Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Nezinau ar imanoma ka iziuret. Bet nezinau kaip foto padidint. As spaudziu Ctrl+ kartu ir puslapi pasididinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 13:33)

Tik nepamirs biggrin.gif Idomu butu pamatyt mirksiukas.gif O kur tas Kler'e yr? Kaip kainos?

siauliuose Kler prekiauja kanapoje antram aukste podesine mirksiukas.gif kaios tikrai nemazos blush2.gif na bent man
Atsakyti

aha, reikia matines plytkas pirkt. nors į naujus namus pirkau bizgias lotuliukas.gif baltas lotuliukas.gif oi pačiai juokinga...

kler, lenkų - vokiečių gamintojas

http://www.egavis.lt...lonai/apie_kler

http://www.kler.pl/
Atsakyti
Laimike, lauksim foto. Neturi tokio garinio aparciuko? As su juo visas siules valau. Karstu garu gan lengvai valosi. Reikia truputi pasveisti, bet ne taip kaip vien su vandeniu. Arba naudoju koki stipresni valikli, kad ir tulikams valyt blush2.gif dar turiu toki Hagesan (Jupojoje pirktas)vonios valikli, irgi neblogai tarpus valo. Tik pas mane spalvoti, ne balti.
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2009 03 18, 13:41)
lotuliukas.gif  oi pačiai juokinga...

Kazi kuri daugiau vargs ar tu su baltom, ar as su savo tamsiu kampuku biggrin.gif lotuliukas.gif
As sopke noriu pamatyt. Tingiu tam psl ieskot.
Pagyriau conditioner berniukus ir dingo biggrin.gif Gal daug skaiciuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 03 18, 14:36)
dovis ,labai grazus vonios kambariai bus pas tave...spalvingi...man irgi patinka spalvos.... thumbup.gif

tik va is savo praktikos galiu pasakyti nedekite merginos baltu grindu  doh.gif susidejom baltas blizgias plyteles su baltom siulem ,uzsiknisau besveisdama tarpus su dantu sepeteliu...aiksu jei nevyktu gal remontai gal taip neisnesiotu i ta vonia  dulkes,bet dabar tai  doh.gif  doh.gif

o kita vonia  plytines raudonos spalvosvisa ,su nedaug baltos spalvytes ideta bus...tai dabar irgi ziuriu siaubas kaip dulkes matos ant ju blush2.gif vis nepataikau su spalva ,kuri nereikalautu daug  valymo...
aisku kol namie sedziu tai galiu ir pasveisti  ,bet dirbdama tikrai nespesiu....

mano vonia jau eina i pabaiga ,liko grindys ir  apklijuoti pacia vonia  smile.gif

siaip dauguma cia siule dideles vonias neklijuoti visu  plytelem ,maisyti su dazymais ,ar tapetais ,bet pas mane visa klijuota  blush2.gif gal ir bereikalo ...bet taip jau yra ir nieko nebepadarysiu smile.gif

Nepabijojot kloti vonios blizgiomis plytelemis? Jos juk baisiai slidzios doh.gif Tikrai nera saugus reikaliukas,ypac kai namie yra mazu klecku unsure.gif Mes buvom vienas linija tokiu nuziureja,bet isgirdau patarimu,kad be proto slidu,reikia visa vonia kilimukais iskloti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 13:47)
Laimike, lauksim foto.  Neturi tokio garinio aparciuko? As su juo visas siules valau. Karstu garu gan lengvai valosi. Reikia truputi pasveisti, bet ne taip kaip vien su vandeniu. Arba  naudoju koki stipresni valikli, kad ir tulikams valyt blush2.gif dar turiu toki Hagesan (Jupojoje pirktas)vonios valikli, irgi neblogai tarpus valo. Tik pas mane spalvoti, ne balti.
[

O KAS PER GARU APARACIUKAS... g.gif jau noriu tokio mirksiukas.gif

QUOTE(deimi @ 2009 03 18, 14:13)
Nepabijojot kloti vonios blizgiomis plytelemis? Jos juk baisiai slidzios  doh.gif Tikrai nera saugus reikaliukas,ypac kai namie yra mazu klecku  unsure.gif Mes buvom vienas linija tokiu nuziureja,bet isgirdau patarimu,kad be proto slidu,reikia visa vonia kilimukais iskloti  doh.gif

nu nezinau jau 5 menuo vonioje tos plyteles nebuvo niekas slystelejes,kilimuka pametam ant zemes kaip maudos vaikinukai mazieji ,bet tam, kad nereiktu ant grindu lipti jiems...o siaip neslidu man visa...

viena beda blizgiu ,kad isvalisu perdaug dregnu skurliuku matos demes ....nes sildomos grindis dziuva greit ,ir lieka lasai ant ju doh.gif o dar tie tarpai doh.gif
aisku galejo deti be tarpu ,bet dabar jau velu....
Atsakyti
Nu va, as jau nustojau nervuotis del tu tamsiu plytku, o dabar vel is naujo  pradesiu  :lotuliukas

žinok nelabai ką užmatau brėžiniuose blush2.gif o kas tau planavo? gal jų paprašyk blush2.gif
paieškojau foto su sofom, kad nereiktų naujai fotkint. šiaip čia žinoma dukra buvo fotkinta su nauju žaislu iš kaziuko mugės biggrin.gif
user posted image
mes pirkom pufą, 2sėdę ir 2,5vietų sofutes. pirkom pačias pigiausias iš klero - bet man jos pačios paprasčiausios ir geriausios. o spalva man ypač patinka.

į bardaką virtuvėj nekreipt dėmesio biggrin.gif kol nebuvo vaiko, lentynėlėse buvo tvarka ir tik du dekorai lotuliukas.gif

QUOTE(laimikė @ 2009 03 18, 13:38)
siauliuose Kler prekiauja kanapoje antram aukste podesine  mirksiukas.gif kaios tikrai nemazos  blush2.gif na bent man

nu mes už tris daiktus mokėjom 4000 lt, tai sakyčiau nedaug smile.gif bet buvo senokai tai ir pamenu nuolaida dave 20proc.

QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 13:47)

Pagyriau conditioner berniukus ir dingo biggrin.gif Gal  daug skaiciuoja  g.gif

paskambink, primink wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 18, 15:02)
mes pirkom pufą, 2sėdę ir 2,5vietų sofutes. pirkom pačias pigiausias iš klero - bet man jos pačios paprasčiausios ir geriausios. o spalva man ypač patinka.

į bardaką virtuvėj nekreipt dėmesio biggrin.gif kol nebuvo vaiko, lentynėlėse buvo tvarka ir tik du dekorai  lotuliukas.gif
nu mes už tris daiktus mokėjom 4000 lt, tai sakyčiau nedaug smile.gif bet buvo senokai tai ir pamenu nuolaida dave 20proc.
paskambink, primink wink.gif

tai gera kaina...as kakada ziurejau dar butui kaip iekojom odiniu baldu tai radau toki nepigu apie 10 tuks kainavo doh.gif uztaoi ir sakau kad brangus..o dabar net nebuvau ten ir nezinau kainu....

DOVIS ,as tai nieko neupratau tuose brezinukuose blush2.gif
Atsakyti
Ten yra viso vonios kambario isklotine. Kai as zinau kas ir kur, tai lengva susigaudyt.
Dabar bus per didelis vaizdelis biggrin.gif
Jei erzina isimsiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 18, 15:55)
Ten yra viso vonios kambario isklotine. Kai as zinau kas ir kur, tai lengva susigaudyt.
Dabar bus per didelis vaizdelis biggrin.gif
Jei erzina isimsiu biggrin.gif

nu ja, supratau smile.gif

aš turbut taip nebūčiau komponavusi, na, tokiais rėmais ir keturkampiais. dėčiau plyteles plokštumomis - vieną sieną - viena spalva, kitą - kita. boksą mozaika patinka
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 18, 12:27)
Ačiū už naują temelę  4u.gif
biggrin.gif  sakai viena? nu ir gerai, man patinka būt išskirtine  tongue.gif
O jei rimtai, tai galiu duot mob nr vadybininko, su kuriuo aš bendravau. Labai normalus vaikinas, viską paaiškina, sužino, informuoja ir t.t.  smile.gif

...

Aš norėčiau tel. nr. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Laimike, pas mus ne to gamintojo, bet viskuom panasus aparatas
Papildyta:
Diija, atsiusk ir man tel.
Atsakyti