Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

QUOTE(gab.* @ 2010 03 27, 09:22)
žiūriu ji nueina pr kompo ir įeina į one.lt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tai tikiuosi kad su ginekologe taip nebus biggrin.gif
lotuliukas.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif o kaip praejo pakalbis su mamyte wub.gif
ir dar klausymas koks miestas ? 4u.gif
Atsakyti
mano dukrai jau 15 metu o ji dar nesirgus ar tai normalu? 4u.gif
Atsakyti
viskas normalu, kiekviena bręsta skirtingai smile.gif

Aš iš Kauno wink.gif
Mama sakė kad jeigu jau taip noriu, tai užregistruos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gab.*: 28 kovo 2010 - 19:29
O gal kas žino kokių gerų vaikų ginekologių Kaune ? 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vou @ 2010 03 28, 15:53)
mano dukrai jau 15 metu o ji dar nesirgus ar tai normalu? 4u.gif
Iki 17 metu ne sukite sau galvos mirksiukas.gif
http://www.sveikamot...i...5&Itemid=17
http://www.aklinika....ujienos/?pid=95
QUOTE(gab.* @ 2010 03 28, 20:33)
O gal kas žino kokių gerų vaikų ginekologių Kaune ?  4u.gif  4u.gif  blush2.gif
Vilniuje zinau ,kaune deja ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 28 kovo 2010 - 21:03
Mamos, jeigu ką tai galit dukroms parsiųst mergaitės knygą iš books.better-than.tv
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kaune prie šilainių pol. yra kita maža poliklinika-šilainių sveikatos centras ar panašiai, ten faina gydytoja reda, jei neklystu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 29 kovo 2010 - 19:55
Gal kukū nepalaikysit, bet kaip kraujavimą pagausinti? biggrin.gif . Neskaitant šilto kompreso!
Gal kokių arbatukių yra? Ar gal kokie spec. pratimai padėtų?
Atsakyti
o tau kraujavimas visad nedidelis buvo ar tik dabar toks?
būna, kai kuriom pasiseka, ir per mm kraujuoja labai nedaug rolleyes.gif
o šiaip jei labai neįprastai mažas kraujavimas atrodo, tai pasisakyk mamai, apsilankyk pas gydytoją (gali būti dėl nusilpusio kraujo ar dar kokių organizmo sutrikimų taip). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2010 03 30, 10:43)
Gal kukū nepalaikysit, bet kaip kraujavimą pagausinti?  biggrin.gif . Neskaitant šilto kompreso!
Gal kokių arbatukių yra? Ar gal kokie spec. pratimai padėtų?

geriau negausink..džiaukis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 03 30, 12:31)
o tau kraujavimas visad nedidelis buvo ar tik dabar toks?
būna, kai kuriom pasiseka, ir per mm kraujuoja labai nedaug  rolleyes.gif
o šiaip jei labai neįprastai mažas kraujavimas atrodo, tai pasisakyk mamai, apsilankyk pas gydytoją (gali būti dėl nusilpusio kraujo ar dar kokių organizmo sutrikimų taip). 4u.gif

Šiaip tai visada būdavo normalus, na vidutinis. Truputį išsigandau vakar, nes paskutinės mmm buvo kovo 12-17 dienomis, o vakar tik 29 d. (mano ciklas 30-31 dienos) unsure.gif . Ir vakar dieną kelnaitėse aptikau nemažą dėmę, įsidėjau paketą, o iki 20 valandos vakaro nulašėjo tik keli lašiukai. Šiandien nieko schmoll.gif . Bet dabar galvoju čia gal tik ovuliacija ir biškį patepliojo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 03 26, 09:41)
Zinai as buvau uz tave vyresne,kai susirgau mm,bet irgi gedindavausi eiti i mokykla ax.gif .Nebijok,su laiku tikrai apsiprasi 4u.gif Siais laikais paketai tikrai kokybiski,kad neatsitiktu "avarija" juk galima per pertrauka tualete pasitikrinti ar dar ne laikas keisti.Klasiokai manau,tikrai nepastebes mirksiukas.gif .Per kelis kartus tikrai apsiprasi,o ir kitoms mergaitems ne uz kalnu tokie "dziaugsmai" 4u.gif

Pritariu.Ir aš pamenu, kaip bijojau. Bet dabar tikrai nebijok, tik pasitark su mama ,kad nusiprktumėt gerus paketus ir laikykis 4u.gif . Visos tai išgyvena ,sėkmės 4u.gif
Atsakyti