graziai suleidzia g.gif as nesu maciusi realiai, tai man idomu, kaip atrodo g.gif esu maciusi zurnale, kad tu kampiuku nebuvo, bet zurnalas yra zurnalas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse555: 17 gruodžio 2008 - 15:14
na mes gal i nebutumem deje tu metalines spalvos kampeliu tarp plyteliu, taciau viskas atsireme i finansus, nes meistras nezmoniskai uzsiprase litu uz apdaila be kampeliu. tiesiog pagalvojom, kad neverta permoketi uz toki nezymu dalyka
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 12 17, 15:25)
na mes gal i nebutumem deje tu metalines spalvos kampeliu tarp plyteliu, taciau viskas atsireme i finansus, nes meistras nezmoniskai uzsiprase litu uz apdaila be kampeliu. tiesiog pagalvojom, kad neverta permoketi uz toki nezymu dalyka

as ir nesu macius gyvai, o ar graziai atrodo (na nekreipiant demesio i kaina ax.gif ), geriau, nei su tais kampuociais g.gif ?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar siek tiek naujoviu mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aukse555 @ 2008 12 17, 16:12)
Sveiki,

gal žinot, ar ant visų vonių galima montuoti sieneles? Labai norim tokios vonios - issirinkom Ravako Rosa, bet po dideliu ir issamiu skaiciavimu nusprendem, kad nelabai ji pas mus telpa... blush2.gif

manau, kad galima priderinti.. ax.gif pvz.: pas mus tiesi (staičiakampė) Villeroy vonia, o pertvarą užsakėm iš Baltijos brastos. Sienelė tvirtinasi prie sienos, o ne vonios, su vonia ji "liečiasi" gumine juostele mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Cobre,2008 12 17, 23:33]
user posted image

sis vonios interjeras l.l.l.grazus.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 12 17, 16:47)
as ir nesu macius gyvai, o ar graziai atrodo (na nekreipiant demesio i kaina  ax.gif ), geriau, nei su tais kampuociais  g.gif ?

kad graziai atrodo tai faktas, tik klausimas ar meistras padarys kokybiskai
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 12 18, 00:33)

Is kur gaut toky daikta.... bigsmile.gif bigsmile.gif

Ir turbut pirma kart matau,kai vonioje normalus stalciai,o tai visur na, jau tokie,kad muilas vos telpa,o ka jau kalbet apie ranksluoscius (cia ketvirta foto) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 12 18, 00:33)

ir as tokio noriu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 12 18, 08:32)
kad graziai atrodo tai faktas, tik klausimas ar meistras padarys kokybiskai

tai va, cia tikrai rizikos yra - kaip padarys ? nebent nemoketum tol, kol idealiai nepadarytu wink.gif .
Atsakyti