Vaidute_mazute, patarčiau dėl šventos ramybės nulėkti į rimtesnę ligoninę

čia panašiai, kaip kad aš gulėjau su savo pirmąją pradžioj mūsų miesto gin. skyriuje, o ten seselės net neįsivaizdavo , kaip leidžiami vaistai į pilvą

tai tu nerizikuok, ir nulėk į Londoną pasižiūrėti... nes leliukai tokios trapios būtybės...
tai, aš tau Rimimita norėjau patarti, kad geriau daugiua ir nepapulk pas ponią b., bet mačiau jau jūs čia anksčiau diskutvaot apie ją... spėjai pažinti, kas per žmogus...
KIKE, aš irgi turiu vienos geros genetikės iš Santariškių tel- ją man užrodė pats to genetikos skyriaus vedėjas, bet jei čia KMUK viskas bus ok, tai nurimsiu... aš prisiminiau, kad kai mes buvom pas tą genetikę, ji lyg ir išaiškino, kad neturėtų būti paveldimumo iš vyro tetos- mane tas labiausiai ir neramina... ai, mažiau galvokim visokių blogumų
beje, kiek čia yra pastoviai besilankančių

? KIKE, rimimita, lauruciukas22 jau žinau... Prei A kabineto kaip visuomet eilės, bet tai dar nereiškia, kad ten visos

- turbūt dauguma tyrimus darosi... prie manęs skambino viena dėl tyrimo ats, bet kaip supratau dar ne

, tai jai pakaks tik aspirino- Dieve, kaip faina, jei tik aišku viskas sėkmingai, be tų leidžiamų
gero savaitgalio