Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

sveikos, merginos, gal turite kokių gerai dirbančių santechnikų? labai reikia, bet patikima sunku rast, viena turėjau, tai kartą radau patvinusį butą verysad.gif daugiau taip nenoriu.
Atsakyti
Meistras man bando yrodyti,kad y tualeta ir vonie deti matiny langa g.gif Bet man paprastas langas zymiai graziau bigsmile.gif O kaip manot ju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 16, 16:18)
Meistras man bando yrodyti,kad y tualeta ir vonie deti matiny langa  g.gif  Bet man paprastas langas zymiai graziau bigsmile.gif  O kaip manot ju? 4u.gif

man graziau paprastas, sau dejau irgi paprastus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 16, 17:18)
Meistras man bando yrodyti,kad y tualeta ir vonie deti matiny langa  g.gif  Bet man paprastas langas zymiai graziau bigsmile.gif  O kaip manot ju? 4u.gif

jei meistras neturi kitu argumentu, kaip tik "graziau", tada man idomu, ar tas meistras ruosiasi gyventi pas jus, o gal jis jusu vyras? g.gif tada jau reiktu jums tarpusavyje issiaiskinti. jei vis tik jis nera tas, kuris vaikscios kasdiena i jusu vonia , tada jo grozio supratimas neturetu jums rupeti. jei matiniam langui meistras turi kazkokiu kitu argumentu, reikia isklausyti ir ramiai apsvarstyti, gal jis vis tik teisus. jei tie argumentai yra jums neitikinami ar nesvarbus, velgi, darykite, kaip jums atrodo geriau/graziau.
grazumas grazumu, bet juk jei situacija yra tokia, kad matinis langas yra geriausias sprendimas, tada su liudesiu atsisveikini su skaidriu stiklu. Nezinant jusu situacijos sunku ka nors patarti, gal jus paskui gailesites, kad kazko paklausete. O jei tik del grozio, tai nejau, jei dvi trys merginos pasakys, kad joms matinis graziau, tai ir jus taip darysite? o paskui ateisburys draugu ir pasakys, kad be reikalo dejai matini, juk skaidrus geriau, tai kas tada? keisite? del grozio draugu nerasite schmoll.gif mirksiukas.gif
o jei parasysite, kokius argumentus meistras jums isdeste, siulydamas matini stikla, vat jau tada ir galesim padiskutuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
na mes irgi vonioje desim matini langa ir tikrai ne del to, kad mum jis graziau.. tiesiog vonia pirmame aukste ir nesinoretu kad kaimynas ziuretu ka as ten veikiu biggrin.gif tai jei pas jus panasi situacija gal del to meistras jum taip ir bando patart.. nors aisku visada galima zaliuzes uzkabint.. ai nezinau biggrin.gif bet as desiu matini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 12 12, 19:46)

idomiai atrodo vonia bigsmile.gif
Atsakyti
As klausiu ne del to,kad nezinociau ko noriu,bet del to,kad suzinot kaip darosi kiti.Kokios klaidos jei pasidarai vienaip ar kitaip? Nes as net neturejau tokios minties,kad daryt matiny stikla.Galvojau tik apie langa per kury sklistu sviesa dienos metu,o atejus vakarui galima uzleist kazka,galimybiu milijonai bigsmile.gif Musu WC ir bus pirmam aukste,bet y kiemo puse ir jokie kaimynai nematys ka as veikiu ten biggrin.gif
O meistras (beje ne vyras tongue.gif ), tik ir argumentavo tuo,kad tipo ka nejau kiekviena vakara ten kazka traukinesi ant langu g.gif
Silumos ir salcio problemos susijusios su langu as manau neaktualu siais laikais cool.gif
Atsakyti
tokiu atveju as deciau paprasta stikla. ir uzuolaida, ar romanete, ar bambukines zaliuzes, prilkausomai nuo vonios stiliaus ir tai, kas jums grazu.

Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 16, 16:47)
O meistras (beje ne vyras  tongue.gif  ), tik ir argumentavo tuo,kad tipo ka nejau kiekviena vakara ten kazka traukinesi ant langu  g.gif 

tai kaip traukinesi kitur, taip ir vonioj.... o ko tas meistras gudruolis nepasiule pvz. elektros jungiklio su imontuotu distanciniu valdymu zaliuzems nuleisti, tai degant sviesa ir langas kartu uzsidengtu ir traukineti nereiketu...
4-a val vakaro (kai jau reikia sviesa degti) i vonia nuogas turbut neisi, o iejes uzsitrauksi uzuolaida, ir tada nors iki ryto gali plikas lakstyti...
o jei ant klozeto tupeti visai pries langa nereikia, tai irgi netrukdo g.gif , vistiek jei tai vonios k. tai nebus jau visi maza patalpa
ir paskutinis argumentas, jei langas i kiema, tai kokios problemos, o jei kas turi problemu ir lips per tvora pasiziuret ka jus vonioj veikiat, tai cia ju paciu reikalas biggrin.gif ....
o matini langa turbut vistiek noresis uzuoleidele papuosti, tai kaip tada kazi atrodys ax.gif ?
naturali sviesa ir naturalus vaizdas yra pats geriausias dalykas, jei nera butinybes ji uzdengti thumbup.gif .
musu kaimynai susidejo visus matinius stiklus i musu puse, tai as labai dziaugiuosi, kad jie musu nematys hihihi.gif , bet pati tai nesideciau schmoll.gif , nebent tai butu labai mazas wc su mazuciu langiuku ir visai zmonems ant tako.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 12 17, 00:30)
ir paskutinis argumentas, jei langas i kiema, tai kokios problemos, o jei kas turi problemu ir lips per tvora pasiziuret ka jus vonioj veikiat, tai cia ju paciu reikalas  biggrin.gif ....

lotuliukas.gif as ir apie tai buvau pagalvojus,bet nesipleciau biggrin.gif

Viskas aisku, jokiu problemu nera turint normalu langa vonioje.Nes galvojau gal mazu ka, koks neapgalvotas dalykas slypi tame g.gif Musu vonia iseis apie 6m2,tai kad vietos pasislept ir nesysiot pries langa tikrai yra kur hihihi.gif
Atsakyti
Naujakure, langas vonioje yra grazu, ir jei jis kiemo puseje ir nebus arti kaimynu smile.gif , kiek supratau, tai siulyciau tik paprasta stikla, dar gali su serksno plevele sugalvoti koki ornamenta ir uzsiklijuoti, taip bus kaip alternatyva ir matintas ir skaidrus, nes ornamentas bus matinis , o stiklas skaidrus, va tau ir iseitis. tik ornamenta gausi susikurti ir paprasyti kas reklamos srityje dirba issplateriuotu nu ir uzsiklijuoti bereiks . taip isgausi ir grozi. O ornamenta gali daryti pvz. kaip plyteliu koks dekoras jei yra, ar siaip koki geliu motyva, ar dar ka nors, cia jau tavo fantazija smile.gif
Atsakyti
na, musu vonios langas ne i kiemo puse, o pries kaimynus, dejom paprasta stikla ir zaliuzes smelio spalvos, kaip sienos plyteliu. Su vyru neatsidziaugiame savo jaukiu vonios kambariu. O zaliuziu uztraukimas ar atitraukimas, na, sorry, bet as nelaikau to varginanciu ar daug laiko atimanciu darbu. o vat matinio stiklo ar su serksnu nenorejau, man kazkaip jis ne prie sirdies, vis tiek norisi ant stiklo del jaukumo kazka pakabinti...
Atsakyti