Labutis visoms
as cia tyliai tyliai su jumis kuri laika buvau...ir dabar jau galiu pasigirti, kad jau turiu 10 dienu suneli

gime didelis 57 cm ir gavo 10 balu.
Taigi, noriu visas padrasinti-viskas isgyvenama ir pasiekiama!
Kadangi leidziantis fraksiparina man labai alergizavo, tai keiciau ji ziboru (jis, beje, ir pigesnis)..del kompensacijos nesitvarkiau, nes per velai jau suzinojau apie tokia galimybe..Sekmes jums visoms dideliausios!!!!
QUOTE(vaidute-mazute @ 2010 11 29, 21:16)
oi merginos vargstu..... echo dar nepadare, i londona nenuvykau

bet cia per 100 daktaru aplankiau ir ne kas.... jie neranda man afs, todel neskiria clexane, as tik kur is lietuvos turiu atsivezusi aspirina geriu, skambinausi i lt ar imanoma kad eme ir dingo afs????....po dvieju saviciu man jau pazadejo padaryti eho, tikiuosi viskas bus gerai, taip laukiu sio angelelio kuris dabar mano pilvukyje....tikiuosi viskas bus gerai, net nezinau ka man daugiau daryti, atrodo viska isbandziau, tik
Nestresuok, gerk aspirina ir lauk echoskopijos.. kai pamatysi sirdele, leiskis vaistus. Dziaukis, kad siuo metu tyrimai geri

ir afs dar nerodo savo nagu.
Cia mano toks patarimas butu..visai neprivaloma jo klausyti, jei ka.. Man mano gine (beje, turinti pripazinima ir super reputacija bei patirti su AFS nestukemis) patare-kai tik pamatysim sirdele, leidziames vaistus (aspirina liepe nutraukti) ir nebedarom jokiu afs tyrimu daugiau-t.y. nebemetom pinigu.. o Anglijoj nera galimybes be recepto isigyt siu vaistu?
Man buvo taip, kad po nesivystancio teigiamas buvo tik vienas rodiklis.. paskui visi neigiami, pries pat nestuma visi neigiami...o 7 savaiciu, jau AKA buvo dvigubai auksciau normos...taip kad... mistika kazkokia cia su tuo AFS...manau, jei jau jis buvo rastas kazkuriuo metu..tai nestumo metu jis suaktyveja.
Dabar del nerimo... nuo jo niekur nepabegsi..as jei buciau galejus tai buciau kasdien lakscius echoskopijos darytis. Kol judesiu nepajutau. O siaip mane isgelbejo Angel Sound prietaisiukas vaisiaus sirdeles duziams fiksuoti-kai tik uzpuldavo panika-pasiklausydavau ir nusiramindavau. Rekomenduoju toki isigyti

musu atveju, pasiteisina..gi negerai sitiek nervuotis. Linkiu sekmes!!