Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(sidrulka @ 2010 12 01, 23:23)
nes rizikuoti be vaistų, tai irgi rizikingas ,,žaidimas"... aš va jau du kartus ,,prižaidžiau" laukdama širdelės veiklos, o pasirodo reikėjo nuo pradžių...

Sidrulka, super naujienos, sveikinu bigsmile.gif 4u.gif Bus dukrytei brolis arba sesė wub.gif

Gal patikslintum, nuo kokių pradžių - nuo teigiamo nėštumo testo, ar net po ovuliacijos vaistukai reikalingi? Čia aš klausiu apie tavo patirtį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2010 12 02, 15:16)
*fėja*,
dideliausi sveikinimai susilaukus sunelio  4u.gif  4u.gif  4u.gif !

Aciu aciu smile.gif kazkada rasiau, kad genetikos centre man uzgarantavo, kad bus mergaite lotuliukas.gif gerai, kad ne pagimdziusi suzinojau, jog visgi berniukas....(kiek anksciau gydytoja pasake, kad nieko mergaitisko nesimato biggrin.gif) nes ir siaip sokas buvo smile.gif vat ir pasitikek tais gydytojais ax.gif
Tau jau irgi neuzilgo smagioji diena, kiek pamenu? Laikau kumscius!!
QUOTE(lauruciukas22 @ 2010 12 02, 18:29)
as taip pat prisidedu prie sveikinimu 4u.gif

Aciu 4u.gif Linkiu ramaus nestumo ir lengvo gimdymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2010 12 02, 22:53)
Sidrulka, super naujienos, sveikinu bigsmile.gif  4u.gif Bus dukrytei brolis arba sesė wub.gif

Gal patikslintum, nuo kokių pradžių - nuo teigiamo nėštumo testo, ar net po ovuliacijos vaistukai reikalingi? Čia aš klausiu apie tavo patirtį 4u.gif

sveikutės,

nuo teigiamo nėštumo testo, nes tiesą sakant nei vienas , nei kitas nebuvo labai planuoti ax.gif ax.gif ... o aspirino prieš tai iš vis nė vieną kartą nebuvau gėrusi... tik prieš tuos nesėkmingus kartus, kai labai planuodavom...

kažin kaip sekas vaidutei_mažutei..? taip staiga prapuolė ir nieko nebeparašo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 06 gruodžio 2010 - 22:53
labukas 4u.gif kazin kaip kitoms sakasi tvarkyti popierius del kompensavimo smile.gif
Atsakyti
sveikos,

man tvarkomi- A. žadėjo pranešti, kai jau viskas bus tvarkoj. tai taip tikiuosi, kad bus prieš Naujus metus...

O kaip jūsų pilvinukams sekasi? kaip jaučiatės mamytės? kaip sekas leistis vaistukus? apsieinat be mėlynių?- aš tai nlb... na, ta prasme yra mėlynių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 12 09, 18:07)
sveikos,

man tvarkomi- A. žadėjo pranešti, kai jau viskas bus tvarkoj. tai taip tikiuosi, kad bus prieš Naujus metus...

O kaip jūsų pilvinukams sekasi? kaip jaučiatės mamytės? kaip sekas leistis vaistukus? apsieinat be mėlynių?- aš tai nlb... na, ta prasme yra mėlynių  ax.gif

labukas smile.gif pas mane pilvas kaip margutis biggrin.gif ten duri ten turi jau visur skauda doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif nuo kikes visoms linkejimai 4u.gif greiciausiai ryt jau supuos savo stebukliuka smile.gif paruosemieji saremiai tesesi apie 2savaites,o veiklos nera tai darys cezari smile.gif
Atsakyti
ohoho kokios nauienos thumbup.gif tai perduok ir tu Kikei kuo šilčiausius linkėjimus thumbup.gif ir jai bus voe ne Kalėdinis stebuklas thumbup.gif thumbup.gif o ji kur KMUK?
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 12 16, 18:09)
ohoho kokios nauienos thumbup.gif  tai perduok ir tu Kikei kuo šilčiausius linkėjimus thumbup.gif  ir jai bus voe ne Kalėdinis stebuklas thumbup.gif  thumbup.gif  o ji kur KMUK?

jo kmuk kita savaite varysiu pati i kloinikas tai pas ja tuo paciu uzuksiu smile.gif butinai perduosiu smile.gif
Atsakyti
Čia ji mūsų kovotoja thumbup.gif jei ne ji, tai kažin ar kuri būtumėm atsikapstę, kad Clexanas kompensuojamas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 12 16, 20:18)
Čia ji mūsų kovotoja thumbup.gif  jei ne ji, tai kažin ar kuri būtumėm atsikapstę, kad  Clexanas kompensuojamas thumbup.gif  thumbup.gif

tai jau tikrai smile.gif
Atsakyti
sveikinu sulaukusias savo mazyliu wub.gif kaip faina wub.gif
na o as jau pries savaite gavau savo vaistukus ax.gif uzteks visam laikui ax.gif aciu kikei uz paskatinima 4u.gif
Atsakyti