Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ryžtumėtės kirptis pas pradžiamokslę kirpėją?

Daziausi gal rugsejo menesi ..pas pradziamoksle..ir nieko buvo graziai nudzaius sruogytem.(bet kaip tik nesikirpau) Tada laiko pritruko...nuo 1h iki 5 sedejau.oj ilgai ilgai ten... bet efektas isejo visai nieko. bigsmile.gif O kirptis leisciau tik tiesia linija pakirpti.tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 01, 12:15)
As pati sau puikiausiai kirpciukus visada susitvarkau...o cia mokytas to zzmogus nepadare? Manau sutirstinot spalvas:)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As irgi taip pagalvojau smile.gif As draugem kirpau grifkas,galiukus kirpau,viena karta net ir plaukus iskarpiau.Ir nei viena neturejo nusiskundimu,nes ligiai pakirpau...o vat cia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 01, 13:15)
As pati sau puikiausiai kirpciukus visada susitvarkau...o cia mokytas to zzmogus nepadare? Manau sutirstinot spalvas:)

Sakau ka maciau smile.gif Gal tai mokinei ne kokia diena buvo, nes mokytoja ir pati jos supykus klausinejo, kas cia jai siandien pasidare, jog nebezino ka ir kaip daro.
Atsakyti
IESKAU KIRPIMO MODELIO VILNIUJE!
Esu "Sukuosenu dizaino" antro kurso studente. Rytoj man kirpimo egzaminas, bet netikejai susirgo mano modelis.
Kirpimas atliekamas nemokamai. Planavau atlikti trumpu plauku kirpima http://3.bp.blogspot.../s1600-h/sa.jpg
Kirpimas butu atliekamas madingas, idomus, tinkantis prie veido bruozu.
Gal kas norite?
867355774
Atsakyti
Pradziamoksle dazniausiai moka gerai galiukus apkirpti ir pensininkus, bet juk ir auksto lygio kirpejas gali neitikti, geriausia rinkti viduriuka! smile.gif
Atsakyti
Kirpausi ir dažiausi kartą pas mokinę. Tai buvo viena geriausių mano bandytų kirpėjų ever smile.gif Bet gal tiesiog man pasisekė smile.gif
Atsakyti
Pas pradziamoksle esu kirpusis 2 kartus, dar kai mokiausi mokykloje...aisku del piniginiu reikalu ta dariaus smile.gif. Tuo metu visai gerai buvo, tereikejo galiukus patrumpint. Tik laaabai ilgai uztrunka kirpimasis pas pradziamoksle smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif as jau isterikuot pradedu kai profesionale ne taip kaip norejau padaro, tai pas pradedanciaja neiciau. ax.gif nebent galiukus gal ir paorasyciau, kad pakirptu
Atsakyti
Mano sesuo UK praktikavosi kirpykloje ir kai grizdavo namo, as visada jai patikedavau savo plaukus, nors kirpimu ji turejo nedaug, nes daugiau stebedavo kirpeju darba. Kazkaip niekada nebuvo baisu, kad pridarys ne taip....
Dabar noreciau dazytis ir kirptis pas pradziamoksle ir del kainos, ir del poziurio i klienta. Bet kaip atrasti tokia? mirksiukas.gif Uzsislapstine, be reklamos... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 01, 13:15)

Kodel taip, jei jau jus nematet tokio varianto, tai nereiskia, kad taip negali buti smile.gif As esu papuolus pas patyrusia kirpeja, kur man is ilgu kirpciuku padare vos ne seriukus, tokia ziopla buvo, o cia jei mokine kirpo tai... labai tiketina.. maza ka jug, ranka sudrebejo, paskui isvis jaudintis pradejo ir gavos doh.gif O galu gale ir tu mokiniu visokiu pasitaiko.. gal ten ziople kaip reta biggrin.gif Pavyzdziui as pas viena savo pazistama tikrai niekad net galiuku nekirpciau, nes neaisku kokia iseiciau doh.gif
Atsakyti
Sveikutes! Neticiuku uztikau si foruma biggrin.gif Katik baigiau Feminos Bonos kirpeju kursus, ieskausi dabar darbo vietos smile.gif kiek turejau klienciu tai visos buvo patenkintos, dirbu leciau negu igudes jau kirpejas,ir kruopsciai. Ziuriu,kad klientui patiktu ir jam butu malonu tos proceduros metu,o ne kuo greiciau pinigus paimti. Seip darbas nera labai lengvas kaip atrode,bet tai buvo mano svajone buti ne kokia teisininke ,o kirpeja. Jauciu malonima kai klientas iseina patenkintas .
Atsakyti
As tai ne ax.gif
Atsakyti
Taip kirpčiaus, man plaukų negaila , greit atauga biggrin.gif esu ne kartą leidus kirpti modeliniai kare tipo kirpimais. Net jei ir nelabai gražiai, greit atauga
Atsakyti