Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(rimimita @ 2010 11 26, 11:25)
Nu va ir man paskyre vaistukus  clap.gif  pirmadieni reikes skambintis i kmuk,klaust kada atvaziuot pasiimt  thumbup.gif
Tad mergaites tikrai verta vargt  mirksiukas.gif

sveikinu su pergale 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2010 11 26, 11:25)
Nu va ir man paskyre vaistukus  clap.gif  pirmadieni reikes skambintis i kmuk,klaust kada atvaziuot pasiimt  thumbup.gif
Tad mergaites tikrai verta vargt  mirksiukas.gif

Nuosirdziausi Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !

KMUK-e dabar vyksta sujudimas del sio kompensavimo tvarkos. Gydytojai rasys rastus, tik nzn tiksliai kur, greiciausiai i SAM, ar i VLK, kad butu supaprastinta tvarka siu vaistu kompensavimui.

Butu labai gerai, kad sekancios besikreipiancios, turincios AFS, del vaistuku kompensavimo, informuotu forumietes kaip sekasi tvarkytis si reikala. Tokiu budu padesime viena kitai - iveikti sunkumus.
Bukime pilietiskos mirksiukas.gif !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KIKE: 26 lapkričio 2010 - 16:28
sveikutės,

kadangi ir aš jau antrakartė nestuke.gif antifosfolipidinukė, tai ir man nuo šio antradienio pradėjo jau A. kompensuojamo Clexano tvarkymą thumbup.gif kadangi kitą vizitą paskyrė 18 sav, tai tuomet sakė jau turėtų būti ir vaistukai- taigi, bus tarpšventinė dovanėlė thumbup.gif tik dabar drąsiau prisijungiau, kai pasakė, kad bent jau echo viską ok rodo, tik dar neramu dėl genetinių, kuriuos sužinosiu kt sav.

kol kas užsuksiu pas jus retai, nes ruošiuos savo ,,didžiosios" thumbup.gif primajam tortadieniui wub.gif wub.gif kai įėjom pas A su mergeite, tai biskiuką prašovė su mergaitės amžium, o aš jau galvojau kad kalėdinį gimtadienį tikrai prisimins, bet kur ten tiek visko prisiminsi... ten dar KMUK susjudimas ir dėl kitų nemalonių su A. susijusių reikalų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 26 lapkričio 2010 - 17:25
QUOTE(sidrulka @ 2010 11 26, 18:23)
sveikutės,

kadangi ir aš  jau antrakartė nestuke.gif  antifosfolipidinukė, tai ir man nuo šio antradienio pradėjo jau A. kompensuojamo Clexano tvarkymą  thumbup.gif  kadangi kitą vizitą paskyrė 18 sav, tai tuomet sakė jau turėtų būti ir vaistukai- taigi, bus tarpšventinė dovanėlė thumbup.gif  tik dabar drąsiau prisijungiau, kai pasakė, kad bent jau echo viską ok rodo, tik dar neramu dėl genetinių, kuriuos sužinosiu kt sav.

kol kas užsuksiu pas jus retai, nes ruošiuos savo ,,didžiosios"  thumbup.gif  primajam tortadieniui  wub.gif  wub.gif  kai įėjom pas A su mergeite, tai biskiuką prašovė su mergaitės amžium, o aš jau galvojau kad kalėdinį gimtadienį tikrai prisimins, bet kur ten tiek visko prisiminsi...  ten dar KMUK susjudimas ir dėl kitų nemalonių su A. susijusių reikalų  doh.gif

nu reik tiketis kad bus viskas gerai 4u.gif
O kita vizita paskyre A., ar cia 18sav darysies genetini tyrima? nes as kai genetini dariaus pas norkiene 13saviciu, tai man sake 18sav turi ziureti mano mieste echo, o jei kas nors itartina, tai tik tada i kmuk g.gif man idomu ar neturetu 18sav genetini tyrima daryt taipat kmuk? g.gif
Ir kas dar per nemalonus reikalai A? nes man blauzdziuniene tiesiai sviesiai pasake, kad A uzsieme kazkokia nesamone del AFS, ir dabar daug moteru del to tiriasi. tipo geriau kad jos nezinotu apie savo ligas ir jom galvu nekvarsintu blink.gif
Atsakyti
aha, sakė bus antras genetinis (jei nereikės dar atvykti anksčiau pirmojo kartot doh.gif )

ne te, kiti nemalonumai, dėlgimdymo traumos prie A...... ai, nepasakosiu nieko... čia jau per kelis forumus nuksmbėjo.... nesigąsidnkit, jums viskas bus ok thumbup.gif

o tai Abraitis gal užsiėmęs būtent to palengvinto kompensavimo tvarkymu...

o tu rimimita lankais pas Blauzdžiūnienę? schmoll.gif ar tik tą vieną kartą buvai pas ją?
Atsakyti
Negaliu pasakyti ar A. itrauktas i kompensavimo paprastesni tvarkyma. Manau, kad kazkiek itrauktas, bet daugiausia tai administracija...

Jeigu tyrinejates genetiskai, galiu parekomenduoti kreiptis pas Santariskiu genetikus (vienos turiu ir mob. tel.). Juolab jeigu skiria 18 sav.echo pasidaryti savo mieste, o Jums neramu. Per si nestuma pakliuvau pas labai thumbup.gif gyd., kadangi vaziavau ne viena karta, tai ~30 sav. padare ne tik2D, bet ir 3D formatu (nemokamai). Jausmas nepakartojamas... Santariskese genetinio istyrimo laikas siek tiek skiriasi nuo KMUK. Santariskese pirmasis istyrimas 17-18 sav., bet tiria ir iki 22 sav. jeigu ka, pakartotinai ~26-28 sav. Krauja tiria del Dauno sindr., Edvarsono ligos ir nesandaraus stuburo kanalo. Tai eilinis nesciosios genetinis istyrimas. O jeigu yra tam tikru nusiskundimu nzn koks butu detalesnis istyrimas. Jie tada jau pasakytu. As pati, nors ir buvo daryta KMUK genetiniai tyrimai (atsakymai buvo kaip ir geri) kreipiausi ten daugiau is smalsumo ir kad KMUK-e buvo neistirta del nesandaraus stuburo, o Santariskese zinojau, kad istiria.
Mums laikas atsipusti nuo rupesciu ir ramiai auginti pilvukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KIKE: 26 lapkričio 2010 - 20:47
sveikos merginos as sioj temoj naujoke:) esu antifosfolipidinuke ir laukiuosi nestuke.gif thumbup.gif tik dabar labai bijau doh.gif esu anglijoje, o cia daktarai ne kokie.....man dabar 7 savaites, kai buvau pas dakatara viska paasikinau, atsinesiau ambraicio tyrimus ir rekomendacijas gydymo priziurejimui, o jiem tie popiereliai nieko verti...eme krauja is naujo kad tyrimus atlikti, siandien paskambino is poliklininkos del tyrimu atsakymo tai tipo ten visi tyrimai geri bet vienas blogas, nieko daugiau nepaasikino, sako pirmadieni daktaras paskambins, net neleido uzisregistruoti, tipo ner reikalo daktaro trukdyti... g.gif doh.gif is vis daugiau man nieko nedre ir netikrino, nei echo, nei slapimo....nieko nesuprantu mane mildwife priims tik gruodzio 14 tai man jau bus 9-10 svaite, o i pacia ligonine gavau siuntima tai si vis tik gruodzio 30 kai man bus 12 savaiciu, ir viskas tipo laukti...o ambraitis parases kad 6 nestumo savaite reik echo daryti ar vaisius vystosi ir ar vietoje doh.gif o dar siandien dar pasirode tokios neaiskios rudos spalvos isskyros, galvoju gal vaziuoti teisiai i ligonine? as gyvenu 250km nuo londono, zinau kad ten yra speciali poliklinika gal man ten reik nuvaziuoti,zinau kad yra ir lietuviu poliklininka ten, ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 11 26, 19:20)

o tu rimimita lankais pas Blauzdžiūnienę?  schmoll.gif  ar tik tą vieną kartą buvai pas ją?

as pas blauzdziuniene buvau tik del vaistu kompensavimo, o lankausi musu mieste privaciai pas giniu. Tai kaip supratau, kad vertetu genetini atlikti kmuk? g.gif tai reik bandyt nesiregistruot pas norkiene doh.gif
Atsakyti
Vaidute_mazute, patarčiau dėl šventos ramybės nulėkti į rimtesnę ligoninę 4u.gif čia panašiai, kaip kad aš gulėjau su savo pirmąją pradžioj mūsų miesto gin. skyriuje, o ten seselės net neįsivaizdavo , kaip leidžiami vaistai į pilvą doh.gif tai tu nerizikuok, ir nulėk į Londoną pasižiūrėti... nes leliukai tokios trapios būtybės...

tai, aš tau Rimimita norėjau patarti, kad geriau daugiua ir nepapulk pas ponią b., bet mačiau jau jūs čia anksčiau diskutvaot apie ją... spėjai pažinti, kas per žmogus...

KIKE, aš irgi turiu vienos geros genetikės iš Santariškių tel- ją man užrodė pats to genetikos skyriaus vedėjas, bet jei čia KMUK viskas bus ok, tai nurimsiu... aš prisiminiau, kad kai mes buvom pas tą genetikę, ji lyg ir išaiškino, kad neturėtų būti paveldimumo iš vyro tetos- mane tas labiausiai ir neramina... ai, mažiau galvokim visokių blogumų

beje, kiek čia yra pastoviai besilankančių nestuke.gif ? KIKE, rimimita, lauruciukas22 jau žinau... Prei A kabineto kaip visuomet eilės, bet tai dar nereiškia, kad ten visos nestuke.gif - turbūt dauguma tyrimus darosi... prie manęs skambino viena dėl tyrimo ats, bet kaip supratau dar ne nestuke.gif , tai jai pakaks tik aspirino- Dieve, kaip faina, jei tik aišku viskas sėkmingai, be tų leidžiamų smile.gif

gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif saunu,kad forumas atgijo smile.gif as ejau pas ponia B doh.gif kosmaras.o man su genetiniais tyrimais buvo taip,norkiene daro iki 13sav.6d pas mane buvo 14sav 1d.bet apziurejo dave siutimuka i konsultacine poliklinika pas jos genetikus papuoliau pas sereikiene ir ji parase kokius tyrimukus darytis.visi tyrimai super.kadagi esu rizikos grupeje gavau dar viena tyrimuka is gyd,Taraseviecienes del spaudimo 22sav.tyrimai puikus,tai darbar pas ja 27savaiciu.ji taip pat dare echo ir jokiu pakitimu nerado,tiek placentos tiek vaiko kraujotaka sake,kad gera.
Atsakyti
Vaidute-mazute,
kaip Tau sekesi pasidaryti echoskopija? Gan sudetinga situacija, zinant UK medicina ir turint tokia diagnoze... Cia LT kas tik truputi neaisku, tuoj padaro echo, o ten nesimeto. bet gal, kai rizikingas nestumas, kitaip ir ten elgiasi? smile.gif

Ziuriu, kaip greitai visu pilvukai auga... 4u.gif Man jau paskutines dieneles.

Sidrulka, Tavo dukryte zieminuke. Kaip sekesi saugotis nuo ligu, ziemoti su tokiu mazu leliuku? Ar i lauka ejote? Turiu patirti, tik su pavasarinuke, tai buvo labai gerai auginti...
Atsakyti
sveikutės,

na, mes tfu tfu tfu dar aplamai tik vieną kartą sirgę ir tai balandžio mėn peršalimu...
o po gimimo nepamenu po kiek laiko pirmą kartą išnešiau į lauką, bet daktarė leido eiti į lauką berods esant iki -5 ar iki -10 C šalčio, o kadangi mes gyvename pirmame aukšte, tai kartais išlėkdavom trumpam arba su vežimu, arba paskui įsigudrinau išnešti su nešykle į nestiklintą balkoką 10-15 min... pridengdavau veiduką merliuku ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti