Nezinau ar imanoma ka iziuret. Bet nezinau kaip foto padidint. As spaudziu Ctrl+ kartu ir puslapi pasididinu

QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 13:33)
siauliuose Kler prekiauja kanapoje antram aukste podesine

aha, reikia matines plytkas pirkt. nors į naujus namus pirkau bizgias

kler, lenkų - vokiečių gamintojas
http://www.egavis.lt...lonai/apie_kler
http://www.kler.pl/
Laimike, lauksim foto. Neturi tokio garinio aparciuko? As su juo visas siules valau. Karstu garu gan lengvai valosi. Reikia truputi pasveisti, bet ne taip kaip vien su vandeniu. Arba naudoju koki stipresni valikli, kad ir tulikams valyt
dar turiu toki Hagesan (Jupojoje pirktas)vonios valikli, irgi neblogai tarpus valo. Tik pas mane spalvoti, ne balti.
Papildyta:
oi pačiai juokinga...
Kazi kuri daugiau vargs ar tu su baltom, ar as su savo tamsiu kampuku
As sopke noriu pamatyt. Tingiu tam psl ieskot.
Pagyriau conditioner berniukus ir dingo
Gal daug skaiciuoja

Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2009 03 18, 13:41)

Kazi kuri daugiau vargs ar tu su baltom, ar as su savo tamsiu kampuku

As sopke noriu pamatyt. Tingiu tam psl ieskot.
Pagyriau conditioner berniukus ir dingo

QUOTE(laimikė @ 2009 03 18, 14:36)
dovis ,labai grazus vonios kambariai bus pas tave...spalvingi...man irgi patinka spalvos....
tik va is savo praktikos galiu pasakyti nedekite merginos baltu grindu
susidejom baltas blizgias plyteles su baltom siulem ,uzsiknisau besveisdama tarpus su dantu sepeteliu...aiksu jei nevyktu gal remontai gal taip neisnesiotu i ta vonia dulkes,bet dabar tai
o kita vonia plytines raudonos spalvosvisa ,su nedaug baltos spalvytes ideta bus...tai dabar irgi ziuriu siaubas kaip dulkes matos ant ju
vis nepataikau su spalva ,kuri nereikalautu daug valymo...
aisku kol namie sedziu tai galiu ir pasveisti ,bet dirbdama tikrai nespesiu....
mano vonia jau eina i pabaiga ,liko grindys ir apklijuoti pacia vonia
siaip dauguma cia siule dideles vonias neklijuoti visu plytelem ,maisyti su dazymais ,ar tapetais ,bet pas mane visa klijuota
gal ir bereikalo ...bet taip jau yra ir nieko nebepadarysiu 

tik va is savo praktikos galiu pasakyti nedekite merginos baltu grindu

o kita vonia plytines raudonos spalvosvisa ,su nedaug baltos spalvytes ideta bus...tai dabar irgi ziuriu siaubas kaip dulkes matos ant ju

aisku kol namie sedziu tai galiu ir pasveisti ,bet dirbdama tikrai nespesiu....
mano vonia jau eina i pabaiga ,liko grindys ir apklijuoti pacia vonia

siaip dauguma cia siule dideles vonias neklijuoti visu plytelem ,maisyti su dazymais ,ar tapetais ,bet pas mane visa klijuota

Nepabijojot kloti vonios blizgiomis plytelemis? Jos juk baisiai slidzios

QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 13:47)
Laimike, lauksim foto. Neturi tokio garinio aparciuko? As su juo visas siules valau. Karstu garu gan lengvai valosi. Reikia truputi pasveisti, bet ne taip kaip vien su vandeniu. Arba naudoju koki stipresni valikli, kad ir tulikams valyt
dar turiu toki Hagesan (Jupojoje pirktas)vonios valikli, irgi neblogai tarpus valo. Tik pas mane spalvoti, ne balti.
[

[
O KAS PER GARU APARACIUKAS...

QUOTE(deimi @ 2009 03 18, 14:13)
Nepabijojot kloti vonios blizgiomis plytelemis? Jos juk baisiai slidzios
Tikrai nera saugus reikaliukas,ypac kai namie yra mazu klecku
Mes buvom vienas linija tokiu nuziureja,bet isgirdau patarimu,kad be proto slidu,reikia visa vonia kilimukais iskloti 

nu nezinau jau 5 menuo vonioje tos plyteles nebuvo niekas slystelejes,kilimuka pametam ant zemes kaip maudos vaikinukai mazieji ,bet tam, kad nereiktu ant grindu lipti jiems...o siaip neslidu man visa...
viena beda blizgiu ,kad isvalisu perdaug dregnu skurliuku matos demes ....nes sildomos grindis dziuva greit ,ir lieka lasai ant ju

aisku galejo deti be tarpu ,bet dabar jau velu....
Nu va, as jau nustojau nervuotis del tu tamsiu plytku, o dabar vel is naujo pradesiu :lotuliukas
žinok nelabai ką užmatau brėžiniuose

paieškojau foto su sofom, kad nereiktų naujai fotkint. šiaip čia žinoma dukra buvo fotkinta su nauju žaislu iš kaziuko mugės

mes pirkom pufą, 2sėdę ir 2,5vietų sofutes. pirkom pačias pigiausias iš klero - bet man jos pačios paprasčiausios ir geriausios. o spalva man ypač patinka.
į bardaką virtuvėj nekreipt dėmesio

QUOTE(laimikė @ 2009 03 18, 13:38)
siauliuose Kler prekiauja kanapoje antram aukste podesine
kaios tikrai nemazos
na bent man

nu mes už tris daiktus mokėjom 4000 lt, tai sakyčiau nedaug

QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 13:47)
paskambink, primink

QUOTE(Žanė @ 2009 03 18, 15:02)
mes pirkom pufą, 2sėdę ir 2,5vietų sofutes. pirkom pačias pigiausias iš klero - bet man jos pačios paprasčiausios ir geriausios. o spalva man ypač patinka.
kol nebuvo vaiko, lentynėlėse buvo tvarka ir tik du dekorai
bet buvo senokai tai ir pamenu nuolaida dave 20proc.
paskambink, primink

paskambink, primink

tai gera kaina...as kakada ziurejau dar butui kaip iekojom odiniu baldu tai radau toki nepigu apie 10 tuks kainavo

DOVIS ,as tai nieko neupratau tuose brezinukuose

Ten yra viso vonios kambario isklotine. Kai as zinau kas ir kur, tai lengva susigaudyt.
Dabar bus per didelis vaizdelis
Jei erzina isimsiu

Jei erzina isimsiu

QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 15:55)
Ten yra viso vonios kambario isklotine. Kai as zinau kas ir kur, tai lengva susigaudyt.
Jei erzina isimsiu

Jei erzina isimsiu

nu ja, supratau

aš turbut taip nebūčiau komponavusi, na, tokiais rėmais ir keturkampiais. dėčiau plyteles plokštumomis - vieną sieną - viena spalva, kitą - kita. boksą mozaika patinka
QUOTE(Diija @ 2009 03 18, 12:27)
Ačiū už naują temelę
sakai viena? nu ir gerai, man patinka būt išskirtine
O jei rimtai, tai galiu duot mob nr vadybininko, su kuriuo aš bendravau. Labai normalus vaikinas, viską paaiškina, sužino, informuoja ir t.t.
...

O jei rimtai, tai galiu duot mob nr vadybininko, su kuriuo aš bendravau. Labai normalus vaikinas, viską paaiškina, sužino, informuoja ir t.t.

...
Aš norėčiau tel. nr.