Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

Juk po orkaite buna stalciukas keptuvems, tai va-jis pas mane ne po orkaite, o virs jos:))). Tikejausi apsieiti gyvenime be orkaites ir dariausi stalciu bloka, veliau atsiprasiau orkaites smile.gif, o stalciai leidzia laika rusyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 04 11, 13:34)
.... bet is tiesu pastebejau, kad visai patogu gaminant, pasideti tam kartui koki maisiuka ir, kol pagamini, tarkim, vakariene, viska mesti i ji, o paskui ismesti maisiuka.. na, cia kaip kas iprates yra smile.gif

va, va... ir as taip pat. su tais maisiukais....
man patogiau kai jis salia ant darbastalio kol vyksta visas gaminimo procesas. o tada jau ismetu su visu tuo maisu i siuksledeze. arba pasistatau koki plastmasini (kad ir nuo silkes) kibireli...

tai ir suzavejo ta ideja su ta imontuota mini siuksledeze. bet zinoma jei su vieta virtuveje striokas ir kiekvienas centimetras aukso vertes, tada tai - prabanga.

bet pati ideja, kad galima ir taip, visai nebloga mano akimis ziurint.

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 04 11, 10:45)
Man atrodo kad stalciau aplamai virtuveje patogiau nei spinteles (gal kaip tinginciai lankstytis  biggrin.gif ). Bet jauciu pinigine israiska tokia ideja nenudziugins....

drinks_cheers.gif aš dėsiu visur tik stalčius smile.gif

Lilita, ačiū už komentarą 4u.gif reiškia ir aš nebijosiu daryt įrankių stalčių po kaitlente thumbup.gif
Dar klausimėlis ar kas nors darėte tuos "užslėptus stalčiukus"? tarkim iš išorės atroo vienas didelis stalčius (pas mane bus 1000cm), o jį atidarius už rankenėlės ištrauki mažesnį stačiuką? va tokį
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 04 11, 14:57)
va, va... ir as taip pat. su tais maisiukais....
man patogiau kai jis salia ant darbastalio kol vyksta visas gaminimo procesas. o tada jau ismetu su visu tuo maisu i siuksledeze. arba pasistatau koki plastmasini (kad ir nuo silkes) kibireli...

As dar savo virtuve tik planuoju bet ta ideja su siuksledeze man labai patinka thumbup.gif Tikrai turetu but patogu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2009 04 09, 21:52)
čiau jau nuo įpročio priklauso. aš išmečiau džiovyklę, ji man buvo nereikalinga ir name virtuvėje jos nebus, jau daugiau nei 5 metai gyvenam su indaplove, tokie jau ipročiai susiformavę. jei išplauni pavienį induką, tai ir iššluostai.

o nebėra tokių puodų, kuriuos reikia rankomis plauti? ar stiklainių kokių? kažkaip seniau reikėdavo nemažą dalį indų išplauti rankomis... aš tik girdėjusi apie tai, indaplovės neturėjusi rolleyes.gif

QUOTE(jblmami @ 2009 04 09, 22:39)

Bet va gailiuosi, kad nepasidariau integruoto i satalvirsi indaplovio dozatoriaus. Nu galima butu padeti istaisyti, bet nesiryztu dabar virtuvej granite skyle grezti. Nes dulkiu bus be proto

o mes dabar turim tokį dalyką, tai antrąsyk nebedarysim. dėjom kokybišką, metalinį, franke. tai žarnelė viduje, ir pompytės mechanizmas sugedo po poros metų. o naują nusipirkt, reikia užsakinėt spec. užsakymu, kaina didelė, laukti daug savaičių. na, pas jus gal greitai tas pakeitimas būtų...
plius, reikėdavo pataikyti nusipirkt reikiamo tištumo indų ploviklio, nes dauguma per tiršti.
nors kol naudojomės, tai buvo super dalykas, tikrai. bet va, sugedus, LT problema pakeisti.

QUOTE(Lillita @ 2009 04 10, 15:20)
tiesiog cia Jums asmeniskai, gal kam pagelbes

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lillita @ 2009 04 11, 13:34)
logika tame, kad nereikia gaminant nuolat atidarineti siuksliu dezes, kaip jau minejau, si siuksliadeze yra momentinio naudojimo, joje nereikia LAIKYTI siuksliu. as tokios neturiu, bet is tiesu pastebejau, kad visai patogu gaminant, pasideti tam kartui koki maisiuka ir, kol pagamini, tarkim, vakariene, viska mesti i ji, o paskui ismesti maisiuka.. na, cia kaip kas iprates yra smile.gif

šitą dalyką turi draugės mama įsirengusi, tai labai patenkinta. sakė, nereikia dėl trupinėlio kaskart į šiukšlių dėžę lenktis (pas ją spintelės po plautuve)

tiesa, su artėjančia gražia švente - Šv. Velykom! Gražių, tvirtų, smagių margučių!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 04 11, 08:33)
Man asmeniškai tos rozetės darbastalyje yra gražu vien dėl to, kad nuleidus jų kaip ir nesimato, o siena gražiau atrodo be rozečių. Tačiau kaina, vietos taupymas daug ką apsprendžia taip pat.

Tik man dar vienas klausimas kyla g.gif . O kai su arbatinuku, tosteriu(pas mane dar radija ir telefonas)? Tai ka kiekviena karta atjungi ir laido galas guli ant stalo, bet uztat rozetes paslepi?!! g.gif
Viena pasiziureti baldus parduotuvej, o visai kas kita kai naudojiesi.
Tas pats ir su ta mini siuksliu deze. Kai skirstomos siuksles, ji visikai nepraktiska. Nebent 4 tokias reiktu susideti doh.gif . Man darbastalio ir vietos spintelese gaila. Plius valymas apie visokius dangciukus ir krasciukus schmoll.gif .
Atsakyti

Labas virtuvių kūrėjoms 4u.gif

Sakykit, o 'nuo ko' Vilniuje pradėti ieškoti kas galėtų paprojektuoti ir pagaminti baldus rolleyes.gif Patogius, kokybiškus ir ne super brangius. Kur jūs užsisakinėjate, gal galit ką rekomenduoti g.gif
Firmų-firmelių, meistrų-meistrelių, bet visi giriasi, sudeda gražiausias foto iš kurių nepasakysi kiek ilgai tie baldai 'laikys' unsure.gif
Virtuvytė nedidelė (3.3x2.6), bet norisi, kad viskas tilptų ir funkcionalu būtų g.gif Na, noriu labai optimistiškai ax.gif

Gal ką žinote apie firmas "Sostinės baldai", "Titlis","LT baldai"?

Esu palikta likimo valiai rūpintis tuo viena (o nelabai dar ką ir išmanau, nuo inf-jos gausos galva sukasi unsure.gif Prisirašiau visokių pavadinimų beskaitydama..apie plokštes, furnitūrą ir t.t, ir pan.), viziją maždaug turiu ko norisi...bet kur įgyvendinti nepermokant ir kad būtų gerai unsure.gif
Atsakyti
Su Šv. Velykomis 4u.gif

QUOTE(Diija @ 2009 04 11, 14:03)
Dar klausimėlis ar kas nors darėte tuos "užslėptus stalčiukus"? tarkim iš išorės atroo vienas didelis stalčius (pas mane bus 1000cm), o jį atidarius už rankenėlės ištrauki mažesnį stačiuką? va tokį

Nesidariau dar, bet mano projekte tokie yra du. Manau, daug gražiau, nei mažyčių matomų prisidaryti skirtingų dydžių ir pločių.
Dėl patogumo kaip, tai galėtų pakomentuot kas turi, man irgi labai aktualu 4u.gif

QUOTE(jblmami @ 2009 04 11, 17:52)
Tik man dar vienas klausimas kyla g.gif . O kai su arbatinuku, tosteriu(pas mane dar radija ir telefonas)? Tai ka kiekviena karta atjungi ir laido galas guli ant stalo, bet uztat rozetes paslepi?!! g.gif

Aš turiu tokią mintį, kad pasidaryti dviejų skylių rozetę sienoje arbatiniui ir kavos aparatui, bet numačiau vietą, kur šaldytuvas viską uždengs. O šitą įleidžiamą norėčiau turėti fritiūrinei, sulčiaspaudei, kombainui ir t.t. viskam, ką jungsiu daug rečiau ir kas nestovės ant darbastalio kasdien.
Atsakyti
Kas dėl užslėptų stalčiukų, tai pas mane jis bus tik po plautuve, kadangi nusprendžiau, jog kasdienius įrankius patogiau išiminėti iš "tiesioginio" stalčiaus, todėl derindama visą virtuvę pasirinkau trijų stalčių kombinaciją visoje apatinėje virtuvės dalyje (išskyrus indaplovę ir vieną kargo skyrių) smile.gif
Atsakyti
Visas su Sv. Velykom 4u.gif

Dar del staciaus po kaitlente... Pas mane bus indukcine kaitlente ir jos naudojimo instrukcijoj nurodyta , kad toj vietoj kur galetu buti po ja stalcius, reikalingas ne maziau 5 cm vedinimosi tarpas. O jei as nedarysius tos vedinimosi angos, nes neisivaizduoju kaip tai galetu graziai atrodyti, o tiesiog padaryti stalciaus imitacija ir nedeti stalciaus dugno, gal issivedins per vidurini stalciu? g.gif Vienas pazystamas sake, kad po kaitlente man stalcius is vis netilps, nes ta vieta uzims pati kaitlente.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 04 13, 09:38)
.... O šitą įleidžiamą norėčiau turėti fritiūrinei, sulčiaspaudei, kombainui ir t.t. viskam, ką jungsiu daug rečiau ir kas nestovės ant darbastalio kasdien.

as manau, kod jos paskirtis buten tokia ir yra ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 11, 18:22)
o nebėra tokių puodų, kuriuos reikia rankomis plauti? ar stiklainių kokių? kažkaip seniau reikėdavo nemažą dalį indų išplauti rankomis... aš tik girdėjusi apie tai, indaplovės neturėjusi  rolleyes.gif

tai yra minimaliai, bet juos iškart iššluostai ir padedi į vietą, o kaip kitaip?
o stiklainius plaunu indaplovėje. šiaip čia yra įpročio ir dar nžn ko dalykas, nes žinau žmonių, kurie turi indaploves ir jų nenaudoja. man tai yra super dalykas be kurio jau neįsivaizduoju šeimininkavimo. bet diskusija ten buvo apie indų džiovykles, va jos man regis jau galima dėti turint labai didelę virtuvę, kur daug daug vietos.
mano virtuvėj bus viskas suskaičiuota.
beje bandysim įgyvendinti ir mini sandėliuko idėją, kaip ji pasiteisins nžn. gal kas turi , gal pasakyti atsipiepimų, tiesiog, kad nedaryti daug spnteliu ir pan bus nedidelis kambariukas, ar didelė spinta kaip čia pavadinti prilentyniuota, nu ale drabužinė tik virtuvėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzio ziedai: 13 balandžio 2009 - 14:16