Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

sveikos 4u.gif

gal ir diskutavot anksčiau ta tema, bet neturiu galimybių tiek perskaityt blush2.gif man reikia patarimo kokią vonią pirkti blush2.gif nes planuojam jau mėnesio bėgy pirkti, bet net neįsivaizduoju ką doh.gif reikia tokios, kuri nesibraižytų (teko girdėt ne vieną blogą atsiliepimą apie ravak), kur galėčiau ir purvinus smėliuotus vaikų rūbus plaut ir kibirą pasistatyt...
ačiū už nuomones išanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2009 03 18, 19:24)
sveikos  4u.gif

gal ir diskutavot anksčiau ta tema, bet neturiu galimybių tiek perskaityt  blush2.gif man reikia patarimo kokią vonią pirkti  blush2.gif nes planuojam jau mėnesio bėgy pirkti, bet net neįsivaizduoju ką  doh.gif reikia tokios, kuri nesibraižytų (teko girdėt ne vieną blogą atsiliepimą apie ravak), kur galėčiau ir purvinus smėliuotus vaikų rūbus plaut ir kibirą pasistatyt...
ačiū už nuomones išanksto  4u.gif

Galiu tik pasakyt, kad tokiu atveju akrilinės nesirinkčiau, jos braižosi, reikia pasaugoti nuo kibirų ir smėlio 4u.gif
Atsakyti
Nius mergaites smile.gif prasom i balsavima smile.gif

Kuri vonios varianta rinktumetes? smile.gif

1. Smelio spalva

user posted image

2. Smelio + pilka spalva

user posted image

3. Pilka spalva

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 03 18, 23:05)

1. Smelio spalva

2. Smelio + pilka spalva

3. Pilka spalva

Daug kas priklauso nuo konkretaus varianto (plano, išdėstymo, apšvietimo, langų ir pan.) ax.gif Jei renkantis konkrečiai iš paveikslėlių, jamčiau pirmąjį, nes jis šiltesnis ir malonesnis, kiti du paveikslėliuose atrodo gražiai, bet esu įsitikinusi, kad gyvai jie atrodytų niūrokai mastau.gif Kita vertus juos galima pagyvinti detalėmis ir rezultatas gali pranokti lūkesčius smile.gif
Atsakyti

1. Smelio spalva

2. Smelio + pilka spalva

3. Pilka spalva

šiaip mėgstu pilką, bet vien pilka man būtų niūroka. taigi, rinkčiausi antrą variantą, įdomus toks ir nelabai tradicinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 19, 00:55)
šiaip mėgstu pilką, bet vien pilka man būtų niūroka. taigi, rinkčiausi antrą variantą, įdomus toks ir nelabai tradicinis smile.gif

sutinku man irgi 1 vieta- 2 var. po to 1 variantas, o paskutinis lieka 3 v. smile.gif
Atsakyti

Man antrasis labiausiai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 03 18, 19:46)
Galiu tik pasakyt, kad tokiu atveju akrilinės nesirinkčiau, jos braižosi, reikia pasaugoti nuo kibirų ir smėlio  4u.gif

jei ne akrilinę, tai kokią? kokios firmos? neturiu apie tai jokio supratimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2009 03 19, 08:50)
jei ne akrilinę, tai kokią? kokios firmos? neturiu apie tai jokio supratimo  blush2.gif

Yra ketaus ar plieno... Kaldewei firmos lyg neblogos, atsiliepimus girdėjus esu. Nelabai ką ir galiu patart dėl kitokių vonių, nes mes patys tik iš akrilinių rinkomės 4u.gif
Gal kitos mergytės daugiau ką pasakys.
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 03 19, 00:05)

1. Smelio spalva

user posted image

2. Smelio + pilka spalva

user posted image

3. Pilka spalva

user posted image

Visos vonios mano skonio wub.gif ramių, pastelinių spalvų thumbup.gif super super thumbup.gif Aišku gražiausiai atrdodo antrasis variantas su V&B Pure stone kolekcijos keramika wub.gif O pati kokią keraminę santechniką išsirinkus?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 17, 15:06)

user posted image

wub.gif

QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 12:56)
Musu vonios kambary bus Pradyz gamintojoBambo kolekcija. Uzkniso rinktis ir emiau kas seniausiai buvo istrige. Dabar gal ir kitas jau rinkciausi.
user posted image
Dekoracijai emem tik tas kur istisai bambukai pavaizduoti, be tu virsuneliu. WC ir bide deze bus apklijuota mozaika Grindys ir sienos sviesios. Dusine ruda. Na ir dar siektiek pametyta zalsvos ir tos haki spalvos.

Cia as viena turbut busiu tokia netaupi ir visa kambari plytkom klijuosiu  tongue.gif

As tas plyteles ir buvau nusisziurejus pacioje pradzioje, kai dar vonios sienu nebuvo, o po to kazkaip persigalvojau ir nusipirkau kito gamintojo rusvas /rudas plyteles ...Balandi jau klijuosime, tai po to butinai pasirodysiu ax.gif
O mes ir visas sienas iki lubu plytelemis klijuosime, nors vonios kambariukas gan nemazas 7 kvadratu ax.gif

1. Smelio spalva

user posted image

As sita, man jis silciausias ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriuke...: 19 kovo 2009 - 10:20
Dovis super vonios spalvos wub.gif ,pas mus ir žaluma labai panaši bigsmile.gif mirksiukas.gif ,tik mes dėjom su baltom na jos nevisai baltos truputį į pilkumą rolleyes.gif Lauksim jūsų vonios kambario foto mirksiukas.gif
tiesa,pas mus visa vonia ir plytelėm biggrin.gif

o iš tų trijų vonių,man pirmoji visai jauki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 19 kovo 2009 - 10:23